ورود

View Full Version : سوال: دعوت از اساتید جهت تکمیل دارایی ثابت

laia56
سه شنبه 10 شهریور 1388, 14:57 عصر
دوستان واساتید محترم با سلام
لطفا فایل اکسس زیر را که به درخواست اینجانب و به لطف دوست عزیزمان mehdi_fiz ایجاد شده توجه بفرمایید ودر صورت امکان دو نقص مهم آنرا را رفع نمایید
اول اینکه به روز رسانی برنامه طبق دکمه محاسبه استهلاک بسیار سخت و حتی غیر ممکن است فقط لازم است یک آیتم اضافه کنید ویا یکبار آنرا بفشارید تا برای محاسبه مجدد ونمایش اطلاعات قبلی ساعتها دچار مشکل شوید
دومین مورد مشکل نیست بلکه درخواست افزودن امکانی جهت مبنای محاسبات است وآن هم اینکه محاسبات براساس آخرین تاریخ هم صورت بگیرد یعنی اگر دارایی را در زمانی غیر از پایان سال بفروشیم و یا بخواهیم از داراییها خارج کنیم کل استهلاک را تا تاریخ خروج دارایی محاسبه کند با این فرض که در مورد هر ماه ایام بیشتر از 15 روز را یکماه مورد نظر قرار گیرد و کمتر از 15 روز جزو محاسبات یکماه کامل قرار نگیرد
با تشکر مجدد از جناب آقای mehdi_fiz و با تشکر از عنایات شما اساتید چون این فایل واقعا حیف است که چنین نقایصی داشته باشد و در عین حال در صورت رفع نقایص فوق بسیار کاربردی خواهد شد

davood-ahmadi
سه شنبه 10 شهریور 1388, 21:58 عصر
سلام
ببخشید میشه مختصراً راجع به برنامه توضیح و یا من رو به تایپیکهای قبلی هدایت کنید چون نمی دونم اصلاً چیکار می خواهید بکنید.
ان شاءاله که بتوانم کمکی بکنم.

laia56
پنج شنبه 12 شهریور 1388, 09:05 صبح
سلام
ببخشید میشه مختصراً راجع به برنامه توضیح و یا من رو به تایپیکهای قبلی هدایت کنید چون نمی دونم اصلاً چیکار می خواهید بکنید.
ان شاءاله که بتوانم کمکی بکنم.

این برنامه مریوط میشود به دارایی ثابت که در حسابداری کاربرد زیادی دارد و اما توضیح در مورد آن
در دارایی ثابت در بحث حسابداری ما نیازمند محاسبه استهلاک هر یک از داراییها بطور جداگانه میباشیم اولا داراییهای ثابت شامل چند سرفصل میباشند
1 - ساختمان که نرخ استهلاک آن به روش مستقیم محاسبه میشود
2- اثاثیه 3- وسائل نقلیه 4- ماشین آلات که نرخ استهلاک این سه مورد به روش نزولی میباشد
اما در این برنامه به مدد آقای mehdi_fiz محاسبه استهلاک هر کدام از داراییها ممکن شد حتی ایشان لطف فرموده و این محاسبات براساس تاریخ شروع نیز تنظیم کردند فقط ماند همان دو نقصی که عرض کردم
نام تایپیک طراحی کوئری استهلاک داراییها میباشد

laia56
یک شنبه 15 شهریور 1388, 17:45 عصر
اساتید لطفا ، الطاف خود را از ما دریغ ننمایید

laia56
پنج شنبه 02 مهر 1388, 14:31 عصر
هنوز هم کسی از دوستان واساتید تمایلی به تکمیل این برنامه بسیار کاربردی ندارد
:افسرده::افسرده::افسرده::افس ده: