ورود

View Full Version : *****خواندن یک فایل از روی یک host ?

ICEMAN
جمعه 14 اسفند 1383, 14:27 عصر
سلام ...
من میخوام بدون دانلود کردن فایل ازشون استفاده کنم !

یعنی وقتی یک فایل از بانک access یا یک فابل صوتی ,عکس و کلا هر فایلی
رو upload میکنیم از اطلاعاتش کاملا online استفاده کنم بدون download

و مثلا توی database که با access هم هست تغییرات هم ایجاد کنم :oops: :reading:

ICEMAN
جمعه 14 اسفند 1383, 14:30 عصر
شاید باید database رو توی ODBC رجیست کنم :موفق: بعد چطور با ADO بخونمش :گیج:
پس فایل های دیگه چی یکی یه کمک برسونه :sorry:

مهدی کرامتی
جمعه 14 اسفند 1383, 15:52 عصر
تا جایی که من میدونم برای استفاده از هر گونه فایل (بخصوص فایلهای تصویر و ...) میبایست ابتدا اون رو به کامپیوتر کاربر دانلود کنی. راهی غیر از این سراغ ندارم.

برای دیتابیس ها میتونی یک رابط با هر Middle Ware ی مانند ASP ، PHP و یا خود دلفی بنویسی و برای برقراری ارتباط از پروتکلهای اختصاصی و یا استاندارد (مانند Soap) استفاده کنی.

ICEMAN
جمعه 14 اسفند 1383, 17:36 عصر
مرسی ولی فایل های Real Player چطور بدون دانلود خونده میشن فایل هایی که اجازه دانلود نداری رو پخش میکنه

و database رو اگه ODBC کنی هم مستقیم خونده نمیشه با ADO یا ADO .Net :گیج:

مهدی کرامتی
جمعه 14 اسفند 1383, 23:20 عصر
فایل های Real Player چطور بدون دانلود خونده میشن فایل هایی که اجازه دانلود نداری رو پخش میکنه
Real Player از یک حقه ساده استفاده میکنه:

1- در فایل کوچکی که در سایت قرار میده (پسوندش یادم نیست) آدرس سایت اصلی رو ذخیره میکنه، و کافی است که شما آدرس فایل اصلی رو از درون این فایل کوچک بردارید و فایل اصلی رو دانلود کنید. من بارها این کار رو کرده ام.

2- Real Player فایلهای موجود در سرور رو بصورت تکه تکه میخونه و پخش میکنه. البته تکه های مذکور رو در یک Stream از نوع حافظه نگهداری میکنه. بخاطر همین فایلی دانلود نمیشه.

3- در مورد پخش بصورت زنده Real Player مانند روش فوق عمل میکنه، با این تفاوت که تکه های مذکور رو از یک سرور که Media ی مربوطه رو از پورت بخصوصی Stream میکنه دریافت میکنه.