PDA

View Full Version : بيش از چهل درصد كاربران ايراني ضدويروس NOD32 را بكار مي‌برند

khaleqi_nik
پنج شنبه 12 شهریور 1388, 13:41 عصر
ايتنا - كاربران ايراني از طيف متنوعي از ضدويروس‌ها استفاده مي‌كنند، با اين وجود بيش از ده درصد آنان هنوز به هيچ ضدويروسي مجهز نيستند.

يك نظرسنجي نشان مي‌دهد كمتر از نيمي از كاربران ايراني از ضدويروسNoD32 استفاده مي‌كنند.

http://www.itna.ir/archives/images/antivirus-chart.jpg

در اين نظرسنجي كه در سايت تخصصي ايتنا و با هدف جمع‌آوري آماري از نگاه و عملكرد كاربران ايراني در توجه به مقوله امنيت فضاي وب انجام شد، از كاربران خواسته شده بود كه از ميان آنتي‌ويروس‌هاي مشهور ايمن، پاندا، سيمانتك، كسپرسكي، مك‌آفي، AVG ، Bit Defender ،e-scan ،NOD32 نوع ضدويروس مورد استفاده خود را ذكر نمايند.

گفتني است در زمينه توجه كاربران ايراني به امنيت و استفاده از ضدويروس در كامپيوتر خود(همانند ديگر زمينه‌ها) اعداد و آمار مستند و مشخصي تهيه و منتشر نشده است، و به نظر مي‌یسد اين نخستين تلاش در اين زمينه(در فضاي وب) باشد.

آنچه اين نظرسنجي نشان مي‌دهد، گوياي اين است كه حدود 41درصد از شركت‌كنندگان NOD32 را انتخاب نموده‌اند كه بطور نسبي بيشترين تعداد را بخود اختصاص داده است.

همچنين ضدويروس كسپرسكي با حدود 16درصد، رتبه دوم را به خود اختصاص داده‌است. مك‌آفي نيز با حدود 9 درصد آرا در رتبه سوم قرار گرفته‌است. AVG و سيمانتك به ترتيب در رتبه چهارم و پنجم قرار گرفته‌اند.

در اين نظرخواهي كه بيش از دوهزار و يكصد نفر در آن شركت كرده‌اند، همچنين از كاربران خواسته شده كه درصورت عدم استفاده از آنتي‌ويروس‌هاي مذكور، گزينه «هيچكدام» را انتخاب نمايند.
نكته جالب اين است كه با توجه به وجود غالب عناوين شناخته شده ضدويروس در اين ليست، حدود 11درصد از شركت‌كنندگان در نظرسنجي فوق اعلام كرده‌اند كه هنوز به ضدويروس مجهز نيستند و اين نكته با توجه به خطرات امنيتي فزاينده موجود، نگران‌كننده به‌نظر مي‌رسد.

شما از چه آنتی ویروسی استفاده می کنید ؟

Alireza_Salehi
یک شنبه 15 شهریور 1388, 13:29 عصر
محصولات سیمانتک در بعد سازمانی و حرفهای خیلی بهتر هستند، حداقل کلی امکانات ریکاوری، تعمیر سیستم، تعمیر خود نرم افزار و... داره که بیشتر این نرم افزارها ندارن،

کاربران عادی صرفا به دلیل کم شدن سرعت از سیمانتک استفاده نمی کنند، که خیلی هم مهم نیست ...
چند تا از این ها هم (از جمله کسپرسکی) به خاطر این که در ایران نمایندگی دارند کاربران بیشتری هم دارند...
خیلی جالبه در بیشتر نمایندگی های فروش لپ تاپ به مشتری غیر متخصص میگن چون آنتی ویروس سیستمت اصل نیست سیستمت خراب شده! بعد بهش میگن خوب ما کسپرسکی داریم اصل اصل دیگه سیستمت هیچ چیش نمیشه...
غافل از این که هیچ تفاوتی در عملکرد آنتی ویروس اصل و غیر اصل اگر درست کرک شده باشه نیست...

من 8 ساله سیمانتک استفاده میکنم از همه ورژن هاش هم استفاده کردم، تا حالا یک بار هم ویروس مخربی وارد کامپیوترهام نشده، صرفا از این تروجان ها و کرم های ضعیف بوده که عملا بی اثر بودن و مشکلی ایجاد نکردن...

هیچ خیری در کوچ کردن به MacAfee و NOD32 هم ندیدیم، همش ضرر بود...

Open-Source
یک شنبه 15 شهریور 1388, 13:51 عصر
سیمانتک کارش خیلی درسته و خیلی خوب از کامپیوتر محافظت میکنه ولی اصلا به فکر استفاده بهینه از سخت افزار نیست .
وقتی روی سیستم نصب میکنی دیگه نمیتونی یه NotePad رو درست باز کنی.

من الان حدود 2-3 ساله از Mcafee Enterprise استفاده میکنم و دیگه چند سال هست رنگ ویروس رو هم ندیدم.
در ضمن آنتی ویروس آرام و نسبتا سبکی هستش.

مهم تر از همه اینکه مجانی هستش و دیگه گیر کرک و سریال و این درد سرها نیستی.

keivan mousavi
یک شنبه 15 شهریور 1388, 14:38 عصر
من همیشه سیمانتک رو پیشنهاد کردمو میکنم

کسهایی که مثل من کار شبکه انجام میدن همیشه از قابلیتهای این آنتی ویروس خبر دارن

مهمتر از همه فایروآل قوی مثل Zonalarm رو شما میتوانید در کنار این آنتی ویروس استفاده کنید بدون اینکه کوچکترین خللی ایجاد کند

درضمن یاهو امنیت خودشو از سیمانتک میگیرد

AliReza Vafakhah
یک شنبه 15 شهریور 1388, 18:33 عصر

نه متاسفانه اجازه آپدیتش برای ما ایرانی ها وجود نداره

با نظرت موافقم آنتی ویروس خوبی هست ولی برای یه سیستم امروزی من خودم از NOD32 استفاده می کنم به نظرم چیزی از مکافی کم نداره

SYNDROME
دوشنبه 16 شهریور 1388, 06:33 صبح
من هم از Nod32 استفاده می کنم.
تقریباً تا حالا از همه ضدويروس ها استفاده کرده ام.
Nod تا زمانی که هر روز Update بشه خیلی خوب جواب می ده.
موفق باشید

JaguarXF
دوشنبه 16 شهریور 1388, 07:55 صبح
هاه! Trend Micro رو اصلا فراموش کرده اند! ایول نظرسنجی

ravanfar
دوشنبه 16 شهریور 1388, 12:09 عصر
AVIRA ANTIVIRUS

BLACK HACKER
دوشنبه 16 شهریور 1388, 13:27 عصر
من همیشه سیمانتک رو پیشنهاد کردمو میکنم

کسهایی که مثل من کار شبکه انجام میدن همیشه از قابلیتهای این آنتی ویروس خبر دارن

مهمتر از همه فایروآل قوی مثل Zonalarm رو شما میتوانید در کنار این آنتی ویروس استفاده کنید بدون اینکه کوچکترین خللی ایجاد کند

درضمن یاهو امنیت خودشو از سیمانتک میگیرد
به نظر من براى شبكه فقط كسپرسكاى و نه چيز ديگه چون حتى خفن ترين ويروس ها رو هم تشخيص مى ده و در ضمن بهترين ضد جاسوس رو داره :لبخند:

در ضمن در مورد امنيت ياهو گفتى هيچ وقت يه سايت خفن از يه آنتى ويروس واحد استفاده نمى كنه حداقل 3 تا آنتى ويروس داره كه اگه بتونند از اولى رد بشن از دومى نتونند و اگه از دومى رد بشن از سومى نتونند و به خاطر همين هم هك اين سايت ها سه مرحله اى هستش البته مى تونه بيشتر هم بشه و در ضمن هيچ وقت َآنتى ويروس يه سايت خفن رو به بيرون عرضه نمى كنند كه امينتش حفظ بشه

Batman
دوشنبه 16 شهریور 1388, 13:31 عصر
من هم خودم به شخصه از nod استفاده میکنم و خیلی هم راضی هستم.
البته همونطور که سرورم جناب SYNDROME هم اشاره کردن تا زمانیکه Update بشه بدرد میخوره.

keivan mousavi
دوشنبه 16 شهریور 1388, 15:36 عصر
من فكر ميكنم كه اينجا بحث تخصصي پيش نميره

ما بايد نگاه كنيم چه جور محيط كاريي داريم تا از آنتي ويروسهاي موجود استفاده كنيم

براي مثال اگه ما با اينترنت زياد كار ميكنيم نياز به آنتي ويروسي داريم كه فايروآل قوي داشته باشه مثل bidifender

اگه محيط شبكه LAN هستش بهترين كسپرسكي هستش البته بعد از نسخه اصلي سيمانتك

من هيچ وقت NOD را توصيه نميكنم چون اونطوري امنيت اطلاعات كامپيوتر خيلي پايين ميايد منظورم اينكه وقتي يك فايلي ويروسي ميشود ويروس را همراه با فايل پاك ميكند در ضمن فايلهاي زيپ رو نميتونه بگردد درضمن آپ ديتشم مشكل داره

ولي كسپرسكي تا 7 لايه زيپو ميگرده و حتي درون فايلهاي DLL را هم باز ميكنه و خط ويروس را پاك ميكنه

keivan mousavi
دوشنبه 16 شهریور 1388, 15:41 عصر
در ضمن در مورد امنيت ياهو گفتى هيچ وقت يه سايت خفن از يه آنتى ويروس واحد استفاده نمى كنه حداقل 3 تا آنتى ويروس داره كه اگه بتونند از اولى رد بشن از دومى نتونند و اگه از دومى رد بشن از سومى نتونند و به خاطر همين هم هك اين سايت ها سه مرحله اى هستش البته مى تونه بيشتر هم بشه و در ضمن هيچ وقت َآنتى ويروس يه سايت خفن رو به بيرون عرضه نمى كنند كه امينتش حفظ بشه

به نظر شما ميشه چندتا آنتي ويروس را در يك سرور نگاه داشت؟؟؟

چه كسي به شما گفتش كه سيمانتكي كه شما ازش استفاده ميكني همون سيمانتكي هستش كه ياهو استفاده ميكنه؟؟؟

من با ادمين هاي بانك سامان صحبت كردم به دليل امنيتي نميتونم بگم از چه شركتي امنيت گرفتن ولي فقط بگم كه يك شركت معروف آمريكايي هستش كه همتون ميشناسيدش

khaleqi_nik
دوشنبه 16 شهریور 1388, 21:45 عصر
سیمانتک کارش خیلی درسته و خیلی خوب از کامپیوتر محافظت میکنه ولی اصلا به فکر استفاده بهینه از سخت افزار نیست .
وقتی روی سیستم نصب میکنی دیگه نمیتونی یه NotePad رو درست باز کنی.

من الان حدود 2-3 ساله از Mcafee Enterprise استفاده میکنم و دیگه چند سال هست رنگ ویروس رو هم ندیدم.

من که Mcafee رو نصب کردم اصلا سیستم همش تو هنگ بود :قهقهه: باز صد رحمت به نورتون :لبخند:

به نظر من براى شبكه فقط كسپرسكاى و نه چيز ديگه چون حتى خفن ترين ويروس ها رو هم تشخيص مى ده و در ضمن بهترين ضد جاسوس رو داره

ولي كسپرسكي تا 7 لايه زيپو ميگرده و حتي درون فايلهاي DLL را هم باز ميكنه و خط ويروس را پاك ميكنه
راستش بعد از 6 سال استفاده از انواع آنتی ویروس ها به این نتیجه رسیدم که كسپرسكي برترین ابزار امنیتی جهان رو داره حتی نمیزاره ضره ای هم از اطلاعاتتون از بین بره ، سرعت رو هم که نمیگیره ، سرعت اسکنش هم که فوق العادست ، ساخت روسیه هم هست و با ایران و کاربران ایرانی هم مشکلی نداره ، بهترین نوع اینترفیس رو هم داره

ضمنا برخی از دوستان می گویند فقط nod ! آیا میدونید شرکت گارانتی حافظه های Trancend از مشتریاش خواسته که هرگز از آنتی ویروس های قفل شکسته و کرک شده nod32 و AVG استفاده نکنند .

keivan mousavi
دوشنبه 16 شهریور 1388, 23:06 عصر
من که Mcafee رو نصب کردم اصلا سیستم همش تو هنگ بود :قهقهه: باز صد رحمت به نورتون :لبخند:

این جمله کاملاً درسته شما وقتی 3 نسخه Mcafee را نصب کنید دیگه اصلاً ویندوزتون بالا نمیاد
نورتون هم نسخه های قبلیش کند بود من همین الان دارم ازش استفاده میکنم و اصلاً کندی درش ندیدم فقط 100 مگابایت از فضای RAM را اشغال میکنه

jaza_sa
دوشنبه 16 شهریور 1388, 23:37 عصر
من شنیدم Microsoft Security Essentials آنتی ویروس خوبیه !
ولی من خودم از یه فایروال خوب با نام NetLimiter استفاده میکنم .
خودمم تقریبا کار آنتی ویروس و انجام میدم :لبخند:

BLACK HACKER
دوشنبه 16 شهریور 1388, 23:59 عصر
به نظر شما ميشه چندتا آنتي ويروس را در يك سرور نگاه داشت؟؟؟

اگه مكمل هم ديگر باشند مى شه مثلاً يكى بيشتر وايروالش قوى باشه و ديگه مثلاً اسكنش و...

چه كسي به شما گفتش كه سيمانتكي كه شما ازش استفاده ميكني همون سيمانتكي هستش كه ياهو استفاده ميكنه؟؟؟
من نگفتم همونه اما اگه بخوان توى اون آنتى ويروس تغييراتى ايجاد كنند و قوى تر از نسخه ى اصليش بكنند و اونو بزارن براى سايت , صد در صد مى يا بهترينشو انتخاب مى كنند كه با تغييرات هم ديگه عالى بشه

من با ادمين هاي بانك سامان صحبت كردم به دليل امنيتي نميتونم بگم از چه شركتي امنيت گرفتن ولي فقط بگم كه يك شركت معروف آمريكايي هستش كه همتون ميشناسيدش
در ضمن در مورد اين شركت هاى امينتى هيچ سايتى شركت امينتى كه ازش خدمات مى گيره رو فاش نمى كنه مگر در ابعاد كوچك و جهت تبليغات وگرنه مى رن و روى اون سيستم كار مى كنند و سايت بيچاره رو بدبخت مى كنند
در ضمن من در مورد توانايى هاى سيمانتك منكر نيستم اما به نظر من اگه آدم بخواد يه آنتى ويروس سريع و و نسبتاً كامل داشته باشه كاسپرسكاى بهترينه فعلاً چون من تقريباً همه رو تجربه كردم

اول سيماتك داشتم حدوداً 8 سال قبل و 2 سال ازش استفاده كردم واقعاً كند بود يعنى اعصاب آدم رو خورد مى كرد :عصبانی++:

دوم 6 سال قبل نود32 رو نصب كردم سرعت خوب بود اما قابليت و قدرت زيادى در ويروس يابى نداشت و كمى هم دير متوجه ويروس مى شد كه باعث دردسر هم يه بار برام شد:افسرده:
كه فقط ازش 8 ماه استفاده كردم

سوم 5 سال و 4 ماه قبل avg رو نصب كردم آپديتش افتضاح بود يعنى حداقل آدم بايد 2 روز براى آپديت اين ور و اون ور مى دويد و در ضمن سرعتش زياد بالا نبود و 1 ماه بيشتر ازش استفاده نكردم

چهارم 5 سال و 3 ماه قبل ديگه واقعاً از آنتى ويروس پيدا كردن خسته شده بودم:عصبانی:همين جورى يه آنتى ويروس نصب كردم اسمش پاندا بود معمولى بود نه زياد قوى نه زياد ضعيف نه زياد كند و نه زياد سريع به خاطر همين 1 سال و حدوداً 1 ماه ازش استفاده كردم

پنجم 4 سال و 2 ماه قبل ديدم يكم ديگه در مقابل ويروس ها كم مى ياره اين پانداو و حدوداً دو ماه بدون آنتى ويروس موندم و يكم هم مشكل بود:اشتباه:
ششم 4 سال قبل يكى از دوستام كه استاد نرم افزار و اينترنت بود به من كاسپرسكاى رو معرفى كرد اولش فكر مى كردم اينم يه آنتى ويروس معموليه:قهقهه: ولى بعد از مدتى واقعاً ديدم مناسب كارمه :تشویق:و كاملاً لازمه و الآن هم كه حدوداً 4 سال مى گذره من واقعاً ازش راضيم و تا حالا نشده يه ويروس رو خودم پاك كنم همش رو خودش اتومات پاك كرده و ديگه اثرى ازشون باقى نمونده به خاطر همين هم هست كه هميشه مى گم كاسپرسكاى بهترينه :چشمک:البته اگه يه نفر يه خصوصيت خاص بخواد خوب مسلماً مى تونه يه آنتى ويروسى بيشتر توى اون مبحث فعاليت كنه اما اگه يه نفر يه آنتى ويروس تقريباً كامل ا ر نظر زمان ,قدرت و... بخواد اون موقع من هميشه كاسپرسكاى رو توصيه مى كنم
ودر ضمن بگم قبل از 8 سال قبل حدوداً 3 سال بدون آنتى ويروس كار كردم البته اون زمان هنوز در اين حد نبودم كه بدونم آنتى ويروس چقدر مهمه:لبخند:

keivan mousavi
سه شنبه 17 شهریور 1388, 00:31 صبح
اگه مكمل هم ديگر باشند مى شه مثلاً يكى بيشتر وايروالش قوى باشه و ديگه مثلاً اسكنش و...

من گفتم شما آیا میتوانید چندتا آنتی ویروس در یک سیستم داشته باشی؟؟؟
جواب خیر است

اونی که فایروآل هست فایروآل هستش نه آنتی ویروس حالا ماله مکافی باشه نود باشه ویا...

من نگفتم همونه اما اگه بخوان توى اون آنتى ويروس تغييراتى ايجاد كنند و قوى تر از نسخه ى اصليش بكنند و اونو بزارن براى سايت , صد در صد مى يا بهترينشو انتخاب مى كنند كه با تغييرات هم ديگه عالى بشه

دستت درد نکنه جواب سوال خودتو دادی

در ضمن در مورد اين شركت هاى امينتى هيچ سايتى شركت امينتى كه ازش خدمات مى گيره رو فاش نمى كنه مگر در ابعاد كوچك و جهت تبليغات وگرنه مى رن و روى اون سيستم كار مى كنند و سايت بيچاره رو بدبخت مى كنند

متن نوشته منو یکبار دیگه بخون

Vahid_moghaddam
سه شنبه 17 شهریور 1388, 00:53 صبح
من حدود 6 ماهه که بعد از McAfee و Avg از Avira استفاده می کنم. تو این مدت به مشکلی بر نخوردم اما یه مقدار نگرانم. دوستان در مورد Avira نظری دارند؟

a_true_2004
سه شنبه 17 شهریور 1388, 01:59 صبح
نه متاسفانه اجازه آپدیتش برای ما ایرانی ها وجود نداره
البته اگه بخواید برای هر آپدیت حدود 110MB رو دانلود کنید اونم از خود سایت McAfee آره. اگه لازم شد اون حجم بالا رو هم دانلود کنید روی اینترنت ریخته کافیه اسم آخرین نسخه رو از سایت McAfee کپی کنید تو گوگل.
اما میشه خیلی راحت اونو آپدیت کرد : داخل system try روی آیکن مربوطه کلیک راست کنید، گزینه Update now عمل آپدیت رو انجام میده.
البته اگه بیش از حدود یک هفته از آخرین آپدیت گذشته باشه نیاز هست که کل پک شناسایی ویروس که حدوداً 110MB هست دانلود بشه. پس اگه که McAfee Enterprise دارید فکر میکنم هر سه روز لازم باشه آپدیت کنید.

آرام رو قبول دارم،همین الان توی خلاصه عملیاتش مشخصه که 119 مورد شناسایی شده، 6 مورد حذف کامل فایل و غیره اما صدایی از این طفلی در نیومده. اما بعد از 5 سال استفاده از دو نسخه 8.5 و 8.7 McAfee VirusScan Enterprise باید اقرار کنم که حجم قابل توجهی رو از رم میگیره و به علت سیستم OnAccess Scanی که داره حتی گاهاً سرعت سیستم تا حدی پایین میاد.
اما روی سیستم من با 1.5GB رم و CPU Centrino Duo 2G Hrz می ارزه که ازش استفاده کنم.
به شخصه بقیه Antivirus ها رو نصب نکردم اما امکاناتی رو که این نسخه از McAfee داره همه نیازهای من رو براورده کرده:

1- Access Protection تنظیمات ویژه ای برای نقطه های مورد دسترسی سیستم و نحوه برخورد با برنامه هایی که قصد استفاده از این موارد رو دارند (علاوه بر اینکه تنظیمات کاملی داره خود کاربر هم میتونه تنظیمات خودشو اضافه کنه).
فعالیت برخی فایلهای حساس و مشکوک، دخل و تصرف بیجا در Registery ویندوز، اتصال یک Process مورد دار به یک port (و مانند این) از جمله مواردی هستن که سیستم Access Protection اونها رو کنترل میکنه.
خلاصه فعالیتش هم با DoubleClick روی آیکن SystemTry مشخص میشه.

2- Buffer overflow Protection از اسمش پیداست که کارش چیه

3- On-Delivery Email Scanner این هم واضحه که چیه

4- Unwanted Program Policy میتونید نوع برنامه های ناخواسته ای (مثل Spyware, Jokes, Dialer,Adware, ...) رو که میخواید شناسایی بشه رو انتخای کنید تا از اجرای اونها جلوگیری کنه. البته خودش تابلوهاشون رو و اونهایی که حالت مخرب دارن به صورت خودکار حذف میکنه.

5- On-Access Scanner که بستگی به استفاده شما یا هر برنامه ای از Harddisk مسیر مورد دسترسی رو Scan میکنه. این مسیر از boot Sector گرفته تا floppy و یا حتی خود processها رو شامل میشه.
خلاصه فعالیت این سیستم رو میتونید با DoubleClick روی آیکن ببینید. مثلاً مسیری رو که الان داره scan میکنه و ...

6- Quarantine Manager Policy که مدیریت فایلهای قرنطینه شده رو بر عهده داره و خودتون هم میتونید اون فایلها رو ببینیدمجدداً اسکن کنید و ...

7- Full scan که قابل تنظیم و ایجاد یک نسخه سفارشی از اون هست به صورتی که هر جایی از خود رم برای Rootkitها گرفته تا یک فولدر فرعی یک درایو رو میشه براش تعریف کرد.

8- Auto Update برای زمانبندی آپدیت شدن آنتی ویروس

-- یک چیز جالب رو یک بار روی یک سیستمی که NOD روش نصب بود دیدم و اون پکیج کردن فایلهای آپدیت دریافتی بود که میشد روی یک سیستم دیگه برد و اونو نصب کرد. اما نکته جالب اینجاست که اگه آپدیت قدیمی باشه خود این پکیج میتونه حاوی ویروس و ... باشه.

mpmsoft
سه شنبه 17 شهریور 1388, 10:40 صبح
به نظر بنده Symantec AntiVirus Corporate Edition v10 می توه بهترین گزینه برای آنتی ویروس باشه

1- قدرتمند
2- رایگان
3- سبک
4- آپدیت رایگان

rezaTavak
سه شنبه 17 شهریور 1388, 11:51 صبح
من اصلا آنتی ویروس ندارم ویروس هم ندارم.

keivan mousavi
سه شنبه 17 شهریور 1388, 12:50 عصر
پیشنهاد من اینه که یک آنتی ویروس نصب کن آپ دیتش هم بکن بعد یک اسکن بکن تا ببینی ویروس داری یا خیر

من هم چند سال پیش همین حسو داشتم وقتی آنتی ویروس نصب کردم حدود 130 تروجان توی کامپیوترم بود

__ziXet__
سه شنبه 17 شهریور 1388, 16:34 عصر
من اصلا آنتی ویروس ندارم ویروس هم ندارم.
اگه از ویندوز استفاده میکنی به نظر من بهتره نصب کنی!
چون اکثر تروجان های امروزی به سیستم شما آسیب وارد نمیکنن بلکه از سیستم شما به عنوان قربانی برای فرستادن درخواست به سرورها و ... استفاده میکنن.

من به شما کسپراسکای 2010 (انتی ویروس نه internet security) رو پیشنهاد میکنم چون هم قابلیت آپدیت داره و هم قویه و هم سبکه
موفق باشید

Hesamzadeh
سه شنبه 17 شهریور 1388, 20:34 عصر
به نظر بنده Symantec AntiVirus Corporate Edition v10 می توه بهترین گزینه برای آنتی ویروس باشه

1- قدرتمند
2- رایگان
3- سبک
4- آپدیت رایگان
ولی من به شما پیشنهاد میکنم از ورژن جدیدش که Endpoint Protection 11 هست استفاده کنی که هم رایگان هست (تو ایران:لبخند:) و هم بسیار قدرتمند تر نسخه 10 و هم امکانات بسیار خوبی برای مانیتورینگ شبکه داره و هم فایروال قویی داره.

Delphi Skyline
سه شنبه 17 شهریور 1388, 22:40 عصر
مگه الان کسی ویندوز هم نصب می کنهاینطور قاطع صحبت کردن در مورد یک مساله تنها چیزیو که میرسونه اینه که جواب یه جوابه تخصصی نیست .
ویندوز صرفا چون کاربرای زیادی داره و خوب مسلما ویروس های زیادی هم داره بد شناخته نشده , نمیشه و نخواهد شد . بهتر بود سری به MSDN و TechNet و WHDC میزدید تا کمی هم با معماری , پشتیبانی و قابلیت های ویندوز آشنا بشید . ویندوز خیلی چیز ها رو برای اولین بار معرفی کرده همون طور که لینوکس و OS X هم خیلی چیز ها رو معرفی کردن .

keivan mousavi
سه شنبه 17 شهریور 1388, 22:58 عصر
اینطور قاطع صحبت کردن در مورد یک مساله تنها چیزیو که میرسونه اینه که جواب یه جوابه تخصصی نیست .
ویندوز صرفا چون کاربرای زیادی داره و خوب مسلما ویروس های زیادی هم داره بد شناخته نشده , نمیشه و نخواهد شد . بهتر بود سری به MSDN و TechNet و WHDC میزدید تا کمی هم با معماری , پشتیبانی و قابلیت های ویندوز آشنا بشید . ویندوز خیلی چیز ها رو برای اولین بار معرفی کرده همون طور که لینوکس و OS X هم خیلی چیز ها رو معرفی کردن .

حرف کاربر tarhebartar کاملاً درست منطقی و علمی هستش

علت پایین بودن امنیت ویندوز در تعداد کاربرها نیستش شما نگاه کنید حدود 60 درصد از سرورهای مهم دنیا از لینوکس استفاده میکنن از جمله صنایع نظامی بانکها ادارات مهم دولتی و خصوصی و...
ولی چرا لینوکس امنیت بالاتری دارد یک قضیه جدا و کاملاً تخصصی هستش که در مورد موضوع این تایپیک نیستش و من هم توضیح نمیدم تا موضوع تایپیک عوض نشه

ویندوز خدایی هم کار کنه هیچ وقت نمیتواند امنیت لینوکس را داشته باشد

m.hamidreza
سه شنبه 17 شهریور 1388, 23:25 عصر
ا

در اين نظرخواهي كه بيش از دوهزار و يكصد نفر در آن شركت كرده‌اند

این نظرسنجی اصلا کارشناسانه نیست + اینکه دو هزار نفر تعداد قابل استنادی نیست که حالا بخواد تیتر خبر تبدیل بشه به اینی که هست. هیچ چیزمون متاسفانه درست نیست. شاید هم صرفا تبلیغی برای nod باشه.

Delphi Skyline
سه شنبه 17 شهریور 1388, 23:41 عصر
ولی چرا لینوکس امنیت بالاتری دارد یک قضیه جدا و کاملاً تخصصی هستش که در مورد موضوع این تایپیک نیستش و من هم توضیح نمیدم تا موضوع تایپیک عوض نشه
در برخی موارد بله . درسته .

علت پایین بودن امنیت ویندوز در تعداد کاربرها نیستش شما نگاه کنید حدود 60 درصد از سرورهای مهم دنیا از لینوکس استفاده میکنن از جمله صنایع نظامی بانکها ادارات مهم دولتی و خصوصی و...
بله . همه اش به دلیل امنیت نیست .

ویندوز خدایی هم کار کنه هیچ وقت نمیتواند امنیت لینوکس را داشته باشد
دلایلی نمی زاره . غیر ممکن نیست .

rezaTavak
چهارشنبه 18 شهریور 1388, 08:47 صبح
خب دلیل ویروس نداشتن من هم عدم استفاده از ویندوز است.

اگر هم استفاده کنم فقط چیزی که مطمئنم را استفاده می‌کنم.

Alireza_Salehi
چهارشنبه 18 شهریور 1388, 12:41 عصر
بازم بحث شیرین و بی نتیجه ویندوز و لینوکس داره شروع میشه...

همه که اینترنت پر سرعت ندارن...
تا چند سال پیش که خیلی از این فروشنده های نرم افزار نمی دونستن لینوکس چیه، فکر میکردن یه نوع خوردنیه! الان هم که فهمیدن لینوکس چیه نمیدونن لینوکس هم نرم افزار داره...
حالا فرض کنید یه کاربر معمولی بخواد بره برا یه کاری نرم افزار بخره...
یا یه مشکلی براش پیش بیاد بخواد از یکی سوال کنه...
تازه بعد از کلی دردسر که خرید بخواد نصبش کنه و این نرم افزار بیچاره با هسته لینوکسش مطابقت نکنه،اینجاست که داستان شروع میشه....
یا یه سخت افزاری بخره که بفهمه درایوری نداره، یا داره ولی برای نصبش باید اول متخصص لینوکس بشه...

لطفا حساب کاربران معمولی رو هم بکنید...

من هم قبول دارم برای کاربران حرفه ای و فنی لینوکس مشکلی نداره، خیلی هم خوبه ...