View Full Version : انتقاد از مدیران سایت
yeki_be_name_hich_kas
پنج شنبه 12 شهریور 1388, 14:02 عصر
سلام.
میخواستم از مدیران سایت درخواست کنم کمی هم به بخش تولید و توسعه برنامه های
Setup و Install بکنن.پستهای زیادی هست که کاملا بی جواب یا فاقد جواب درست
میمونه.برای نمونه پست خود بنده که واقعا سردرگمم لاقل یکی نیومد بگه که اصلا
نمیشه دیگه بهش فکر نکن.من واقعا خواهش میکنم یکم به این بخش توجه بشه تا
کاربرا بتونن نتیجه مطلوب رو بگیرن.
اینم لینک پست من (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=174752)
موفق باشید
Mask
پنج شنبه 12 شهریور 1388, 15:18 عصر
وقتی منتظره جواب کامل باشید و هیچ تلاش و جستجویی نکنید مسلما پستت بی جواب میمونه.
شما در این پستت طرزه کاره با برنامه installshild رو می خاهید. بماند که تو این سایت تا حالا 100 بار آموزشش رو دوستان گذاشتند... اگه حالشو نداری لا اقل بر تو گوگل بزن...
این موضوع چه ربطی به مدیران داشت.(در حال پاک شدن پست...:لبخند:)
بای
yeki_be_name_hich_kas
جمعه 13 شهریور 1388, 05:18 صبح
وقتی منتظره جواب کامل باشید و هیچ تلاش و جستجویی نکنید مسلما پستت بی جواب میمونه.
شما در این پستت طرزه کاره با برنامه installshild رو می خاهید. بماند که تو این سایت تا حالا 100 بار آموزشش رو دوستان گذاشتند... اگه حالشو نداری لا اقل بر تو گوگل بزن...
این موضوع چه ربطی به مدیران داشت.(در حال پاک شدن پست...:لبخند:)
بای
سلام.
دوست عزیز نه مدیرای اینجا به بنده بدهکارن نه من به شما.
من فقط نظرمو گفتم و یه انتقاد.اگه قرار باشه با هر نظری چه موافق و چه مخالف اینجور برخورد
بشه که خیلی بده.در ضمن من تو همین سایت جستجو زیاد کردم.اما نتیجه مطلوب به دستم
نرسید.و مسئله دیگه اینکه من تو پستمم گفتم که من تاکید رو برنامه اینستال شید ندارم .
سوال کردم که کلا این نوع ستاپ سازی برای بازی به چه امکاناتی نیاز داره و به چه صورت و در
ضمن من به خاطره همین سوال بود که با این انجمن آشنا شدم چون هیج جا نتونسته بودم
جواب درستی پیدا کنم.به هرحال از اینکه به پست من توجه کردید ممنون و متشکرم.
vcldeveloper
جمعه 13 شهریور 1388, 17:09 عصر
و مسئله دیگه اینکه من تو پستمم گفتم که من تاکید رو برنامه اینستال شید ندارم .
سوال کردم که کلا این نوع ستاپ سازی برای بازی به چه امکاناتی نیاز داره و به چه صورت و در
ضمن من به خاطره همین سوال بود که با این انجمن آشنا شدم
این سوال شما به تالار ابزارهای ساخت Setup ارتباط پیدا میکنه، نه به تالار گفتگو با مسئولان!
مدیران سایت مسئول پاسخگویی به سوالات فنی بی پاسخ در تالارهای سایت نیستند. از طرفی هم ما نمی تونیم کاربران را مجبور کنیم که حتما به سوالات جواب بدهند. ما می تونیم کاربران را تشویق یا تحریک به مشارکت در بحث ها و جواب دادن به سوالات بکنیم؛ و از طرف دیگه محیط مناسبی برای بحث آنها فراهم کنیم.
وقتی صحبت از جواب دادن به سوالات میشه، مدیران هم مثل کاربران عادی هستند، اگر جواب سوالی را بلد باشند، و مایل به پاسخگویی باشند، جواب می دهند، وگرنه جواب نمی دهند.
لطفا سوال های بی پاسخ خودتان را در این تالار پیگیری نکنید، این تالار برای اهداف دیگه ایی ایجاد شده.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.