neda_dela
پنج شنبه 12 شهریور 1388, 15:15 عصر
با سلام به دوستان عزیز . این اولین سوال من از جمع دوستان برنامه نویس هست تازه کلی هم تازه کارم و به شدت نیازمند کمک های شما . خواهش می کنم دریغ نکید. ممنون:چشمک::قلب:
حالا سوالم
می خوام رکوردی رو از دیتا گرید انتخاب کنم و دکمه ویرایش رو بزنم اونوقت تک تک مقادیر فیلدهای اون رکورد بره به همون صفحه ای که برای ثبت نام باز می کردم و خالی باز می شد یعنی نخواستم برای ویرایش صفحه جدیدی بسازم. اما با این تفاوت که این بار این صفحه خالی باز نمیشه و مقادیر فیلد های رکورد انتخابی درون کنترل های اون قرار می گیره . تا اینجا درست انجام میشه. حالا من مثلا می خوام فقط نام طرف رو تغییر بدم و ثبت کنم و بقیه رو تغییر نمی دم. اونوقت فرض کنید که مقدار فیلد شغل پدر اون رکورد کارمند ثبت احوال باشه ، وقتی که من فقط اسم رو تغییر می دم و دکمه ثبت رو می زنم خطا می گیره خطاش هم اینه:
incorrect syntax near 'ثبت'
(ببخشید فرمت نوشتن اینجا به هم می خوره)
باید چی کار کنم. در ضمن دستور update رو این طوری نوشتم برای تک تک فیلدها:
update tablename set fieldname ="+مقدار+"
(همین طور برای همه فیلد ها ادامه دادم)
آیا دستور update دیگه ای هم هست که بشه فقط فیلد مورد نظر رو ثبت کنه و از بقیه خطا نگیره؟
حالا سوالم
می خوام رکوردی رو از دیتا گرید انتخاب کنم و دکمه ویرایش رو بزنم اونوقت تک تک مقادیر فیلدهای اون رکورد بره به همون صفحه ای که برای ثبت نام باز می کردم و خالی باز می شد یعنی نخواستم برای ویرایش صفحه جدیدی بسازم. اما با این تفاوت که این بار این صفحه خالی باز نمیشه و مقادیر فیلد های رکورد انتخابی درون کنترل های اون قرار می گیره . تا اینجا درست انجام میشه. حالا من مثلا می خوام فقط نام طرف رو تغییر بدم و ثبت کنم و بقیه رو تغییر نمی دم. اونوقت فرض کنید که مقدار فیلد شغل پدر اون رکورد کارمند ثبت احوال باشه ، وقتی که من فقط اسم رو تغییر می دم و دکمه ثبت رو می زنم خطا می گیره خطاش هم اینه:
incorrect syntax near 'ثبت'
(ببخشید فرمت نوشتن اینجا به هم می خوره)
باید چی کار کنم. در ضمن دستور update رو این طوری نوشتم برای تک تک فیلدها:
update tablename set fieldname ="+مقدار+"
(همین طور برای همه فیلد ها ادامه دادم)
آیا دستور update دیگه ای هم هست که بشه فقط فیلد مورد نظر رو ثبت کنه و از بقیه خطا نگیره؟