View Full Version : درخواست کامپاننت
arkia
شنبه 14 شهریور 1388, 06:06 صبح
سلام ، من خيلي وقته که دنبال کامپاننتي ميگردم که بصورت دکمه BitBtn باشه با اين تفاوت که با قرار گرفتن اشاره گر ماوس و يا کليک روي آن Glyph آن عوض شود. اگر هم بصورت دکمه نبود و مانند image بود که چه بهتر.
اميدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم.
جواد ملاولی
شنبه 14 شهریور 1388, 10:01 صبح
سلام. خوب این رو که با دو خط کد ساده هم می تونی بنویسی؟
یا من منظورتو متوجه نشدم؟ ها؟
arkia
شنبه 14 شهریور 1388, 14:30 عصر
سلام. خوب این رو که با دو خط کد ساده هم می تونی بنویسی؟
یا من منظورتو متوجه نشدم؟ ها؟
ممنون از اینکه جواب دادی، بله با کد میشه نوشت امه اگه تعدادش زیاد باشه .... :عصبانی++::لبخند:
جواد ملاولی
شنبه 14 شهریور 1388, 14:49 عصر
ممنون از اینکه جواب دادی، بله با کد میشه نوشت امه اگه تعدادش زیاد باشه .... :عصبانی++::لبخند:
خوب این کد رو به صورت یه Procedure بنویس و تو همشون صداش کن.
جواد ملاولی
شنبه 14 شهریور 1388, 16:01 عصر
یه کار دیگه هم میتونی بکنی و اون اینکه اون ویژگی رو که می خوای به bitbtn دلفی اضافه کنی؛ اینجوری دیگه مجبور نیستی برای همشون کد بنویسی.
vcldeveloper
شنبه 14 شهریور 1388, 17:04 عصر
در دلفی 2009 و نسخه های بعد از آن، خودِ کامپوننت TButton دلفی این خصوصیت را دارد، و نیازی نیست دنبال کامپوننت برای این کار بگردید.
برای این کار، TButton خصوصیت هایی مثل ImageIndex, DisabledImageIndex, HotImageIndex, PressedImageIndex, و SelectedImageIndex دارد که در صورت اتصال دکمه مربوطه به یک TImageList، تصویر دکمه در حالت های مختلف را مشخص می کنند. مثلا ImageIndex تصویر عادی دکمه را مشخص میکنه، HotImageIndex تصویر دکمه زمانی که موس بر روی آن قرار گرفته، PressedImageIndex تصویر دکمه در زمان فشرده شدن، و SelectedImageIndex هم تصویر دکمه زمانی که دکمه دارای Focus باشه.
arkia
شنبه 14 شهریور 1388, 17:09 عصر
همه این کارارو که مد نظرتونه انجام دادم . اگه امکانش هست کامپاننتشو معرفی کنید. ممنون
جواد ملاولی
شنبه 14 شهریور 1388, 19:05 عصر
همه این کارارو که مد نظرتونه انجام دادم . اگه امکانش هست کامپاننتشو معرفی کنید. ممنون
اگه انجام دادی خوب به هدفت رسیدی دیگه! کامپوننت چی می خوای؟
arkia
یک شنبه 15 شهریور 1388, 00:38 صبح
منظورم اینه که تا الان کارم رو با event های mouse move یا mouse down راه انداختم. فقط نمیخواستم برناممو شلوغ کنم. با دلفی هفت هم کار می کنم.
arkia
یک شنبه 15 شهریور 1388, 10:51 صبح
یه کار دیگه هم میتونی بکنی و اون اینکه اون ویژگی رو که می خوای به bitbtn دلفی اضافه کنی؛ اینجوری دیگه مجبور نیستی برای همشون کد بنویسی.
میشه راجع بهش بیشتر توزیح بدید؟
جواد ملاولی
یک شنبه 15 شهریور 1388, 18:00 عصر
میشه راجع بهش بیشتر توزیح بدید؟
این لینک رو ببین:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=22431&highlight=%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9% 86%D8%AA+%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C
arkia
یک شنبه 15 شهریور 1388, 23:04 عصر
سلام دوست عزیز. صفحه رو دیدم و سعی هم کردم خودم بسازم اما از آنجایی که فرصتم کمه و در ضمن من مبتدی هستم متاسفانه به مشکلاتی بر خودم که بی خیال ساختنش شدم و همچنان دنبال کامپاننتشم. فعلا تنها مرجع منم همین انجمنه (جا داره از پاسخ های سریع و مفید همه دوستان تشکر کنم) حالا که تا اینجا پیش رفتیم باید بگم که 95% کار پروژم رو جلو بردم و الان فقط منتظر تکمیل اون قسمتم.
arkia
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 08:40 صبح
تو این انجمن کسی هست که همچین کامپاننتی نوشته باشه؟ کسی نیست جواب این تاپیک مارو بده؟
arkia
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 08:43 صبح
تو این انجمن کسی هست که همچین کامپاننتی نوشته باشه یا بتونه؟ کسی نیست جواب این تاپیک مارو بده؟
arkia
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 09:05 صبح
تو این انجمن کسی هست که همچین کامپاننتی نوشته باشه یا بتونه؟ کسی نیست جواب این تاپیک مارو بده؟?
ghasemshami
چهارشنبه 01 مهر 1388, 08:03 صبح
از کامپوننت AlphaControl استفاده کنی این قابلیت رو هم داره
اگه خواستی نسخه فول سورسش رو که نسخه 6.43 و کرک شده و لایسنس هست بهم پیام بده
و خیلی قابلیت های زیبا و کاربردی دیگه رو هم این Package داره
hadisalahi2
دوشنبه 06 مهر 1388, 16:30 عصر
این کامپوننت رو امتحان کن مطمئنا همون چیزیه که میخوای
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.