View Full Version : سوال: مشكل با wireless
zman123456
شنبه 14 شهریور 1388, 09:25 صبح
با سلام
من تو شبكم اينترنت رو wireless كردم تا كساني كه لپ تاپ دارن بتونن اينترنمت داشته باشن.
حالا مشكل اينجاست كه اين شبكه فقط چند روز خوب كار ميكنه و بعد از گذشت چند روز كاملا بلااستفاده ميشه.مثلا روز اول با 54m وصل ميشه و با هر نوع كانكشني مثل vpn يا pppoe ميشه اينترنت داشت اونم در حد رضايت كامل.ولي بعد از چند روز با 5m به زحمت كانكت ميشه حالا اگه تونستي vpn بزن؟؟؟؟؟ وقتي هم وصل ميشه فقط كانكشن برقرار ميشه و هيچ عملكردي ندارد.
قابل به ذكر است از نرم افزار acounting هم استفاده مي كنيم.
ولي وقتي به پشتيبان زنگ ميزنيم مي آد يك ساعت با سرور و فايروال ور ميره ميشه عين روز اول.
اين يعني چي؟حالا اگه بگيم طرف مي خواد زيرآبي بره باشه مشكلي نيست بره ولي يكي بايد باشه جواب زيگيل هاي اين اداره رو بده.
اگه ميشه لطف كنيد راهنمايي كنيد تا بفهمم چي رو بايد چك كنم يا ور برم تا درست بشه.
golbafan
شنبه 14 شهریور 1388, 15:21 عصر
به نظر من مشکل از سیستم عامل شماست
حالا یا ویروسی میشه
یا جور دیگه ای خراب میشه
zman123456
شنبه 14 شهریور 1388, 15:58 عصر
با سلام
اگه منظورتون سیستم عامل سرور هست که لینوکس هستش و محیط گرافیکی هم نداره.
اگه سیستم عامل خودم هست که خب xp هستش و تمام update های ویندوز رو گرفتم و آنتی ویروس به روز macafee هم دارم.
البته صاحب نظر نیستم ولی فکر نکنم.ولی با این حال بفرمایید من چی رو چک کنم؟
sarnev6t
شنبه 14 شهریور 1388, 23:07 عصر
با سلام
اگه منظورتون سیستم عامل سرور هست که لینوکس هستش و محیط گرافیکی هم نداره.
اگه سیستم عامل خودم هست که خب xp هستش و تمام update های ویندوز رو گرفتم و آنتی ویروس به روز macafee هم دارم.
البته صاحب نظر نیستم ولی فکر نکنم.ولی با این حال بفرمایید من چی رو چک کنم؟
دوست عزیز من هم شبیه به این مشکل را داشتم و زمانی که فیروالم را غیر فعال میکردم مشکل حل میشد البته انتی ویروس من kis بود .
من در مورد اون شبکه موجود زیاد اطلاعات نداشتم ولی فکر میدونم تو چند تا از اون کلاینتاش بد جور ویروس وجود داره.
این قضیه ویروس تو شبکه خیلی اذیت کننده شده من تو یک گیم نت دیدم بنده خدا روزی یک بار مجبور میشه سرورو ری استور کنه .
میگفت رو سرورش ویروسی هست که انتی ویروسا نمیشناسنش.
با kis , avg امتحان کرده بود پیدا نشده بود. :عصبانی++:
manvaputra
یک شنبه 15 شهریور 1388, 01:40 صبح
سلام منم همين مشكلو داشتم تازه بد تر يعني شبكه فقط 5 دقيقه كار مي كرد و قطع مي شد بعدش بايد كارت شبكه رو يه بار غير فعال/فعال مي كردم كه با آپديت درايور كارت شبكه مشكل كامل شد اين رو هم يه امتحاني بكن
online_mansoor2007
یک شنبه 15 شهریور 1388, 12:46 عصر
آقا یه ویروس هست جدیدا اومده شبکه رو تعطیل می کنه !! من این چند هفته مواردی زیادی را دیدم که این ویروس شبکه رو از کار انداخته بود .
zman123456
سه شنبه 17 شهریور 1388, 12:40 عصر
با سلام
من فكر ميكنم كه از فايروال باشه.يكم چك كردم يه جوري مشكل داشت.حالا داديم فايروال رو تعويض كنن با يه دونه سالمش.
بعد ببينم چي ميشه.
در مورد اون ويروس بله من هم داشتم ولي با pach ويندوز مشكل رفع ميشه.الان شمارشو نمي دونم ولي اگه كسي مي خواد بگه تا براش بزارم.
اون مورد كه كارت شبكه رو فعال / غيرفعال كنم رو يعني چي؟
منظورتون remove/reinstall هست يا disable/enable؟
اگه دوميه كه 100 بار زدم.
آخه يه بحثي هست اينكه من حتي كارت wireless جديد هم نصب كردم باز بعد از چند روز باز اين جديده هم همينطوري ميشه.
sarnev6t
چهارشنبه 18 شهریور 1388, 09:13 صبح
آقا این قضیه ویروسه خیلی جدی!
کدوم آنتی ویروس میشناستش ؟
از دوستان اگر کسی این مشکل را رفع کرده لطفا راهنمایی کنه.
zman123456
سه شنبه 24 شهریور 1388, 13:40 عصر
در اصل من با patch خود ویندوز حلش کردم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.