PDA

View Full Version : خبر: رقیب فارسی گوگل

keivan mousavi
شنبه 14 شهریور 1388, 17:23 عصر
این سایت به تازگی اومده و در زمینه فارسی بسیار کامله

http://www.jasjoo.com

http://www.jasjoo.ir

mariaviolla
شنبه 14 شهریور 1388, 18:34 عصر
یعنی به نظرتون این در حد گوگل هست :متفکر:

raravaice
شنبه 14 شهریور 1388, 18:45 عصر
یعنی به نظرتون این در حد گوگل هست

خیر ! این خود گوگل هست. :)

eAmin
شنبه 14 شهریور 1388, 20:06 عصر
دقیقا!

کافیه یک نگاهی به نتایج جستجو بندازید و این دو رو مقایسه کنید.:لبخندساده:

keivan mousavi
شنبه 14 شهریور 1388, 20:30 عصر
یعنی به نظرتون این در حد گوگل هست :متفکر:

این نظر شخصیه منه
شما کافی هست که توی سایت سرچ کنی اونوقت میبینی که صفحات زیادی و با سرعت بیشتری نسبت به موتورهای جستجو دیگه میاره

یادمون نره که این موتور جستجو تازه کار هستش و سنش حدود 10 سال از گوگل پایین تره
شما همتون برنامه نویس هستید برای حمایت از برنامه نویسان ایران بهتره لحن بهتری به کار ببرید

once4ever
یک شنبه 15 شهریور 1388, 04:58 صبح
این سایت به تازگی اومده و در زمینه فارسی بسیار کامله
اینی که نوشتی یعنی چی؟! عنوانت چه معنی میده؟! مثل روزنامه ها تیتر زدی!

یادمون نره که این موتور جستجو تازه کار هستش و سنش حدود 10 سال از گوگل پایین تره
شما همتون برنامه نویس هستید برای حمایت از برنامه نویسان ایران بهتره لحن بهتری به کار ببرید
آخه چقدر باید با شماها صحبت کرد؟ چقدر باید تذکر داد؟! تو یک محیط تخصصی باید تخصصی پست زد
هرکدوم یه نصف خط نوشتید!!! خود سایت هم یه لینک درباره ما یا توضیح راجب کارش نداده !
شما ها یا خودتون مسئول سایت هستید که فکر نکنم جای تبلیغات اینجا باشه یا این سایت دیدید که اول تحقیق کنید و بعد کامل پست بزنید
امیدوارم پستهای بعدی تخصصی و کامل باشند

keivan mousavi
یک شنبه 15 شهریور 1388, 11:41 صبح
اینی که نوشتی یعنی چی؟! عنوانت چه معنی میده؟! مثل روزنامه ها تیتر زدی!

کافیه فقط یکبار ازش استفاده کنی تا بفهمی
یعنی اینکه سایتهای به زبان فارسی رو خیلی خوب پشتیبانی میکنه

آخه چقدر باید با شماها صحبت کرد؟ چقدر باید تذکر داد؟! تو یک محیط تخصصی باید تخصصی پست زد
هرکدوم یه نصف خط نوشتید!!! خود سایت هم یه لینک درباره ما یا توضیح راجب کارش نداده !

توی محیط تخصصی باید تخصصی صحبت کرد من ذهنیتم اینکه شماها همطون حرفه ای هستید پس به جزئیات زیاد نمی پردازم

شما ها یا خودتون مسئول سایت هستید که فکر نکنم جای تبلیغات اینجا باشه یا این سایت دیدید که اول تحقیق کنید و بعد کامل پست بزنید

اولاً من یک کاربر ساده هستم پس منفعتی از تبلیغات نمیبرم و فقط برای حمایت از برنامه نویسان ایران این مطلبو گذاشتم در ضمن اینجا محل معرفی تکنولوژی های روز دنیاست حالا یکبار این تکنولوژی ماله ایرانیان (آریایی) بوده حالا میشه تبلیغات؟؟؟
بابا انصافتونو شکر

دوماً من 3 ماه هستش که این سایتو میشناسم و خیلی باهاش سرچ کردم جواب گرفتم که اینجا پست گذاشتم

Mahmood_M
یک شنبه 15 شهریور 1388, 12:11 عصر
دقیقا!

کافیه یک نگاهی به نتایج جستجو بندازید و این دو رو مقایسه کنید.
نتایجش یکی نبود ، نتایج متفاوت اما شبیهی میاره ، اما نمی شه از روی نتایج جستجو اظهار نظر کرد ...

به هر حال اگه کار جدیدی باشه و استفاده از گوگل نباشه قابل تحسینه ولی اگر باز کپی برداری شده باشه با صحنه ی تکراری ای روبرو شدیم !! و این جای تاسف داره !

موفق باشید ...

hamedgh
یک شنبه 15 شهریور 1388, 12:33 عصر
خوشبختانه خود گردانندگان سایت ادعای در مورد موتور جستجو واقعا فارسی ندارند !
فقط به بخش تبلیغات و یکسری اضافات جالب مثل اشعار و اشپزی و دیکشنری دارد

خوب کار جالبی است ولی در استفاده از وب سرویس گوگل شکی نیست .

Alireza_Salehi
یک شنبه 15 شهریور 1388, 13:13 عصر
واقعا نمی خوام قضیه رو ببرم زیر سوال یا ارزشش رو کم کنم، ولی فکر کنم این هم مثل بقیه هستش،

مشکل اصلی سر اینه که شرکتهای ایرانی برای این جور کارها سرمایه گذاری نمی کنند یعنی کار اصلیشون جست و جو نیست بلکه چند وقت یک بار دنبال روشی جدید برای تبلیغ هستند و خودشون از این تبلیغ پول در میارن ولی بقیه رو میزارن سر کار...

حداقل سعی کنید درست تیتر بزنید، اینجا یه محل تخصصی است "رقیب فارسی گوگل" بار فنی زیادی داره!
این سایتی که معرفی شده سرورش آمریکاست، یعنی حفاظت اطلاعات ایرانی ها و اعتماد به پایداری سرور کشک...

به هر حال خوشحال میشیم که ایرانی ها هم کارهای خوبی کنند...

raravaice
یک شنبه 15 شهریور 1388, 13:41 عصر
نتایجش یکی نبود ، نتایج متفاوت اما شبیهی میاره ، اما نمی شه از روی نتایج جستجو اظهار نظر کرد ...محمد جان نتایج 100% یکی هست و متاسفانه این هم یکی از کارهای پر افتخار ملی هست. :)

منتهی علت عدم شباهت زیاد تو جستجوی شما 100% IP بوده که جستجوی شما IP ایران بوده و این سایت IP وب سایت که در بعضی موارد نتایج 100% مشابهی به بار نمیاره.

حالا شما xvay‎‎.Net را توی این سایت و google.com و yahoo.com یه سرچ بزن تا تشابه 100% رو توی گوگل و این سایت به وضوح ببینی.

حالا من نمیدونم این دوست عزیزمون هدفش از معرفی این سایت با این عنوان چیه و بطن کار کپی برداری هست و امیدوارم صاحب یا صاحبین سایت نقد پذیر باشن.

موفق باشید

xxxxx_xxxxx
یک شنبه 15 شهریور 1388, 17:46 عصر
در جستجوی فارسی متأسفانه بین حروف "ی" و "ي" و همچنین بین حروف "ک" و "ك" تفاوت هست که باید رفع بشه. کاربران فارسی زبان همیشه این مشکل رو با گوگل دارند که نتایج جستجو با حرف ي با ی متفاوت هست و از آنجایی که در بیشتر کلمات فارسی این حرف کاربرد دارد خیلی از نتایج را در جستجو از دست می دهند.

ظاهراً هدف فقط تبیلغات هست. منظورم هدف سایت هست.

keivan mousavi
دوشنبه 16 شهریور 1388, 12:49 عصر
نمیخوام به کسی توهین کنم ولی الان میفهمم که ایران چرا پیشرفت نمیکنه

در میان تمام برنامه نویسان حرفه ای این سایت فقط یک نفر از این طرح حمایت کرد و این جای افسوس داره

خیلی از دوستان معتقدن که این فقط یک کپی ساده هست من میخوام بگم شما مثل اینکه کشورهایی مانند چین و کره رو فراموش کردید که آنها هم اول منتاژ را آموختن و الان خودشون صاحب سبک هستن مالزی رو نگاه کنید که آن هم با مونتاژ شروع کرد و الان داره صاحب سبک میشه

ما وقتی میخواهیم ماشین تولید کنیم هیچ وقت نمیریم ماشینو اختراع کنیم اول یک کپی از روی پژو میزنیم بعد میریم سمند و سورن تولید میکنیم
درمورد برنامه نویسی هم همینطوره که اول یک الگورو شبیه سازی میکنیم و بعد خودمون طرح میدیم

بیشتر ما در هر شرایطی فقط منتقد هستیم و این اصلاً کار درستی نیست

آیت الله مکارم شیرازی میفرماید مشکل جوامع بشری نبود اخلاق است (اخلاق به معنی آدم بودن)

Batman
دوشنبه 16 شهریور 1388, 13:35 عصر
من فکر میکنم که اگه این تاپیک قفل بشه خیلی بهتره.
چون داره کار به جاهای باریک میشه.
من خودم تو این زمینه هیچ تخصصی ندارم اما حداقل باید از کسی که این زحمت رو کشیده یه تشکر کوچیکی کرد(به خاطر اسکریپتش).
موفق باشید

Mahmood_M
دوشنبه 16 شهریور 1388, 13:52 عصر
باز ما بلد بودیم رفتیم کپی کردیم , شما که همین کپی رو هم بلد نیستی !
دوست عزیز ، شما واقعا اعتماد به نفس زیادی دارید ... !
یک جستجوگر ساختید و دارید تبلیغش رو می کنید ، اون رو یکی از بهترین جستجوگرها می دونید و خودتون رو کدنویسی قابل ...
شما از توان برنامه نویسی افرادی که میان اینجا نظر می دن خبر ندارید و نمی تونید در موردشون اظهار نظر کنید ... !
این به اصطلاح موتور جستجوی شما ضعیفتر از اونی هست که بخواید اینقدر ازش دفاع کنید ... ، سایت شما برای عباراتی که در موتوری مثل گوگل شاید چند هزار نتیجه داره ، هیچ نتیجه ای نمایش نمی ده و این یعنی ضعف ، قبل از این که طرحی رو ارائه کنید ، باید اون رو به حد قابل قبولی برسونید ، صرفا با نوشتن چند اسکریپت نمی شه ادعای ساختن موتور جستجو رو کرد !!
موتور جستجو یک تکنولوژی هست که صرفا با چند خط اسکریپت بدست نمی یاد ...

ام در مورد سایت معرفی در این تاپیک :

دوستان گفتند که این سایتی که در این تاپیک معرفی شده از گوگل استفاده میکنه ، نتایجی که میاره هم شبیه به اون هست ، بهتره ازشون استدلال و دلیل بخواید تا این که با لحنی توهین آمیز جوابشون رو بدید ...

در میان تمام برنامه نویسان حرفه ای این سایت فقط یک نفر از این طرح حمایت کرد و این جای افسوس داره
من وقتش رو ندارم که بخوام بررسی کنم که ببینم این سایت از چی استفاده میکنه ، قبلا هم اشاره کردم که اگه این به قول شما طرح یک ابتکار جدید باشه واقعا قابل تحسینه ، اما اگه برای سوء استفاده و تبلیغات باشه و فقط نام یک موتور جستجو رو داشته باشه ، باید گریست ... ، باید قبول کنیم که از این سایتها و شرکتها در کشور ما زیاد هستن ...

من از دوستانی که نظرشون اینه که این سایت از گوگل استفاده میکنه ، میخوام که اگه دلیل محکمی دارن بیان کنن تا مشخص بشه که حق با کیه ...

اگر فرض رو بر این بزاریم که این سایت از گوگل استفاده می کنه ولی تلاش شده که برای عبارات فارسی بهینه بشه باز جای تحصین داره اما باز هم لایق نام موتور جستجو نیست ... !

موفق باشید ...

hamedgh
دوشنبه 16 شهریور 1388, 13:56 عصر
مشکل تشکر و یا کپی برداری نیست ما هم خود به کپی برداری معتقدیم ولی اسمش را
رقیب گوگل و یا موتور جستجوی فارسی نمی گذاریم

اون کسایی که پیکان تولید می کردند نمی گفتند خودروی ملی تولید می کنیم وقتی به سمند رسیدند گفتند خودروی ملی تولید کردیم

طرف اصلا نمی دونه سایت پارسیک ماله کیه و کلا چه می کنه , میگه چندین سال پیش این کار رو با بینگ انجام داده
شما این سه لینک را مقایسه کن

http://www.bing.com/search?q=hamed&go=&form=QBLH&qs=n

http://www.parseek.com/search/?q=hamed

http://www.robofa.com/pages.php?sn=result&req=1&key=hamed

در اخر هم

با تشکر و قدردانی از دوستان , در جواب دوستان و گله از نام موتور جستحوی فارسی باید بگم که توی این
سایت بار سنگین قالب متنی Left - to - Right رو در نتایج خودتون احساس نمی کنید :بامزه:

چرا احساس کردیم و خیلی هم متشکریم !

به امید موتور جستجوی فارسی

emadfa
دوشنبه 16 شهریور 1388, 14:08 عصر
کم کم دارم متوجه می شم چرا ما کشور بدبختی هستیم! ما مستحق بیچارگی هستیم! هر کس تو این جمله شک داره پست های این تاپیک رو بخونه!
کاربران عزیز! چرا تو این سایت برای هر کاری دوستای خودتون رو مسخره می کنید! فکر می کنم مهمترین دلیلیش حسادته! چون در جامعه متحجر ما هیچ کس ابتکار نداره و همه در سطح برنامه نویس عادی باقی موندن حالا حتی اگه یک نفر با کپی یک کار مهم رو انجام بده ما باید مسخره کنیم؟ حتی اگه در اون زمینه اطلاعاتی نداشته باشیم؟
قبول دارم که این دوستمون هم قربانی قضای بسته جامعه شده و نو آوری خاصی نداشته اما چرا تحقیر و تمسخر!
اگر اطلاعاتی ندارید حداقل مسخره نکنید و اگر دارید این دوست عزیز رو با روش علمی نقد کنید!

vcldeveloper
دوشنبه 16 شهریور 1388, 14:19 عصر
چون در جامعه متحجر ما یک هیچ کس ابتکار نداره
جدای از موضوع بحث، سعی کنید عفت کلام داشته باشید، و هر چی به ذهن تون رسید رو بلافاصله منتشر نکنید! اگر هم انتقادی نسبت به شخص یا گروهی دارید، صحبت تان را معطوف به همان شخص یا گروه کنید، نه آنکه به کل یک جامعه توهین کنید.

keivan mousavi
دوشنبه 16 شهریور 1388, 15:17 عصر
ممنون , به سایت من هم که موتور جستجو هستش خیلی گیر دادن ,

جاي تحسين دارد كه شما يك موتور جستجو نوشتيد (حتي اگه كپي بوده باشه) و بايد به اين جوانان ايران زمين باليد

كساني كه شمارو نقد ميكنن مثل اينكه يادشون رفته بيل گيتس هم اول سيستم DOC را شبيه سازي كرد و با امكانات بيشتر به اسم خودش بيرون داد و بعد پوسته گرافيكي روش انداخت و بعد از چند سال وينوز رو طراحي كرد به قول ارمني هاي عزيز گاماس گاماس

دوست عزیز ، شما واقعا اعتماد به نفس زیادی دارید ... !
یک جستجوگر ساختید و دارید تبلیغش رو می کنید ، اون رو یکی از بهترین جستجوگرها می دونید و خودتون رو کدنویسی قابل ...
شما از توان برنامه نویسی افرادی که میان اینجا نظر می دن خبر ندارید و نمی تونید در موردشون اظهار نظر کنید ... !
این به اصطلاح موتور جستجوی شما ضعیفتر از اونی هست که بخواید اینقدر ازش دفاع کنید ... ، سایت شما برای عباراتی که در موتوری مثل گوگل شاید چند هزار نتیجه داره ، هیچ نتیجه ای نمایش نمی ده و این یعنی ضعف ، قبل از این که طرحی رو ارائه کنید ، باید اون رو به حد قابل قبولی برسونید ، صرفا با نوشتن چند اسکریپت نمی شه ادعای ساختن موتور جستجو رو کرد !!
موتور جستجو یک تکنولوژی هست که صرفا با چند خط اسکریپت بدست نمی یاد ...

من ميخوام از شما بپرسم چرا نبايد اعتماد به نفس داشت؟؟؟
انقدر شجاعت داشت كه يك اسكريپت نوشت شما كه حالا منتقد هستيد چه راه حل منطقي به ايشون ارائه داديد كه موتور جستجوش پيشرفت كنه؟؟؟
در دوران هنرستان به من ياد دادن كه اگر ميخواهي از برنامه يك نفر ايراد بگيري اول ميري خودت اون پروژه رو انجام ميدي و با راه حل ارئه ميكني نه اينكه فقط منقد باشي

کم کم دارم متوجه می شم چرا ما کشور بدبختی هستیم! ما مستحق بیچارگی هستیم!

عماد عزيز من
من هم قبول دارم كه از نظر فرهنگي كشور ما با وجود 3000 سال تمدن هنوز در سطح پاييني قرار داره و اين مهم با عاجز خواندن خودمون مقير نميشه بلكه بدتر باعث سر افكندگي و پايين آمدن ارق ملي ميشود

جدای از موضوع بحث، سعی کنید عفت کلام داشته باشید، و هر چی به ذهن تون رسید رو بلافاصله منتشر نکنید! اگر هم انتقادی نسبت به شخص یا گروهی دارید، صحبت تان را معطوف به همان شخص یا گروه کنید، نه آنکه به کل یک جامعه توهین کنید.

با تشكر از آقاي كشاورز از دوستان عاجزانه خواهشمندم كه نهايت احترام و نزاكت را با فرهنگ اسلامي خود نگاه دارن

من از دوستاني كه مدعي هستن ميخوام راه حل علمي خود را براي توليد يك موتور جسنجو ارئه كنن