ورود

View Full Version : چرا آواتارها و امضاهای من رو پاک میکنید؟!!!!!

masoud_z_65
شنبه 14 شهریور 1388, 23:03 عصر
با سلام به مدیران محترم سایت
چرا هر امضا و آماتاری که من میزارم رو پاک میکنید؟!!!!!
مضام این بود:
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام
و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است
با ریشه چه می کنید؟
گیرم که بر سر این باغ بنشسته در کمین پرنده اید
پروازرا علامت ممنوع میزنید
با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟
گیرم که می زنید
گیرم که میبرید
گیرم که می کشید
با رویش ناگزیر جوانه چه میکنید؟

چرا؟چه مشکلی داره؟ رویش ناگزیر جوانه ها مشکل داره؟
از آقایونی که تحصیلکرده هستن زشته که مثل متحجرها برخورد کنن و نزارن ما حرفمون رو بزنیم
من بعنوان عضو این تالار این امضارو انتخاب کردم چرا باید به من توهین بشه؟؟؟؟آقایون مدیر خواهشن جواب بدین......
درصورتیکه همین امضارو 1 کاربر دیگه هم داره!!!! درود بر اون کاربر.
فحش نوشتم؟؟توهین کردم؟؟!!!!

اما آواتارم:
ضمیمه کردم

چه مشکلی داره؟؟ چون رنگ سبز توشه؟؟؟!!!!
چطور یک آقای دیگه عکس ا.ن رو گذاشته برا آواتارش اما هیچ ایرادی نمیگیرید ازش؟؟؟؟
امضاش هم کاملا سیاسی بود!!!! زشته که یک مدیر(که مطمئنم یک نفر از بین مدیرا بیشتر نیست....یعنی این متحجر بازیا کار 1 نفره نه همه مدیران) بخاطر تفکر خودش این کارارو بکنه!!!!

مهدی کرامتی
شنبه 14 شهریور 1388, 23:45 عصر
دوست گرامی، بر اساس قوانین سایت استفاده از شعارها و مطالب سیاسی به هر صورت در این سایت ممنوع است.

vcldeveloper
یک شنبه 15 شهریور 1388, 00:20 صبح
چه مشکلی داره؟؟ چون رنگ سبز توشه؟؟؟!!!!
چطور یک آقای دیگه عکس ا.ن رو گذاشته برا آواتارش اما هیچ ایرادی نمیگیرید ازش؟؟؟؟
قبلا توضیح دادم، کاربری که آواتارش حذف نشده، تصویر مورد نظر را از اولین روزهایی که عضو سایت شد، و اصلا بحث انتخابات مطرح نبود، گذاشته بود. همانطور که الان ما کاربرانی داریم که تصویر آواتارشان اقای محمد خاتمی هست. آواتارشان حذف نشد، چون تصویر خاتمی را از سال ها قبل به عنوان آواتار داشتند، نه اینکه در معرکه بعد از انتخابات جو گیر شوند و از هر جا و مکانی برای ابراز وجود و وابستگی سیاسی خودشان استفاده کنند.

شما هم اگر همین تصویر را سال 85 که عضو سایت شدی، توی آواتارت داشتی، الان می تونستی آواتارت را داشته باشی.

اگر کاربری فعالیتی مرتبط با انتخابات اخیر ایران داشته باشه، مطلبش حذف میشه؛ میخواد در امضاء باشه، یا در آواتار، یا در پست.

زشته که یک مدیر(که مطمئنم یک نفر از بین مدیرا بیشتر نیست....یعنی این متحجر بازیا کار 1 نفره نه همه مدیران) بخاطر تفکر خودش این کارارو بکنه!!!!
امضاء و آواتار تو رو من حذف کردم، علت حذف هم اعلام صریح مدیریت سایت به همه مدیران بوده که با هرگونه فعالیت انتخاباتی برخورد بشه. حالا اینکه تو این اقدام را متحجرانه فرض می کنی، برای شخص من اهمیت خاصی نداره، چون من نه به دل خواه تو اینجا فعالیت می کنم، نه به دل خواه تو تصمیم می گیرم.

اگر خیلی ادعای مترقی بودن (!!) داری، بهتر هست وقتی در یک محیطی مثل اینجا وارد شدی، به قوانینش پایبند باشی.
موارد مربوط به کاربرانی که قبل از انتخابات 88 آواتارهای مرتبط با شخصیت های سیاسی داشتند، قبلا به اطلاع مدیریت سایت رسیده، تا این کاربران از کاربران خاطی (مثل تو) که در جریان انتخابات یا بعد از آن فعالیت انتخاباتی شان گل کرد، مستثنی بشند.

تصویر ضمیمه شده، و امضاء کاربر مربوطه در همین تاپیک حذف شد، چون خلاف قوانین سایت بود. اگر هدفش فقط اعتراض بود، می تونست همین موضوع را با مدیریت سایت از طریق پیام خصوصی در میان بزاره. ظاهرا هدفش بیشتر این بوده که امضاء و آواتارش را به دیگران به بهانه اعتراض نشان بده!

Mahmood_M
یک شنبه 15 شهریور 1388, 01:31 صبح
نمی خوام این بحث رو کشش بدم ... ، اما چند نکته باید ذکر بشه ...

قبلا توضیح دادم، کاربری که آواتارش حذف نشده، تصویر مورد نظر را از اولین روزهایی که عضو سایت شد، و اصلا بحث انتخابات مطرح نبود، گذاشته بود.
همون شخصی که شما ازش حرف می زنید امضایی داره که کاملا سیاسی هست ...
نکته ای که مهمه اینه که الآن به خاطر تندرو شدن افراد ( که البته اقتضای فضای جامعه هم هست ) در آواتارها و امضا ها اشاره ی مستقیم به شخصیتها و رخدادها میشه و این برای طرف مقابل کمی آزار دهنده هست ، دقیقا امضایی که گفتم این موضوع توش صادقه ، اما اگه مدیران محترم ، عدالت که واژه ای تعریف نشده در این کشور هست رو در این سایت حداقل به اجرا در بیارن ، همه ی اعضای سایت بدون این که از عقاید همدیگه خبر داشته باشند ، در کنار هم فعالیت می کنن ، البته کاربرها هم باید رعایت کنند ...

به عنوان مثال بنده یک پرچمی طراحی کرده بودم و در امضام گذاشته بودم که حذف شد ، به نظرم اصلا در حد اون امضایی که صحبتش رو کردم نبود ، ولی حذف شد ، البته به مدیران حق میدم ، چون اگه قراره برای سایت مشکلی پیش بیاد ، به خاطر مطالب شبیه به همین امضا و آواتار این دوستمون هست که این تاپیک رو ایجاد کرده ... ، و امضا و آواتار طرف مقابل ایشون اعتبار سایت رو بالاتر هم خواهد برد ... !!

به هر حال رعایت کاربران و همینطور برقراری عدالت توسط مدیران محترم می تونه این اختلافات رو از بین ببره ...

موفق و پیروز باشید ...

masoud_z_65
یک شنبه 15 شهریور 1388, 02:10 صبح
ببینید آقای کشاورز آواتارم رو حذف کردید 1 جورایی قبول کردم اما امضای من هیچ مشکلی نداشت و نداره
فقط یک شعر بود
و هیچ اشاره مستقیمی توش وجود نداشت.....بهر حال بقیه کاربرای سایت میتونن قضاوت کنن....
امیدوارم به جایی برسیم که اگه بالا دست کسی بودیم اما پایین دستیمون برخلاف عقیده ما بود تحمل شنیدن صداشو داشته باشیم
شما انواع توهینارو کردید(ادعای مترفی بودن،جوگیر و تهمت هدفی غیر از اعتراض) اما من مستقیما به شما هیچ توهینی نکردم
در مورد آواتار حرفتون رو قبول کرده بودم(هرچند بنظرم آواتار مشکل نداشت) اما امضارو فکر کردم یک مدیر دیگه بدون اطلاع حذف کرده(امضا اصلا مشکلی نداشت) و متحجر رو به اون شخص بودم......فقط اگر فکر کردید به شما بودم واقعا معذرت میخوام...چون شما صداقتتون رو تو اون مورد نشون داده بودید

بهرحال منظور این چیزهایه کوچیک نیست....من از این ناراحتم که کسی توی این جامعه به این کوچیکی(سایت) نمیتونه حرف مخالفشو تحمل کنه اون هم کسایی که از علم و اندیشه ای برخوردارن(شما استادا نه من)!!!!!!

علیرضا مداح
یک شنبه 15 شهریور 1388, 08:58 صبح
سلام دوست عزیز،
در تصریح گفته های آقای کشاورز:
تاپیکی در همین بخش تحت عنوان «http://barnamenevis.org/forum/images/misc/tag.png http://barnamenevis.org/forum/images/misc/sticky.gif خبر: هرگونه فعالیت سیاسی و انتخاباتی ممنوع است (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=161863)» موحود است، در بخش ویژه مدیران نیز تاپیکی خطاب به مدیران جهت برخورد با هرگونه فعالیت سیاسی ایجاد گردیده است،

بهرحال منظور این چیزهایه کوچیک نیست....من از این ناراحتم که کسی توی این جامعه به این کوچیکی(سایت) نمیتونه حرف مخالفشو تحمل کنه اون هم کسایی که از علم و اندیشه ای برخوردارن(شما استادا نه من)!!!!!!
هر کس در هر جامعه ای که حضور پیدا می کند، باید خود را با قوانین آن جامعه تطبیق دهد و تابع بایدها و نبایدهای محیط باشد، یکی از قوانین این محیط نیز حکم می کند که فعالیت سیاسی به هر شکل ممکن ممنوع است، تالارهای گفتگوی دیگری بدین منظور وجود دارد که می توانید در آن ها به فعالیت سیاسی بپردازید، مسلما" اگر شما در این سایت نظر مخالفی با شخص دیگری یا حتی مدیرات در مورد یک مسئله فنی/علمی داشته باشید، این مجوز را دارید که در چارچوب قوانین سایت به بحث مفید علمی بپردازید و در ارتقاء سطح دانش خود و دیگران تاثیرگذار باشید، زیرا یکی از اهداق این جامعه همین است،
پ.ن: تمامی قوانین سایت برنامه نویس در جهت رفاه حال کاربران و فراهم آوری بستری مناسب برای فعالیت علمی تدوین شده است،
با سپاس،/

meysam_pro
یک شنبه 15 شهریور 1388, 13:08 عصر
به شخصه، هیچ انجمنی ندیدم که تا این حد، مدیرانش با منطق حرف بزنن و کاملا هم درسته که قوانین سایت رو اجرا بکنن ولی جناب مداح ، آقای کشاورز ، امضای یکی از کاربران محترم کاملا سیاسیه، خب به یه عده حق بدین که نتونن تحمل کنن(تاریخی هم که واسه امضا هست چند ماه بیشتر نیست!).

علیرضا مداح
یک شنبه 15 شهریور 1388, 13:43 عصر
به شخصه، هیچ انجمنی ندیدم که تا این حد، مدیرانش با منطق حرف بزنن و کاملا هم درسته که قوانین سایت رو اجرا بکنن ولی جناب مداح ، آقای کشاورز ، امضای یکی از کاربران محترم کاملا سیاسیه، خب به یه عده حق بدین که نتونن تحمل کنن(تاریخی هم که واسه امضا هست چند ماه بیشتر نیست!).

اگر با چنین مواردی برخورد کردید، یکی از پست های کاربر مذکور را گزارشhttp://barnamenevis.org/forum/images/buttons/report.gifکنید و دلیل آن را سیاسی/نامناسب بودن امضاء/آواتار ذکر نمایید، حتما" رسیدگی خواهد شد،/

Nima NT
یک شنبه 15 شهریور 1388, 13:53 عصر
یه نکته خدمت مدیران عزیز عرض میکنم و اول میگم که قصد جسارت ندارم ولی خوب یه گله هست.
متاسفانه حتی مدیران عزیز هم گاهی نظرات خودشون رو بر قوانین سایت ترجیح میدن , بعد از انتخابات کسانی رو میدیدم که امضاشون عکس احمدی نژاد بود و اشعاری در وصفش , آیا به اونها ایراد گرفتید که بحث سیاسی نکنید , اگر همین الان بنده عکس رهبر رو به عنوان آواتار بذارم , کسی ازم ایرادی میگیره ؟
نمیخوام بیخودی بحث رو به بیراهه بکشم ولی چه مهندس موسوی و چه احمدی نژاد همه سیاسی هستن و اگر قرار هست بحث سیاسی ممنوع شه باید هر دو گروه ممنوع بشه نه فقط یک گروه !!!
امیدوارم ازم ناراحت نشید , من فقط چیزی رو که دیده بودم بیان کردم تا بگم که متاسفانه اشتباهاتی هست.

alireza_tavakol
یک شنبه 15 شهریور 1388, 14:11 عصر
منم اصلا" علاقه ای به ادامه این تاپیک ندارم ولی

اگه ما قوانینی رو وضع کردیم مبنی بر اینکه این جامع مجازی در پی هدف توسعه علم و دانش است و کسی حق فعالیت سیاسی رو نداره پس این قاعده نباید تابع زمان یا شخص خاصی باشه

کاربری که آواتارش حذف نشده، تصویر مورد نظر را از اولین روزهایی که عضو سایت شد، و اصلا بحث انتخابات مطرح نبود، گذاشته بود. همانطور که الان ما کاربرانی داریم که تصویر آواتارشان اقای محمد خاتمی هست. آواتارشان حذف نشد، چون تصویر خاتمی را از سال ها قبل به عنوان آواتار داشتند
به نظر من این یک نوع چشم پوشی مغرضانه است:چشمک:

علیرضا مداح
یک شنبه 15 شهریور 1388, 15:12 عصر
آخرین نکته ی این تاپیک:
مسلما" مدیران سایت نمی توانند آواتار و امضای تمامی کاربران سایت را هر روز بررسی کنند و این کار غیر ممکنی است و هر زمانی که موردی مشاهده یا از طرف کاربران گزارش شود، به آن رسیدگی خواهد شد،
راجع به بقیه ی قضایا نیز توضیحات لازم داده شد،/