ورود

View Full Version : سوال: DBComboBox

za2124
یک شنبه 15 شهریور 1388, 08:38 صبح
سلام
چطوری میشه DBComboBox را به یک فیلد از جدول وصل کنیم که همه رکودهای جدول را نشان بده نه یک رکورد. یا برای اینکار باید از یک کامپونننت دیگه استفاده کنیم؟

جواد ملاولی
یک شنبه 15 شهریور 1388, 09:02 صبح
سلام.

DBComboBox.DataSource := DataSource1;
DBComboBox.DataField := 'FieldName';
کد بالا DBComboBox رو به جدول وصل میکنه و فیلدش رو هم تعیین میکنه.
اگه منظورتون اینه که می خواین همه ی رکورد ها رو به صورت لیست باز ببینین باید از DBListBox استفاده کنین.

merced
یک شنبه 15 شهریور 1388, 21:45 عصر
از DBLookupCombo استفاده كنيد

SYNDROME
دوشنبه 16 شهریور 1388, 06:27 صبح
البته می توانید با ایجاد یک حلقه کل اطلاعات را داخل Combo اضافه کنید.
اگر تعداد رکوردها زیاد باشد این عمل کمی زمانگیر است
موفق باشید

DlphIran
دوشنبه 16 شهریور 1388, 09:22 صبح
با dblookupcombobox خيلي راحتتري ، فقط بايد بجاي تعيين خاصيت datasource خاصيت listsource رو تعيين كني و براي تعيين نوع فيلد بايد نام فيلد را از listfield تعيين كني.

در ضمن دستور dblookupcombobox.dropdown باعث ميشه كه dblookupcombobox بطور خودكار باز بشه البته يه جاي ديگه هم هست كه تعداد فيلدهاي نمايشي رو نشون ميده مثلا مي توني بگي 7 فيلد رو بطور همزمان در ليست نشون بده و بقيه در ادامه ليست با نوار كشويي مي توني مشاهده كني.

davodsharif
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 19:01 عصر
سلام

من هم ميخوام تو كمبو باكس به جاي يك فيلد از چند فيلد براي نمايش داده استفاده كنم . از dblookupcombobox هم استفاده كردم (خاصيت listsource رو مقدار دهي كردم). اما فقط فيلدي يك فيلد رو نشون ميده من ميخوام مثلا (كد.نام . نام خانوادگي . نام پدر رو تو اون نشون بدم –به صورت گريد-) اما فقط فيلد كد رو نشون ميده

DlphIran
پنج شنبه 26 شهریور 1388, 10:19 صبح
براي اينكاربايدبه تعداد فيلدهات از dblookup جدا استفاده كني و يااينكه باكد نويسي پس از انتخاب موضوع مورد نظر(نام فيلد) از درون يه كامبوباكس معمولي خاصيت listfield رو عوض كني .

مثلا اگه از درون كامبو باكس عنوان كد انتخاب شد، listsource هم بشه cod

فقط براي هر بار تعويض فيلد ، بايد ديتابيس بسته بشه بعد از تغيير دوباره باز بشه .

davodsharif
پنج شنبه 26 شهریور 1388, 16:42 عصر
دوست عزيز dlphiran
من كمبوباكسي رو ديدم كه تو اون از چند فيلد استفاده شده بود و اطلاعات به صورت گريد نمايش داده ميشد (كمبو باكس شامل اطلاعات نام . فاميلي . نام پدر . و ... است) و اطلاعات به طور منظم در گريد نمايش داده ميشوند.
(http://www.zshare.net/download/429645878e8855)

baradar
دوشنبه 03 اسفند 1388, 15:48 عصر
من از این کامپوننت استفاده می کنم ولی ارور می دهد لطفا کمک کنید