ورود

View Full Version : سوال: مشكل به هم ريختن فونت فارسي Label ها در برنامه VB.Net

sahar_5800
یک شنبه 15 شهریور 1388, 10:36 صبح
باسلام
من تازه شروع به كار با VB.Net كردم.
يه برنامه باچند تا فرم ايجاد كرده بودم كه متن Label ها رو با فونت Tahoma فارسي نوشته بودم
VB.Net 2005
SQL 2005
Windows 2003 Server

سيستمم ويروسي شد و مجبور شدم Win عوض كنم
دوباره همين برنامه ها رو نصب كردم

الان كه برنامه رو با Visual Studio باز مي كنم، هيچ كدام نوشته هاي فارسي قابل خوندن نيست و به هم ريخته.
يعني اصلا تبديل به كركتر هاي ديگه اي شده (انگليسي و فارسي نيست)

فقط يكي از فرم ها بدون مشكل مونده كه من هيچ تفاوتي بين اون فرم و فرم هاي ديگه نديدم كه بتونم دليلش رو پيدا كنم.

ضمنا به اين سايت هم تازه وارد شدم و نمي دونم چطوري مي تونم اين سوالم رو پيگيري كنم
كاربري م: Sahar_5800
لطفا راهنمايي م كنيد

majid_vb_2008
یک شنبه 15 شهریور 1388, 11:33 صبح
شما بايد قبل از ايجاد ليبل ها فونت فرم را عوض كني و بعد هر كنترلي كه روي فرم قرار دهيد فون به صورت اتوماتيك به ون انتخواب شده براي فرم تغيير پيدا مي كند

البطه بگم من هميشه اين كارو مي كنم وبه مشكل نمي خورم

shina jun
یک شنبه 15 شهریور 1388, 14:57 عصر
سلام majid_vb_2008
نمیشه فونت ها را با کد تغییر داد؟؟
"من خواستم با کد تغییر بدم اما چون readonly بودن نشد"روش دیگه ای هست "بجز استفاده از property"؟؟

majidsoft
دوشنبه 16 شهریور 1388, 00:18 صبح
آقا مجید با تشکر از توجه شم لطفا به املای لغات توجه کنید
با تشکر
انتخاب(انتخواب)
البته(البطه)

ALI TT
دوشنبه 16 شهریور 1388, 01:15 صبح
شما باید قبل از باز کردن پروژتون بروید و زبان و فونتهای نرم افزار رو نصب کنین (تنظیمات زبان رو مثل سالم بودن ویندوز کنین) اگه قبل از این کار پروژتون رو باز کرده باشین کارش تمومه !! اگه از روی نسخه ی اصلیش کپی دارین ، اون کارایی رو که گفتم کنین و بعد پروژه رو باز کنین

viper2009
دوشنبه 16 شهریور 1388, 01:21 صبح
باسلام
من تازه شروع به كار با VB‎.Net كردم.
يه برنامه باچند تا فرم ايجاد كرده بودم كه متن Label ها رو با فونت Tahoma فارسي نوشته بودم
VB‎.Net 2005
SQL 2005
Windows 2003 Server

سيستمم ويروسي شد و مجبور شدم Win عوض كنم
دوباره همين برنامه ها رو نصب كردم

الان كه برنامه رو با Visual Studio باز مي كنم، هيچ كدام نوشته هاي فارسي قابل خوندن نيست و به هم ريخته.
يعني اصلا تبديل به كركتر هاي ديگه اي شده (انگليسي و فارسي نيست)

فقط يكي از فرم ها بدون مشكل مونده كه من هيچ تفاوتي بين اون فرم و فرم هاي ديگه نديدم كه بتونم دليلش رو پيدا كنم.

ضمنا به اين سايت هم تازه وارد شدم و نمي دونم چطوري مي تونم اين سوالم رو پيگيري كنم
كاربري م: Sahar_5800
لطفا راهنمايي م كنيد

برنامه ات رو یک کامپیمتر دیگه اجرا کردی؟
شاید ویندوزت رو خوب نصب نکردی موقع نصب اگر فارسی رو هم نصب کنی نباید مشکلی داشته باشی .

من چند بار ویندوز عوض کردم با اینکه ویروس داره اما برنامه ام درسته.