View Full Version : سوال: rsp
mrsh_1988
یک شنبه 15 شهریور 1388, 15:24 عصر
سلام
در مورد سوال قبلیم (نصب اراکل به صورت خاموش) که کسی جواب نداد.
حالا می خواستم ببینم کسی enterprise.rsp اصلاح شده داره یا نه.
می دونم تو cd هست ولی من اصلاح شدش را می خوام.
با تشکر
babila
شنبه 21 شهریور 1388, 08:33 صبح
میشه منظورتون رو از فایل اصلاح شده بفرمائین؟
aidin300
شنبه 21 شهریور 1388, 12:31 عصر
برای تهیه این فایل می تونی به صورت زیر عمل کنی
DRIVE_LETTER:\setup.exe_location> setup -record -destinationFile response_file_name
و به صورت زیر هم استفاده کنی
DRIVE_LETTER:\setup.exe_location> setup [-silent] "variable=setting" [-nowelcome] [-noconfig] [-nowait] -responseFile filename
بهترین راهنما هم مستندات نصب اوراکل هست (برای نصب در windows مستند Database Installation Guide for Microsoft Windows (http://www.oracle.com/pls/db111/to_pdf?pathname=install.111/b32006.pdf))
mrsh_1988
شنبه 21 شهریور 1388, 13:03 عصر
میشه منظورتون رو از فایل اصلاح شده بفرمائین؟
سلام
یعنی اون قسمت هایی که داره مثلا show_relase_note یا چیزهای دیگه رو پر کرده داشته باشه.
babila
دوشنبه 23 شهریور 1388, 08:00 صبح
خوب یا باید خودت یکی از Sample های rsp رو انتخاب کنی و پارامترهای ورودیش رو بر حسب نیازت پر کنی و یا اینکه همونطور که aidin300 گفته می تونی با دستور بالا شروع به نصب بکنی و در مسیری که مشخص کردی انتخاب و ورود تنظیمات شما که به صورت بصری اجرا می شه در قالب فایل rsp ذخیره بشه. و در ادامه نیز می تونی موقع رسیدن به فرم Summary می تونی با زدن کلید cancel به کار نصب خاتمه بدی و دوباره کار نصب رو با فایل rsp رکورد شده ادامه بدی.
mrsh_1988
دوشنبه 23 شهریور 1388, 08:09 صبح
سلام
بالاخره تونستم با این rsp برنامه رو به طور کامل نصب کنم .
ممنون از همه دوستان.
babila
دوشنبه 23 شهریور 1388, 18:28 عصر
خوشحالم از اینکه تونستی این کارو بکنی.
من هم تونستم نصب بکنم ولی بعد از نصب EnterPrise manager کار نمی کنه!! مل شما هم همینطوریه یا مشکلی نداشت؟؟؟
mrsh_1988
سه شنبه 24 شهریور 1388, 11:57 صبح
خوشحالم از اینکه تونستی این کارو بکنی.
من هم تونستم نصب بکنم ولی بعد از نصب EnterPrise manager کار نمی کنه!! مل شما هم همینطوریه یا مشکلی نداشت؟؟؟
سلام
در نسخه enterprise آیا آدرس های dbca و netca رو بش دادی .
آخه باید اونها رو هم تنظیم کنی . من آنها را هم تنظیم کردم.
موفق باشی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.