View Full Version : document کارآموزی شبکه
masoud_z_65
دوشنبه 16 شهریور 1388, 04:13 صبح
سلام
تابستون کارآموزی شبکه برداشتم یه کمک میخواستم که هرکی کمکم کنه ممنونش میشم
مستندات مربوط به کار با شبکه رو میخواستم ...........طراحی و نصب شبکه
من زیاد تو شبکه وارد نیستم که بدونم چه نوعی باشه اما یه چیز ساده میخواستم
یا لا اقل یه آموزشی چیزی که بتونم یاد بگیرم
مطالب ابندایی و ساده از طراحی و نصب شبکه تو ایران
ممنون میشم کسی بتونه کمکم کنه......:قلب::قلب::قلب:
vahidm
دوشنبه 16 شهریور 1388, 05:20 صبح
سلام
ببینید من مراحل رو بهتون می گم بقیش با خودتون در صورتی که بقیش هم خواستی بگو
مراحل نصب و راه اندازی شبکه
1- برآورد هزینه شبکه
2- طراحی نقشه شبکه
3- نصب سخت افزارهای مورد نیاز
4- انجام امور نرم افزاری
5- تست
6- پشتیبانی
حالا بعضی ها اول برآورد می کنند بعد نقشه رو طراحی می کنند و بعضی ها هم اول نقضه رو طراحی می کنند بعد برآورد میکنند . شما اگر خواسته باشید داکیومنت تحویل بدید باید از اول یک شبکه مجازی برای خودت در نظر بگیرید و مراحلی که من گفتم رو برای اون شبکه توضیح بدی
سوالی بود در خدمتیم
masoud_z_65
دوشنبه 16 شهریور 1388, 14:33 عصر
آقا وحید واقعا ممنون
کاش فقط یک نفر میتونست برای این مراحلی که گفتی سایتی یا مطلبی رو برام میفرستاد
یا مثالی یا که هرکس اگه میتونه تو هر کدوم از مراحلش که تخصص داره کمکم کنه
keivan mousavi
دوشنبه 16 شهریور 1388, 16:02 عصر
1 - استفاده مشترک از منابع :
استفاده مشترک از یک منبع اطلاعاتی یا امکانات جانبی رایانه ، بدون توجه به محل جغرافیایی هریک از منابع
را استفاده از منابع مشترک گویند.
2 - کاهش هزینه :
متمرکز نمودن منابع واستفاده مشترک از آنها وپرهیز از پخش آنها در واحدهای مختلف واستفاده اختصاصی هر
کاربر در یک سازمان کاهش هزینه را در پی خواهد داشت .
3 - قابلیت اطمینان :
این ویژگی در شبکه ها بوجود سرویس دهنده های پشتیبان در شبکه اشاره می کند ، یعنی به این معنا که می توان از منابع گوناگون اطلاعاتی وسیستم ها در شبکه نسخه های دوم وپشتیبان تهیه کرد ودر صورت عدم دسترسی به یک از منابع اطلاعاتی در شبکه " بعلت از کارافتادن سیستم " از نسخه های پشتیبان استفاده کرد. پشتیبان از سرویس دهنده ها در شبکه کارآیی،، فعالیت وآمادگی دایمی سیستم را افزایش می دهد.
4 - کاهش زمان :
یکی دیگر از اهداف ایجاد شبکه های رایانه ای ، ایجاد ارتباط قوی بین کاربران از راه دور است ؛ یعنی بدون محدودیت جغرافیایی تبادل اطلاعات وجود داشته باشد. به این ترتیب زمان تبادل اطلاعات و استفاده از منابع خود بخود کاهش می یابد.
5 - قابلیت توسعه :
یک شبکه محلی می تواند بدون تغییر در ساختار سیستم توسعه یابد وتبدیل به یک شبکه بزرگتر شود. در اینجا هزینه توسعه سیستم هزینه امکانات وتجهیزات مورد نیاز برای گسترش شبکه مد نظر است.
6 - ارتباطات:
کاربران می توانند از طریق نوآوریهای موجود مانند پست الکترونیکی ویا دیگر سیستم های اطلاع رسانی پیغام هایشان را مبادله کنند ؛ حتی امکان انتقال فایل نیز وجود دارد".
در طراحی شبکه مواردی که قبل از راه اندازی شبکه باید مد نظر قرار دهید شامل موارد ذیل هستند:
1 - اندازه سازمان
2 - سطح امنیت
3 - نوع فعالیت
4 - سطح مدیریت
5 - مقدار ترافیک
6 – بودجه
vahidm
سه شنبه 17 شهریور 1388, 00:15 صبح
سلام فکر نکنم که کار سختی باشه !!
شما دارید داکیومنت دوره کارشناسی میدید یا کاردانی ؟
شما تا به حال شبکه ای رو نصب و راه اندازی کردید ؟
اگر یک بار هم این کار رو کرده باشید میشه گفت چون یه ذهنیتی در مورد شبکه دارید می تونید راحت این داکیومنت رو بنویسید به هر حال تا جایی که از من کاری ساخته باشه می تونم کمکتون کنم .
موفق و پیروز باشیدددددددد
vahidm
سه شنبه 17 شهریور 1388, 00:21 صبح
سلام مجدد
شما باید نوع شبکتون رو از لحاظ وسعت و نوع سازمان مشخص کنید
البته دوست عزیزمون keivan mousavi هم در کمک به بنده یکسری موارد رو اضافه کردند که نوع فعالیت یکی از مهمترین موارد مهم در نصب شبکه هستش .
masoud_z_65
سه شنبه 17 شهریور 1388, 01:57 صبح
با تشکر از دوستان عزیز
آثا وحید دوره کارشناسی
نخیر اصلا درمورد شبکه هیچ اطلاعی ندارم
راستش تابستون 1مشکلی برام پیش اومده و نتونستم برم
با استاد صحبت کردم قرار شده که 1 داکیومنت خوب و ساده بیارم
بشرطی که همون مطالب رو حداقل خودم بلد باشم
واقعا نمیدونم چطور میتونیید کمکم کنید
من ازتون خواهش میکنم اگه مقاله ای کتابی یا هر چیزی در مورد شبکه دارید برام بفرستید لطفا
من از توی سایت نمیتونم دانلود کنم چون فایلای ضمیمه برا من مشکل داره
masoud_z_65@yahoo.com
ممنون میشم به ایمیلم بفرستید یا لینک بزارید اینجا شاید بدرد مبتدی دیگه ای مثل من هم بخوره و دعاتون کنه
ممنون
masoud_z_65
سه شنبه 17 شهریور 1388, 02:03 صبح
سلام مجدد
شما باید نوع شبکتون رو از لحاظ وسعت و نوع سازمان مشخص کنید
البته دوست عزیزمون keivan mousavi هم در کمک به بنده یکسری موارد رو اضافه کردند که نوع فعالیت یکی از مهمترین موارد مهم در نصب شبکه هستش .
وسعت از نظر 1 شرکت ساده در حد طراحی و نصب شبکه
نمیدونم شما ساده ترین حالت کار یک شرکت رو در نظر بگیرید اونم تو ایران:متفکر:
keivan mousavi
سه شنبه 17 شهریور 1388, 11:41 صبح
وسعت از نظر 1 شرکت ساده در حد طراحی و نصب شبکه
نمیدونم شما ساده ترین حالت کار یک شرکت رو در نظر بگیرید اونم تو ایران:متفکر:
صد در صد همینطوری است که آقای وحید گفتن کاملاً درسته ایشون از قدیمیهای شبکه هستن و حتم بدونید حرفیرو حارج از تجربه نمیزنن
ما با استفاده از وسعت شبکه نوع شبکه و میزان امنیت شبکه رو مشخص میکنیم
من متوجه نشدم شما کجای شبکه رو مشکل داری اگه توی نصب سخت افزاری هستش باید بگم مقاله های اینترنت اونم به زبان فارسی اصلاً به درد نمیخوره
شما یک زحمت بکش تا انقلاب برو و کتاب شبکه های محلی علیرضا جباریه رو بخر
vahidm
سه شنبه 17 شهریور 1388, 13:37 عصر
سلام
ابتدا تشکر می کنم از دوست عزیزم keivan mousavi که لطف خودشون رو نشون دادند و باید بگم که نه من چیزی از شبکه نمی دونم زیاد شبکه کردم ولی نه اینکه علمی از شبکه داشته باشم . در مورد اینکه دوست عزیزمون مسعود گفتند کمک کنید باید عرض کنم که چه مدت زمان دیگر تا تحویل داکیومنت وقت دارند اگر تا آبان و آذر وقت دارید من دارم یه شبکه ای رو نصب می کنم که وسعت بسیاری داره و اینکه طبق کارهای قبلیم قراره برای این شبکه نقشه ای رسم کنم که در سازمان نگهداری بشه . در شبکه ای که قراره نقشه اون رو طراحی کنم و رسم کنم تجهیزاتی از قبیل (رک 2 عدد ، سوئیچ 2 عدد ،پچ پنل 2 عدد ،هاب 3 عدد ، سرور 1 عدد و تجهیزات معمول دیگر )
اما دوست عزیزم من فقط وقت اینو دارم که نقشه شبکه رو رسم کنم اگر تا آذر دیرت نمیشه بگو تا من اون فایل هایی که طراحی می کنم رو برات بفرستم و اینم بگم که بقیه داکیومنت رو خودت باید زحمتش بکشی مثلا توضیحاتی در مورد نصب و این چیزها که بسیار ساده هستند . حتی من کاری که می تونم برات بکنم اینه که قیمت تجهیزات و قیمت نصب و ....... رو براتون بنویسم . دیگه چی می خواین ؟؟!!
کاری که از دست من ساخته هست . در ضمن بهتره به دوستان دیگه هم بسپارید که اگر فایل آماده ای دارند کمکتون کنند که زودتر مشکلتون حل بشه
ما رو دعا کنید . یا حق
masoud_z_65
سه شنبه 17 شهریور 1388, 15:35 عصر
سلام
ابتدا تشکر می کنم از دوست عزیزم keivan mousavi که لطف خودشون رو نشون دادند و باید بگم که نه من چیزی از شبکه نمی دونم زیاد شبکه کردم ولی نه اینکه علمی از شبکه داشته باشم . در مورد اینکه دوست عزیزمون مسعود گفتند کمک کنید باید عرض کنم که چه مدت زمان دیگر تا تحویل داکیومنت وقت دارند اگر تا آبان و آذر وقت دارید من دارم یه شبکه ای رو نصب می کنم که وسعت بسیاری داره و اینکه طبق کارهای قبلیم قراره برای این شبکه نقشه ای رسم کنم که در سازمان نگهداری بشه . در شبکه ای که قراره نقشه اون رو طراحی کنم و رسم کنم تجهیزاتی از قبیل (رک 2 عدد ، سوئیچ 2 عدد ،پچ پنل 2 عدد ،هاب 3 عدد ، سرور 1 عدد و تجهیزات معمول دیگر )
اما دوست عزیزم من فقط وقت اینو دارم که نقشه شبکه رو رسم کنم اگر تا آذر دیرت نمیشه بگو تا من اون فایل هایی که طراحی می کنم رو برات بفرستم و اینم بگم که بقیه داکیومنت رو خودت باید زحمتش بکشی مثلا توضیحاتی در مورد نصب و این چیزها که بسیار ساده هستند . حتی من کاری که می تونم برات بکنم اینه که قیمت تجهیزات و قیمت نصب و ....... رو براتون بنویسم . دیگه چی می خواین ؟؟!!
کاری که از دست من ساخته هست . در ضمن بهتره به دوستان دیگه هم بسپارید که اگر فایل آماده ای دارند کمکتون کنند که زودتر مشکلتون حل بشه
ما رو دعا کنید . یا حق
با تشکر
تا آبان وقت دارم
خیلی ممنون میشم که برام فایلارو بفرستید
هر گلی زدید به سر خودتون زدید دیگه:لبخند: درست گفتم؟؟؟:لبخند:
حالا آقا وحید اینارو که گفتی مطالب ساده ای هست؟
و فقط 1 نکته: حداقل کمکم کنید که بدونم چی سرچ کنم برای مراحل اولیه داکومنتم
یعنی ابتدایی ترین مطالبی که باید توی داکومنت در مورد شبکه قرار بدم چی باشه؟؟؟؟
اولی ترین موضوع و مطلبی که توی سرفصل هام برای کارآموزی شبکه دوره کارشناسی معمولا بزارم بهتره چی هست؟؟؟
کسی همچین مطلبی رو نداره؟
masoud_z_65
سه شنبه 17 شهریور 1388, 15:41 عصر
بچه ها کسی دیگه مطلبی در مورد ابتدایی ترین مسایل شبکه نداره؟
یا یک سایت فارسی
vahidm
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 05:23 صبح
سلام
دوست عزیزم مسعود جان
من اول تا آخر قراره نقشه شبکه رو بکشم و خیلی بشه 3 فایل یا صفحه
چیزی که بشه گفت خودش داکیومنت هست نیست . ولی خب نقشه مجزای یک شبکه اداری هستش
شما هم به امید من نباش یهو اومد و من مردم اون وقت می خوای چی کار کنی ؟ :متفکر:
به هر حال دنبال داکیومنت باش من هم وقتی تموم شد بهت میدم . :چشمک:
masoud_z_65
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 05:36 صبح
خدا نکنه آقا وحید....
بهرحال ممنون
میدونی خودم در مورد شبکه رو هاردم تا دات بخواد مطلب دارم:لبخند: اما یکی میخواد کپی پیست خوب باشه بتونه اینارو سر هم کنه و 1چی توپ ازش در بیاره:لبخند:
نهایتش همرو کیلوییی میدم به استاد میگم خودت سر همشون کن:لبخند:
vahidm
یک شنبه 22 شهریور 1388, 05:46 صبح
سلام
خب پس باید تا آبان آذر صبر کنی ولی خودت بردار یه مقدمه چینی از شبکه بکن که لااقل یه چیزی هم همراش باشه .
masoud_z_65
دوشنبه 23 شهریور 1388, 01:44 صبح
سلام
خب پس باید تا آبان آذر صبر کنی ولی خودت بردار یه مقدمه چینی از شبکه بکن که لااقل یه چیزی هم همراش باشه .
ممنون وحید جان....منتظرم حتما
چشم از الان تا یک ماه دیگه سعی میکنم مقدمات و توضیحات ابتدایی شو جور کنم با توجه به صحبتای شما و آقا کیوان......اگه آماده شد حتما برات میفرستم خوشحال میشم از نظراتت استفاده کنم
البته اگه سرت خلوت بود:خجالت:
vahidm
دوشنبه 23 شهریور 1388, 05:40 صبح
سلام
خواهش می کنم در خدمتم هر کاری که از دستم ساخته باشه انجام میدم
در ضمن شما چطور در دو مکان زندگی می کنید شبکه هستید ؟ :لبخند:
masoud_z_65
پنج شنبه 26 شهریور 1388, 13:39 عصر
والا تهران زندگي ميكنم ولي 4 ساله كه بخاطر دانشگاه شيرازم و 1جورايي شهر دومم شده:چشمک::لبخند:
vahidm
جمعه 27 شهریور 1388, 02:54 صبح
سلام
مسعود جان من یه مطلبی در پست زیر نوشتم که برای داکیومنتت بد نیست میشه صفحه پر کنی مطلبش پر بار که نیست ولی خب بد نیست
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=179725
موفق باشید .
vahidm
جمعه 27 شهریور 1388, 02:55 صبح
سلام
داکیومنتتون حداقل باید چند صفحه باشه ؟
ely_jegoush@yahoo.com
شنبه 28 شهریور 1388, 11:20 صبح
سلام دوست عزیز . من برای کارآموزیم یه سری مطلب پیدا کردم برای شبکه . اگه تونستم دفعه بعدی که میام برات میارم که ایمیل کنم . فقط ایمیلت رو بذار .
masoud_z_65
سه شنبه 31 شهریور 1388, 12:04 عصر
سلام
داکیومنتتون حداقل باید چند صفحه باشه ؟
تقریبا 40 50 صفحه ای باید باشه
masoud_z_65
سه شنبه 31 شهریور 1388, 12:08 عصر
سلام دوست عزیز . من برای کارآموزیم یه سری مطلب پیدا کردم برای شبکه . اگه تونستم دفعه بعدی که میام برات میارم که ایمیل کنم . فقط ایمیلت رو بذار .
ممنون
واقعا لطف میکنی
masoud_z_65@yahoo.com
vahidm
شنبه 04 مهر 1388, 00:15 صبح
سلام
مسعود جان فقط دعا کن که سربازیم معاف بشم یعنی تصویب کردند ولی اجرا نکردند اگر معاف نشم دو ماه دیگر خدمت سربازی هستم . شما هم برام دعا کنید وگرنه داکیومنت خبری نیست . من نیستم وگرنه در خدمت هستیم هم شما هم دولت .
magic online
شنبه 04 مهر 1388, 00:22 صبح
به نامه خدا
با سلام
5 دوربین مدار بسته داریم که به کارت دی وی آر وصلا یک آ پی ولید هم با adsl گرفتیم چطوری او نارو به وب سایتمون بدیم تا همه ببینن ؟؟؟؟
لطفا به ایمیل magic@vakili.ir ایمیل کنید لطفا
masoud_z_65
یک شنبه 05 مهر 1388, 10:58 صبح
سلام
مسعود جان فقط دعا کن که سربازیم معاف بشم یعنی تصویب کردند ولی اجرا نکردند اگر معاف نشم دو ماه دیگر خدمت سربازی هستم . شما هم برام دعا کنید وگرنه داکیومنت خبری نیست . من نیستم وگرنه در خدمت هستیم هم شما هم دولت .
وحید جون اسم دولتو نیار که من داغ میکنما:لبخند::چشمک::چشمک:
اما برا معافیت دعا میکنم:قلب:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.