PDA

View Full Version : چطور ميتونم يك نامه اداري توليد كنم؟

ho3einn
دوشنبه 16 شهریور 1388, 10:41 صبح
با سلام

من ميخوام يك گزارش كه در اصل يك نامه اداري هست رو بسازم (البته بعضي از پارامتر هاي گزارش توسط كاربر پر ميشه,و بصورت پارامتر بين حروف اصلي نامه پاس ميدم)با گزارش ساز كريستال ريپورت نتونستم اين كار رو انجام بدم چون justify نميشد. با گزارش ساز stimuls هم نتونستم چون وقتي فرم گزارش رو justify ميزاشتم right-to-Left نميشدخلاصه هر كاري كردم نشد اكتيو ريپورت رو هم امتحان نكردم لطفآ اگر كسي اطلاعاتي داره كمكم كنه ممنون ميشم

HAMRAHSOFT.IR
سه شنبه 03 آذر 1388, 09:14 صبح
منم همچین مشکلی دارم کسی راحلی نداره

madrid-poorya
سه شنبه 03 آذر 1388, 21:34 عصر
می شه بیشتر توضیح بدید که چرا نمی شه؟
من قبلا با کریستال انجام دادم راحت انجام شد

HAMRAHSOFT.IR
سه شنبه 03 آذر 1388, 22:12 عصر
چطوری اخ وقتی 10 خطنامه داریم که در بیین ان ممکن مثلا نام و نام خانوادگی وبعد نام پدر باشه ئ در خط بعد مشخصات دیگه

ممکن یک نمونه کوچیک بزارید

alinaghiha
چهارشنبه 04 آذر 1388, 07:45 صبح
تا الان اتوماسيون ادارات دولتي رو ديديد نامه هاي اداري اماده تو شبكه با فرمت wordهست كه ميشه ادامه نامه رو بهش اضافه كرد

HAMRAHSOFT.IR
پنج شنبه 05 آذر 1388, 15:06 عصر
نمونه نداشتید بزارید ؟؟؟

rahmana
شنبه 07 آذر 1388, 04:22 صبح
با سلام دوستان
در اين زمينه در كريستال قثحخقف مي توانيد يك تكت باكس را روي صفحه قرار داده و متن مورد تظر را وارد كنيد و در بين متن مي توانيد فيلدهاي را كه از بانك بايد خوانه شود قرار دهيد بعد از آن روي تكت باكس راست كليك نمائيد و format text را انتخاب نمائيد بعد روي تب چهارم يعني پاراگراف كليك كنيد در اين بخش در قسمت right to left - reading order را انتخاب نمائيد و در قسمت پايين تر يعني horizontal alignment - alignment را برابر justify قرار دهيد كه مشكل كامل حل خواهد شد
نمونه متن :
احتراما گواهي مي شود آقاي {prof.aname} فرزند {prof.fathername} صادره از {prof.city}
كه prof نام جدول و بخش هايي كه با دات جدا شده اند نام فيلدها مي باشد
اين متن را داخل تكست باكست روي صفحه قرار مي دهي
با تشكر
سيد رحمان احمدي
گه ر ده زاني چه ن په شي وه حاله كم بو ديتنت سه د ئه وندي زولفه كانت دل په ريشانم وه ره

HAMRAHSOFT.IR
شنبه 07 آذر 1388, 07:50 صبح
با سلام دوستان
در اين زمينه در كريستال قثحخقف مي توانيد يك تكت باكس را روي صفحه قرار داده و متن مورد تظر را وارد كنيد و در بين متن مي توانيد فيلدهاي را كه از بانك بايد خوانه شود قرار دهيد بعد از آن روي تكت باكس راست كليك نمائيد و format text را انتخاب نمائيد بعد روي تب چهارم يعني پاراگراف كليك كنيد در اين بخش در قسمت right to left - reading order را انتخاب نمائيد و در قسمت پايين تر يعني horizontal alignment - alignment را برابر justify قرار دهيد كه مشكل كامل حل خواهد شد
نمونه متن :
احتراما گواهي مي شود آقاي {prof.aname} فرزند {prof.fathername} صادره از {prof.city}
كه prof نام جدول و بخش هايي كه با دات جدا شده اند نام فيلدها مي باشد
اين متن را داخل تكست باكست روي صفحه قرار مي دهي
با تشكر
سيد رحمان احمدي
گه ر ده زاني چه ن په شي وه حاله كم بو ديتنت سه د ئه وندي زولفه كانت دل په ريشانم وه ره

تشكر از رهنمايي شما دوست خوب و لي مامتحان كردم نشد امكان داره يك نمونه كوچيك قرار بدي خيلي بهش احتياج دارم با تشكر

saeedzx
شنبه 07 آذر 1388, 11:36 صبح
با سلام
شما مي خواهيد نرم افزار فيلد هايي مثل ( نام , نام خانوادگي و ... ) رو قبلاً پر كنيد سپس با زدن كليد پرينت
جايگزين بشه

خب شما مي توانيد از اين كار هم استفاده كنيد