ورود

View Full Version : سوال: رابطه SQLserver با ASP‎‎‎.Net

user22
دوشنبه 16 شهریور 1388, 14:03 عصر
با سلام به همه دوستان
من در برنامه ای که تو محیط
ASP‎‎‎‎‎.Net
نوشتم برای رابطه با پایگاه داده ، کد زیر را نوشته ام

using System.Data.SqlClient;

SqlConnection con = new SqlConnection("data source=.;initial catalog=MyFirUn;trusted_connection=true; ");

SqlCommand cmd = new SqlCommand();

//ghesmate akhar

string time22 = DropDownList6.SelectedItem.ToString() + ":" + DropDownList7.SelectedItem.ToString();

cmd.CommandText = " update Exam set Hour=@time2 where LessonCode= " + tc1.Text + " and TermKey=( select TermKey from Term where TermName=N'" + tc2.Text + "') ";

cmd.Parameters.AddWithValue(" @time2 ", time22);
cmd.Connection = con;

con.Open();
cmd.ExecuteNonQuery();
con.Close();

تمام مراحل رابطه با پایگاه داده درسته ، فقط مشکل تو قسمت آخره ، یعنی اینکه وقتی برنامه درحال اجراست بار اولی که روی دکمه کلیک می کنم ، قسمت آخر که توی کلیک دکمه است درست اجرا میشه ولی وقتی دوباره تاریخ راتغییر میدم دیگه اجرا نمیشه . یعنی در هر بار دیباگ ، فقط یک با درست اجرا میشه اون هم فقط بار اول .
پیغام خطا هم بصورت زیره
The variable name '@time2' has already been declared.
Variable names must be unique within a query batch or stored procedure.
این در حالیه که من این نام متغیر رو فقط همین یه جا استفاده کرده ام

لطفا اگه کسی جواب سوالمو میدونه زود جواب بده چون 2-3 روزه دیگه باید پروژه رو تحویل استاد بدم
با تشکر

کاربر گرامی: با انتخاب تکه سورس تان و سپس کلیک کردن دکمه Source http://barnamenevis.org/forum/images/editor/syntax.gif در Toolbar ادیتور و وارد کردن عبارت csharp بعنوان زبان مورد نظر می توانید سورس تان را به شکلی که اصلاح کردم نمایش دهید. با احترام، مدیر سایت.

svahidm
سه شنبه 17 شهریور 1388, 11:41 صبح
سلام
اگه این کد رو دقیقا تو یه دکمه ی صفحه ی ASP نوشته باشین قاعدتا نباید خطا بده ،ولی الان برای اینکه این خطا رو رد کنی میتونی این خط کد رو قبل از اضافه کردن پارامتر اضافه کنی
cmd.Parameters.Clear()