ورود

View Full Version : ایجاد صفحه ی جدید

f_naderi
دوشنبه 16 شهریور 1388, 19:08 عصر
سلام
من میخوام بعد از بستن هر بار صفحه ی گرارش ام و باز کردن مجدد آن یک صفحه ی جدید باز شود( با کریستال ریپورت ساخته ام ).

atryad
سه شنبه 17 شهریور 1388, 02:38 صبح
سلام
من میخوام بعد از بستن هر بار صفحه ی گرارش ام و باز کردن مجدد آن یک صفحه ی جدید باز شود( با کریستال ریپورت ساخته ام ).
سلام
من منظور شما رو متوجه نمی شم اگه دقیقتر سوال بفرمایید شاید زودتر جواب بگیرین
با تشکر

f_naderi
سه شنبه 17 شهریور 1388, 06:39 صبح
فرض بفرمایید من برای یک مشتری بخوام اطلاعات خریدش رو نشون بدم ، برای این کار کد مشتری رو وارد می کنم و دکمه ی صورتحساب رو می زنم و اطلاعات اون مشتری نشون داده میشه ، حالا من کارم با اون گزارش تموم شده و می خوام صورتحساب یک مشتری دیگه رو نشون بدم پس اون گزارش رو می بندم و یک کد دیگه وارد می کنم و دوباره دکمه صورتحساب رو می زنم ولی من که این کار رو انجام می دهم اطلاعات مشتری قبلی هم در اون گزارش جدید وجود داره در صورتی که من می خوام اون اطلاعات قبلی (مشتری قبلی) نباشن. از توجه شما هم بینهایت سپاسگذارم

mn_zandy63
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 13:51 عصر
مشکل شما احتمالا از گزارش نیست.
شما احتمالا از دیتاست استفاده میکنید؟ و اون دیتاست رو به عنوان DataSource گزارش میدید؟
احتمالا ایراد از اینه که DataSet رو خالی نمیکنی.
اگه اینطوره، تنها کاری که باید انجام بدید اینه که قبل از اینکه اطلاعات مربوط به مشتری جدید رو داخل DataSet (یا DataTable) بریزید، اون رو خالی کنید.

f_naderi
جمعه 20 شهریور 1388, 00:56 صبح
نه دیتاست رو با هر بار لود کردن فرم خالی می کنم ولی باز هم همه ی رکورد های بانک رو نشون میده.

mn_zandy63
جمعه 20 شهریور 1388, 02:39 صبح
پس پیشنهاد میکنم فرمهات رو بذاری اینجا یه نیگاه بهش بندازیم.
شاید بتونیم بهت کمک کنیم
موفق باشی
تا بعد

mn_zandy63
جمعه 20 شهریور 1388, 02:43 صبح
نه دیتاست رو با هر بار لود کردن فرم خالی می کنم ولی باز هم همه ی رکورد های بانک رو نشون میده.

با هر بار لود کردن فرم؟
به هر حال منظورت اینه که با هر بار فشرده شدن کلید نمایش گزارش اول دیتاست خالی میشه دیگه؟ درسته؟

f_naderi
جمعه 20 شهریور 1388, 04:30 صبح
بله درسته این هم کدهای مربوط به دکمه گزارش ، هر بار که این دکمه رو می زنم همه ی اطلاعات رو نشون میده:
CrystalReport1 rpt = new CrystalReport1();
int code = Convert.ToInt32(textBox12.Text);
ds1.Clear();
ds1.Tables.Clear();
string strsql = "select moshtari.codemoshtari,moshtari.name,bedehkari,kala .name,forosh.date,sefaresh.tedadkala from sefaresh,moshtari,kala,forosh where kala.codekala=sefaresh.codekala and sefaresh.shomarehsefaresh=forosh.shomarehsefaresh and forosh.codemoshtari=moshtari.codemoshtari and moshtari.codemoshtari=" + code;
oleDbConnection1.Open();
da1 = new OleDbDataAdapter(strsql, oleDbConnection1);
da1.Fill(ds1);
oleDbConnection1.Close();
Form2 re = new Form2();
rpt.SetDataSource(ds1);
re.crystalReportViewer1.ReportSource = rpt;
re.ShowDialog();