View Full Version : یافتن نام سایت از روی ip
shab550
سه شنبه 17 شهریور 1388, 09:20 صبح
سلام
روی سرور من ، آی پی وب سایتهایی که کاربرها بهش متصل میشوند ثبت میشه . بیشتر آی پی ها رو که در url وارد میکنم مشخص نمیکنه که چه سایتی هستند . چطوری میتونم بفهمم آی پی عمومی که دارم متعلق به کدوم سایت است ؟
اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
mehrdad196
چهارشنبه 18 شهریور 1388, 16:33 عصر
http://www.hcidata.info/host2ip.htm
vahidm
چهارشنبه 18 شهریور 1388, 22:12 عصر
سلام
یه راهی رو می گم ببین جواب میده یا نه
آی پی رو تو address مرورگروبتون بنویسید و اینتر کنید ببینید اتوماتیک خودش نام سایت رو نمیزنه ؟
در ضمن اگر هم نزد شما صبر کنید بببنید چه سایتی باز میشه !!!!!!
keivan mousavi
چهارشنبه 18 شهریور 1388, 23:01 عصر
منم فکر کنم تنها راهش همین باشه
شما وقتی IP سایتی رو وارد میکنید مستقیماً به همون سایت وصل میشید خوب از همین طریق میتوانید بفهمید چه سایتی هستش
shab550
یک شنبه 22 شهریور 1388, 12:56 عصر
http://www.hcidata.info/host2ip.htm
ممنون . این روش روش خوبی است . ولی با ping کردن هم به همین نتیجه میشه رسید . من میخوام اسم سایت و دامینش رو در بیارم.
مثلا ip :
74.81.165.178
unknown.carohosting.net میزنه . هاست رو در میاره نه دامین رو . میخوام بدونم کاربرهایم به کدوم سایتها میرن از طریق این آی پی مثلا
shab550
یک شنبه 22 شهریور 1388, 13:01 عصر
منم فکر کنم تنها راهش همین باشه
شما وقتی IP سایتی رو وارد میکنید مستقیماً به همون سایت وصل میشید خوب از همین طریق میتوانید بفهمید چه سایتی هستش
همیشه url جواب نمیده . چون بستگی به تنظیمات هاست داره مثلا اگر نرم افزارش iis باشه . یا بستگی به dns اش داره .
بنابراین زدن آی پی در url همیشه جواب نمیده . مثلا اگر همین آی پی 69.163.47.39 رو در url بزنیم میگه این یک آی پی share است که چندتا دامین داره .
ومن قبلا یک سایتی رو شنیده بودم که مشخص میکرد آی پی ها برای کدوم دامین هستند . دامین رو مشخص میکرد نه هاست رو .حالا هر چی فکر میکنم و میگردم نمتونم همچین سایتی پیدا کنم . از طرفی حتما نیاز دارم که بدونم آی پی هایی که بیشترین درخواست رو کاربرهایم بهش داشتند مال کدوم دامین است .
به هر حال از لطف همگی ممنون . اگه راهی به ذهنوتن رسید حتما اینجا بنویسید
Green Hell
یک شنبه 22 شهریور 1388, 13:09 عصر
سلام
توی address bar مرورگرتون IP رو وارد کنید بعد Enter بزنید میرید توی اون سایت ...
حالا اسم سایت رو نیگاه کنید
keivan mousavi
یک شنبه 22 شهریور 1388, 14:31 عصر
همیشه url جواب نمیده . چون بستگی به تنظیمات هاست داره مثلا اگر نرم افزارش iis باشه . یا بستگی به dns اش داره .
بنابراین زدن آی پی در url همیشه جواب نمیده . مثلا اگر همین آی پی 69.163.47.39 رو در url بزنیم میگه این یک آی پی share است که چندتا دامین داره .
ومن قبلا یک سایتی رو شنیده بودم که مشخص میکرد آی پی ها برای کدوم دامین هستند . دامین رو مشخص میکرد نه هاست رو .حالا هر چی فکر میکنم و میگردم نمتونم همچین سایتی پیدا کنم . از طرفی حتما نیاز دارم که بدونم آی پی هایی که بیشترین درخواست رو کاربرهایم بهش داشتند مال کدوم دامین است .
به هر حال از لطف همگی ممنون . اگه راهی به ذهنوتن رسید حتما اینجا بنویسید
دوست عزیز یکبار دیگه بخش IP را حتماً بخوان
IP که SHARE شده هیچ ربطی به این موضوعی که شما گفتید نداره
گاهی وقتها ما وسط IP که SHARE شده به عنوان روتر استفاده میکنیم اگه دقت کنید ما همیشه توی شبکه دو تا IP راخالی مگذاریم همین علتو داره البته علت های دیگه ای هم داره که از حوصله موضوع ما خارجه
اما هر سایتی که شما میخوای بهش وصل بشی یک IP مشخص داره که درسطح شبه با اون IP مشخص میشه مگه میشه شما آدرس خونه غضنفرو بدی بعد وصل شی به خونه یاسر؟؟؟
shab550
دوشنبه 23 شهریور 1388, 13:00 عصر
دوست عزیز یکبار دیگه بخش IP را حتماً بخوان
IP که SHARE شده هیچ ربطی به این موضوعی که شما گفتید نداره
گاهی وقتها ما وسط IP که SHARE شده به عنوان روتر استفاده میکنیم اگه دقت کنید ما همیشه توی شبکه دو تا IP راخالی مگذاریم همین علتو داره البته علت های دیگه ای هم داره که از حوصله موضوع ما خارجه
اما هر سایتی که شما میخوای بهش وصل بشی یک IP مشخص داره که درسطح شبه با اون IP مشخص میشه مگه میشه شما آدرس خونه غضنفرو بدی بعد وصل شی به خونه یاسر؟؟؟
من برای شما نمونه آی پی رو مثال زدم .69.163.47.39 را در url بزنید خودتان میبینید !!
آدرس خونه غضنفر نمیبره خونه یاسر .
بستگی به تنظیمات سرور هاست داره که با آی پی هم بشه دامینش رو پیدا کرد یا نه .
من تمام آی پی هایی که کاربرهام به اون وصل میشن و به عنوان top website در isa شناخته میشه رو در url زدم وولی تعداد اندکی از اونها مشخص میکنه سایت چیه .
مثلا شما بفرمایید 77.238.187.43 کدوم سایت است وقتی در url زده میشه ؟! در حالیکه این آی پی به عنوان یکی از وب سایتهایی که کاربرهای من به اون وصل میشن روی آیزا شناخته میشه . در url مشخص نمیکنه فقط از طریق ping مشخص میشه که یکی از آی پی های yahoo است .
حالا بعضی آی پی ها از طریق ping و بعضی از طریق url مشخص میشه که کدوم سایت و متعلق به چه دامینی هستند ولی بعضیهای دیگر مشخص نمیشه از این دو طریق . من میخواستم بدنم آیا دوستان روش دیگری را میدانند یا خیر .
در آیزا ورژنهای قدیمیتر مثلا 2002 یا 2004 در قسمت گزارشش ادرس url تاپ وب سایتها رو مشخص میکرد ولی در آیزا 2006 متاسفانه فقط ip رو مشخص میکنه
pourang_us
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 08:58 صبح
سلام دوست عزیز وقت به خیر به آدرس زیر مراجعه کن
http://www.robtex.com/ip/
آی پی مورد نظرت رو وارد کن و بعد تمامی دومین ها و ساب دومین هی متصل به اون آی پی رو ببین و لذت ببر
موفق باشی
shab550
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 12:39 عصر
سلام دوست عزیز وقت به خیر به آدرس زیر مراجعه کن
http://www.robtex.com/ip/
آی پی مورد نظرت رو وارد کن و بعد تمامی دومین ها و ساب دومین هی متصل به اون آی پی رو ببین و لذت ببر
موفق باشی
خیلی ممنون
خیلی خوب بود .
فقط در مورد بعضی ای پی ها میگه sorry و اطلاعاتی نداره .
ولی با این حال خیلی ممنون و تشکر
pourang_us
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 12:51 عصر
دوست عزیز
دور مورد برخی از IP ها که به شما نام بر نمیگردونه چند حالت متصوره اول از همه اینکه در بهترین حالت اون IP ها به هیچ دومینی متصل نیستند و اصولا نیازی هم نیست که همه آی پی ها نام داشته باشند
و حالت دوم استفاده کاربران عزیز شما از فیلتر شکن ها و وب پراکسی ها که این IP برای اونها استفاده میشن و ....
موفق باشی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.