View Full Version : سوال: پرینت فارسی در xp
micropersian
سه شنبه 17 شهریور 1388, 19:01 عصر
سلام دوستان
من برای مغازم یه برنامه فروش دارم که وقتی اون رو تحت ایکس پی اجرا میکنم وقتی میخوام از فاکتور پرینت بگیرم هیچ اتفاقی نمیوفته اما وقتی کاملا از برنامه خارج میشم پرینتر شروع میکنه به پرینت کردن
توی xp هم هیچ پرینتری نصب نیست بدون نصب پرینتر پرینت میگیره
مشکل چیه؟؟؟؟
تو رو خدا کمکم کنین خیلی فوریه
rezaTavak
چهارشنبه 18 شهریور 1388, 08:51 صبح
سلام
باید Print Spool را Direct کنید.
micropersian
چهارشنبه 18 شهریور 1388, 12:17 عصر
سلام
باید Print Spool را Direct کنید.
ممنون از شما دوست عزیز اما من زیاد با این اصطلاحات آشنا نیستم میتونین یه کم بیشتر توضیح بدین:افسرده:
micropersian
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 01:03 صبح
سلام دوستان
من برای مغازم یه برنامه فروش دارم که وقتی اون رو تحت ایکس پی اجرا میکنم وقتی میخوام از فاکتور پرینت بگیرم هیچ اتفاقی نمیوفته اما وقتی کاملا از برنامه خارج میشم پرینتر شروع میکنه به پرینت کردن
توی xp هم هیچ پرینتری نصب نیست بدون نصب پرینتر پرینت میگیره
مشکل چیه؟؟؟؟
تو رو خدا کمکم کنین خیلی فوریه
rezaTavak
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 11:01 صبح
احتمالا یک پرینتر نصب شده است. اگر office را نصب کرده باشید یک پرینتر مجازی نصب میکند.
در Control Panel بر روی Printer and fax رفته و سپس پرینتر مورد نظر را انتخاب کرده کلیک راست و گزینه properties را انتخاب کنید سپس در advanced گزینه Print directly to printer را انتخاب کنید.
اگر پرینتری نبود پرینتر متناسب را نصب کنید.
rezaTavak
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 11:07 صبح
یک سوال را فقط یکجا بنویسد و آنرا چندین جا تکرار نکنید.
micropersian
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 14:12 عصر
احتمالا یک پرینتر نصب شده است. اگر office را نصب کرده باشید یک پرینتر مجازی نصب میکند.
در Control Panel بر روی Printer and fax رفته و سپس پرینتر مورد نظر را انتخاب کرده کلیک راست و گزینه properties را انتخاب کنید سپس در advanced گزینه Print directly to printer را انتخاب کنید.
اگر پرینتری نبود پرینتر متناسب را نصب کنید.
من هم مشکلم همینه دوست عزیز من xp رو همین تازه نصب کردم و تو فولدری که گفتی هیچ چاپگری وجود نداره نه واقعی و نه مجازی
لطفا کمک کنین
reza_iu
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 14:44 عصر
اگر میخواهید با نرم افزارتان کار کنید و پرینت بگیرید چرا پرینترتان را نصب نمی کنید. من احتمال میدهم فاکس وقتی هیچ پرینتری تعریف نشده ، مستقیما همانند ورژن تحت داس به پرینتر دسترسی داشته باشد. ( امتحان نکرده ام) . و بنظر میرسد شما اگر حتی پرینتر مجازی هم تعریف کنید این اتفاق نیافتد.
yunes_prg
شنبه 04 مهر 1388, 21:46 عصر
09153147253
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.