ورود

View Full Version : سوال: بانک dbf

saleh_fartash
چهارشنبه 18 شهریور 1388, 07:08 صبح
سلام
مندر یک برنامه از table استفاده کرده ام و برای وصل شدن به بانک dbf مقدار databasename را DBDEMOS دادم .
بعد برنامه رو به جایی بردم که دلفی نصب نبود و متوجه شدم که انجین بانک نصب نیست.
می خوام این رو بدونم که انجین رو از کجا باید پیدا بکنم؟

tdkhakpur
چهارشنبه 18 شهریور 1388, 12:06 عصر
داخل CD مربوط به کامپایلر و در شاخه ای به اسم DBE قرار دارد که باید قبل از استفاده از بانکهای اطلاعاتی نصب شود.

saleh_fartash
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 17:48 عصر
متشکرم .اما من دقیقا متوجه آدرس شما نشدم

tdkhakpur
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 19:47 عصر
setup داره ظرفیتش زیاده والا برای شما ارسال میکرد.
داخل cd مربوط به دلفی هست DBE یا همان database enginer

saleh_fartash
جمعه 20 شهریور 1388, 09:07 صبح
سلام
من بلاخره پوشه bde رو پیدا کردم .اما هیچ فایل نصبی در آن نبود.
تنها چیز جالبی که در آن بود bdeadmin.exe بود که برای کنترل بانک ها می باشد.
متشکرم

K.Mohammadreza
یک شنبه 22 شهریور 1388, 17:56 عصر
دوست عزيز اگر از جداول فاکس پرو استفاده کرده باشيد مشکل شما با نصب BDE حل نميشه و بايد از يک برنامه نصب گر استفاده کنيد و گرنه با استفاده از راهنماي زير مي توانيد BDE‌را نصب کنيد
دو روش برای این کار وجود دارد:
1 – با برنامه نویسی .
2 – تنظیم دستی ساخت برنامه نصب گر BDE .
من هر دو روش را توضیح می دهم که امیدوارم مورد استفاده واقع شود
1 – روش برنامه نویسی در این روش در رویداد Form Create فرم اصلی برنامه خود چند خط کد زیر را اضافه می کنیم . مثلا من alias دفترچه تلفن را اضافه مي کنم
procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
begin
if not Session.IsAlias('Phone_Book') then
with Session do
begin
ConfigMode := cmSession;
try
AddStandardAlias('Phone_Book', 'C:\Phone Book', 'PARADOX');
finally
ConfigMode := cmAll;
end;
end;
end;
این روش خوب است و شاید عالی باشد ولی چند مشکل دارد که شاید یکی از آنها نیاز به بعضی از درایور های راه انداز مربوط به پارادوکس 7 باشد ولی اگر از پارادوکس 5.0 استفاده کنید شاید کمتر مشکل پیدا کنید ولی مشکل زمانی به چشم می آید که از شی Query و دستورات SQL استفاده کرده باشید دیگر به هیچ وجه برنامه درست کار نمی کند و خطا بوجود می آید . من این راه را توصیه نمی کنم ، توصیه من روش دوم است.
2 – روش دوم بهتر است اما کمی پیچیده و مشکل است ولی ارزش یادگیری دارد. برای این کار به پوشه ای که موتور بانک اطلاعاتی دلفی در آن نصب است می رویم (ما می خواهیم بانک اطلاعاتی را همراه برنامه ببریم و آنجا نصبش کنیم و بعد از آن تنظیمات مربوطه را انجام دهیم. بدون نیاز به حتی یک فایل دلفی یا سی دی دلفی و فقط با یک فایل !!!!!!)
مثلا : C:\Program Files\Common File\ مسیر نصب موتور بانک اطلاعاتی دلفی است وارد این شاخه می شویم بعد در این پوشه به دنبال پوشه ای به نام BDE بگردید در این پوشه فایلی به نام bdeinst.cab وجود دارد این فایل را با برنامه ای مثل winrar باز کنید در این فایل یک فایل به نام bdeinst.dll وجود دارد این فایل را برداشته و در کنار برنامه کپی کنید سپس می توانید با یکی از این دو راه زیر برنامه BDE را نصب و اجرا کنید . در Command Prompt دستور زیر را اجرا کنید. البته ابتدا bdeinst.dll را در درایو C کپی کنید .
Regsvr32 c:\bdeinst.dll
یا کد دلفی زیر ، از طریق برنامه خود . ولی DLL در کنار برنامه باشد.
uses Comobj;

procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
var
DPath : String;
begin
DPath := ExtractFilePath(Application.ExeName)+'bdeinst.dll' ;
RegisterComServer(DPath);
end;