a3mooneabi22
چهارشنبه 18 شهریور 1388, 11:56 صبح
سلام دوستان
من بااستفاده ازکدزیرمقادیری راکه کاربردرکنترلهای روی فرم(مثلtextbox,combobox,…)واردمیکن دبااستفاده از دستورinsert درجدولtblDvtalab میریزم.تااینجای کارمشکلی ندارم.
SqlConnection con = new SqlConnection(constring);
con.Open();SqlCommand comm = new SqlCommand("insert into tblDavtalab (esme-tamame-fildha-be-joz- DID)values(maghdire-kontrolhaie-roie-form)", con);
comm.CommandType = CommandType.Text;
SqlDataAdapter adap = new SqlDataAdapter(comm);
DataSet ds = new DataSet();
adap.Fill(ds, "select * from tblDavtalab");
con.Close();
میخواهم بعد ازاینکه رکوردموردنظردرجدولtblDavtalab درج شد،به مقدارفیلدکددواطلب(DID)که ازنوع int می باشدویصورت اتوماتیک تولیدمیشود(یعنی ازنوع Identity,autonumber است )وکاربرآنراواردنمیکند،دست سی داشته باشم وآنرادرون یک متغیربریزم،چون بعدابراساس کدداوطلب باید کارهایی راانجام دهم.
بایدبرای دسترسی به مقدارفیلدکدداوطلب چکارکنم؟
باتشکرازتمام دوستان برنامه نویس
پ.ن :تاپیک ريختن اطلاعات يك فيلد درون متغير به من کمکی نکرد
من بااستفاده ازکدزیرمقادیری راکه کاربردرکنترلهای روی فرم(مثلtextbox,combobox,…)واردمیکن دبااستفاده از دستورinsert درجدولtblDvtalab میریزم.تااینجای کارمشکلی ندارم.
SqlConnection con = new SqlConnection(constring);
con.Open();SqlCommand comm = new SqlCommand("insert into tblDavtalab (esme-tamame-fildha-be-joz- DID)values(maghdire-kontrolhaie-roie-form)", con);
comm.CommandType = CommandType.Text;
SqlDataAdapter adap = new SqlDataAdapter(comm);
DataSet ds = new DataSet();
adap.Fill(ds, "select * from tblDavtalab");
con.Close();
میخواهم بعد ازاینکه رکوردموردنظردرجدولtblDavtalab درج شد،به مقدارفیلدکددواطلب(DID)که ازنوع int می باشدویصورت اتوماتیک تولیدمیشود(یعنی ازنوع Identity,autonumber است )وکاربرآنراواردنمیکند،دست سی داشته باشم وآنرادرون یک متغیربریزم،چون بعدابراساس کدداوطلب باید کارهایی راانجام دهم.
بایدبرای دسترسی به مقدارفیلدکدداوطلب چکارکنم؟
باتشکرازتمام دوستان برنامه نویس
پ.ن :تاپیک ريختن اطلاعات يك فيلد درون متغير به من کمکی نکرد