ورود

View Full Version : سوال از كتاب CSSتاليف بهروز راد

aminkk
چهارشنبه 18 شهریور 1388, 12:38 عصر
سلام
من اين كتاب رو تهيه كردم اما متاسفانه نمي دونم چرا نمي فهمم. يا من نمي فهمم يا خوب تويح داده نشده.
مثلاً از همون فصل اول شروع به دستور نويسي كرده فصل 2 كه مياي يكم بهتر يشه و يكم قاعده و قانون ها رو مي گه.
اما خوب اصلاً عملي كار نمي كن. يعني نمي توني نتيجه كار رو ببيني.
من مي وام ازش استفاده كم اما بلد نيستم پس گيج مي شم و نمي تونم كاري بكنم.

الان فقط فهميم css چي هست اما اينكه چي جوري ازش استفاده كنم و نتيجه رو ببينم يا بتونم رفع خطا كنم نه.

Behrouz_Rad
چهارشنبه 18 شهریور 1388, 14:47 عصر
خوب حالا سوالت چیه؟

اصلاً عملي كار نمي كن. يعني نمي توني نتيجه كار رو ببيني.

واقعاً تعجب می کنم. چطور این حرف رو می زنی؟ تمامی قواعد همراه با مثال و توضیح کامل عملکرد اون مثال هستند!

aminkk
چهارشنبه 18 شهریور 1388, 23:30 عصر
يعني من نمي دونم كجا بايد بنويسم؟ چي جوري با aspx ارتباطش بدم؟ كجا بايد نتيجه رو ببينم؟

Behrouz_Rad
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 08:30 صبح
عجب! سه روش برای نوشتن قواعد CSS وجود دارد. بهترین روش، قرار دادن تمامی قواعد در فایلی با پسوند css است که در کتاب هر سه روش به طور کامل توضیح داده شده.
ضمن اینکه توجه داشته باش که کتاب های HTML و CSS، مفاهیم رو در بستر زبان برنامه نویسی خاصی یاد نمی دهند. HTML و CSS در هر زبان برنامه نویسی مبتنی بر وب قابل استفاده هستند.

موفق باشید.

aminkk
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 13:29 عصر
ضمن اینکه توجه داشته باش که کتاب های HTML و CSS، مفاهیم رو در بستر زبان برنامه نویسی خاصی یاد نمی دهند.
خوب من اين رو نمي دونستم و فكر مي كردم روش يادگيري مثل همون روش هاي قبلي بود كه من دنبال مي كردم.

abbaseftekhari
جمعه 20 شهریور 1388, 21:54 عصر
سلام دوستان
کسی لینکی برای دانلود این کتاب دارد ؟ تا ما هم دانلود کنیم.

Behrouz_Rad
جمعه 20 شهریور 1388, 22:14 عصر
کسی لینکی برای دانلود این کتاب دارد ؟ تا ما هم دانلود کنیم.

دانلودی نیست! خریدنیه!
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=143427