ورود

View Full Version : چند تا پیشنهاد سازنده برای اینجا

Nabi
دوشنبه 17 اسفند 1383, 08:28 صبح
سلام
میبینم که به اشد مجازات محکوم شدیم و تاپیکمون قفل گردید . عیب نداره عادی شده دیگه . آخه تو انجمنهای هر سایتی که شروع به کار میکنم اول کاری با مدیراش دعوام میشه . اولین تاپیکم هم قفل میشه. ولی بعد رفیق میشیم . نمونش هم سایت برنامه نویس دات کام سابق یا ایران پی اچ پی دات کام یا یه سایت دیگه که یادم نیست . ... مهم نیست حالا :wink:

چند تا مورد بود که گفتم با اجازه بپرسم :
1. برای این سایت آیا از سرور اختصاصی (دیتیکیتد) استفاده شده ؟!
2. تعداد پستهای نمایشی در هر صفحه از تاپیک ها کمه ! تعداد تاپیکهای نمایشی در انجمنها هم بیشتر بشه بهتره
3. تو بخش مقالات مرتبط با برنامه نویسی VB متوجه شدم امکان ویرایش و حذف پستهای خودم رو ندارم . چرا؟!
4. ادیتور اینجا به صورت پیشفرض انگلیسی تایپ میکنه و باید تغییر زبان بدیم رو فارسی . چه بهتر که حالت پیشفرض رو فارسی باشه . (منظورم تو اسکریپت جاوا : var lang = 1; )
5. ایمیل مبنی بر اینکه در تاپیکی که شرکت داشتم پست جدیدی زده شده برای من ارسال نمیشه تا مطلع بشم !!!

ممنو از توجهتون
نبی

ویندوز کار
دوشنبه 17 اسفند 1383, 12:58 عصر
تعداد پستهای نمایشی در هر صفحه از تاپیک ها کمه !
من هم موافقم.

ایمیل مبنی بر اینکه در تاپیکی که شرکت داشتم پست جدیدی زده شده برای من ارسال نمیشه تا مطلع بشم !!!
این مشکل از تنظیماتی هست که انجام دادید.

مهندس
دوشنبه 17 اسفند 1383, 16:27 عصر
سلام

ایمیل مبنی بر اینکه در تاپیکی که شرکت داشتم پست جدیدی زده شده برای من ارسال نمیشه تا مطلع بشم !!!

متاسفانه در این مورد سایت مثل اینکه چند وقت یه بار این مشکل رو پیدا میکنه و من هم همین
مشکل رو دارم و ربطی به تنظیمات نداره چون کلا چند روزه نمیفرسته :oops:
در مورد تعداد پست صفحات و غیره که برنامه نویس عالیه :موفق:

مهدی کرامتی
دوشنبه 17 اسفند 1383, 18:21 عصر
برای این سایت آیا از سرور اختصاصی (دیتیکیتد) استفاده شده ؟
خیر.

تعداد پستهای نمایشی در هر صفحه از تاپیک ها کمه ! تعداد تاپیکهای نمایشی در انجمنها هم بیشتر بشه بهتره
امکانش نیست. کاهش تعداد پستها در هر صفحه بخاطر صرفه جویی در مصرف پهنای باند سایت انجام شده.

تو بخش مقالات مرتبط با برنامه نویسی VB متوجه شدم امکان ویرایش و حذف پستهای خودم رو ندارم . چرا؟!
بخاطر اینکه خیلی ها بخش مقالات رو با بخش سوالات VB و ... اشتباه میگیرند محدودیتهایی اعمال شده است.

ادیتور اینجا به صورت پیشفرض انگلیسی تایپ میکنه و باید تغییر زبان بدیم رو فارسی . چه بهتر که حالت پیشفرض رو فارسی باشه . (منظورم تو اسکریپت جاوا : var lang = 1; )
احتمالا میدونید کاربرانی که از کامپیوترهای Laptop استفاده میکنند بر روی صفحه کلیدشان Scroll Lock ندارند تا برای تایپ انگلیسی آن را بزنند، اما میتوانند با Alt-Right Shift تایپ فارسی ویندوز را فعال کنند.

No Idea :گیج: