PDA

View Full Version : مشکل در قفل نرم افزاری

reza_Nazem
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 12:31 عصر
با سلام
دوستان من در حال نوشتن یک قفل نرم افزاری هستم و و برای این کار اطلاعات سخت افزاری server را می گیرم و روی انها یک سری عملیات انجام می دهم
برنامه ای که برای آن قفل می نویسم فقط به روی سرور نصی می شود و clinet ها از روی سرور ان را اجرا میکنند مشکل اصلی این است که من می خواهم از هر جا (server یا client) برنامه اجرا شود اطلاعات سخت افزاری server را به من بدهد ولی متاسفانه هنگام اجرا برنامه از client ها اطلاعات سخت افزاری client تولید می شود
چه روش هایی برای حل این مشکل وجود دارد که برنامه اجرا شده از روی client ها نیز اطلاعات server را بدهند؟

Felony
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 13:01 عصر
شما باید یک برنامه ی میزبان روی سرور داشته باشید ، با اجرای برنامه Client یک درخواست به سرور ( برنامه ی میزبان ) بفرستید و سرور هم اطلاعات سخت افزاری یا ... خود را به عنوان پاسخ به شما تحویل دهد ، این بحث مربوط به بخش شبکه هستش .

hadisalahi2
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 18:46 عصر
میشه بفرمایید چه نوه اطلاعاتی از سرور میخواهید بدست بیاورید؟

tdkhakpur
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 19:41 عصر
ولی متاسفانه هنگام اجرا برنامه از client ها اطلاعات سخت افزاری client تولید می شود
چه روش هایی برای حل این مشکل وجود دارد که برنامه اجرا شده از روی client ها نیز اطلاعات server را بدهند؟
خوب شما باید ابتدا نحوه وصل شدن بین شبکه ها را تجربه کنید (یعنی به کامپیوتری که سرور درش قرار دارد کانکت بشوید)بعد حتما خواسته شما در ست اجرا خواهد کرد.

reza_Nazem
سه شنبه 24 شهریور 1388, 22:14 عصر
ممنون از راهنمای هاتون
برای کانکت شدن به server حتما لازم است یک exeدیگر روی سرور داشته باشم که همیشه فعال باشد و به در خواست ها جواب بدهد ؟
در واقع اطلاعات را از server خوانده و به کلاینت های درخواست کننده ارسال کند
آیا روش دیگری است که احتیاج به exe دیگر نباشد؟