View Full Version : چاپ تنها آيتم های غير صفر در فيش حقوقی
shgroup
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 22:01 عصر
سلام دوستان
من تو برنامم مي خوام تنها مقادير غير صفر را در كريستال ريپورت نمايش بدم مثلا در برنامه حقوق و دستمزد در فيش حقوقي هر پرسنل تنها مقادير غير صفر نمايش داده شود و مقادير صفر در فيش نمايش داده نشوند البته منظورم اين نيست كه اون آيتم رو Supress if Ziro كنم بلكه مي خوام كل اون آيتم به همراه text اون نمايش داده نشود ؟؟؟
اميدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم.
mn_zandy63
جمعه 20 شهریور 1388, 02:41 صبح
مقدار خصوصیت Supress مربوط به text رو هم مقدار دهی کن، با یک شرط که چک کنه، اگه مقدار فیلد مورد نظرت صفر بود متن مربوطه هم نمایش داده نشه.
موفق باشی.
shgroup
جمعه 20 شهریور 1388, 12:12 عصر
مقدار خصوصیت Supress مربوط به text رو هم مقدار دهی کن، با یک شرط که چک کنه، اگه مقدار فیلد مورد نظرت صفر بود متن مربوطه هم نمایش داده نشه.
موفق باشی.
دوست عزيز ممنونم از جوابت اما اين رو خودم مي دونستم ولي اين طور نمی خوام باشه
اگه تا به حال فيش حقوقي ديده باشيد مي بينيد كه تنها مقادير غير صفر پشت سر هم در فيش ليست مي شوند و هيچ فاصله ای بين آنها نيست
من فكر مي كنم مطرح كردن اين سوال در اين فروم نتيجه اي نداشته باشه چون من از چند نفر سوال كردم گفتند بايد قبل از نمايش ريپورت يعنی در سورس برنامه مقادير غير صفر رو به يك ديتاست ديگه كه خودمون ايجاد مي كنيم پاس بديم و بعد در Report اون ديتاست رو به نمايش بگذاريم اما من نمي دونم چه طوري مي شه اين كار رو انجام داد.
مديران محترم اگه با من موافقيد اين تاپيك رو به فروم برنامه نويسي با #C انتقال بديد.
مرسی
mn_zandy63
شنبه 21 شهریور 1388, 08:03 صبح
خب بستگی به ساختار بانک و گزارشت داره.
اگه فرض کنیم شما برای هر کدوم از عنوان های حقوقی یک فیلد داری، و حالا میخوای اونایی که مقدارشون صفر هست نمایش داده نشه.
اگه فرض کنیم این عنوان ها قراره زیر هم قرار بگیره.
مثلا:
حق ... : ..... ریال
حق ... : ...... ریال
حق ... : ..... ریال
اونها رو به صورت یک فرمول در بیار، با یک شرط اونایی که لازم داری رو بذار اونایی رو که لازم نداری (مقدارشون صفر هست) رو نذار.
از اونجایی که قاعدتا اندازه فیش حقوقی ثابته، طول این Formula Field رو ثابت در نظر میگیری، اما در صورت نیاز میتونی Can grow ش رو هم تیک بزنی که اندازه فیلدت متغیر در بیاد.
اگه هم فیلد هات در دیتابیست به صورت لیستی از رکوردهاست یا با کد به صورت لیستی از رکورد ها در آوردی، که اونوقت میشن Detail گزارشت.
موفق باشی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.