ورود

View Full Version : مشكل اضافه كردن لپ تاپ به شبكه

system2006
شنبه 21 شهریور 1388, 10:19 صبح
با سلام به كارشناسان عزيز
سوال:
من در يك اداره مشغول هستم به دلايلي مجبور شدم لپ تاپي رو فرمت كنم.بعد از فرمت تمام درايورهاي مربوطه رو نصب كردم و تنظيمات مربوط به ست كردن آي پي رو هم انجام دادم
ولي وقتي آي پي خودم رو كانفيگ مي كنم تايم اوت مي كنه.
در hardware manager در ليست سخت افزارها كارت شبكه موجوده.وقتي هم كه كانكت ميكنم پيغام زير را مي ده:
error 769:the specified destination is not reachable
يه چيز ديگه در پنجره Local area connection status و در تب support ،
Ip address و بقيه اطلاعات رو نشون نمي ده:افسرده:
مدل لپ تاپ هم: Dell xps 5130 هستش.
لطفا راهنماييم كنيد.

Dark_Knight
یک شنبه 22 شهریور 1388, 03:07 صبح
دستور ipconfig /all رو در cmd اجرا کنید و خروجی رو اینجا بنویسید

keivan mousavi
یک شنبه 22 شهریور 1388, 04:43 صبح
اگر از DHCP استفاده میکنید امکان اینکه IP شمار رنچ شده باشه خیلی زیاده یکبار دیگه به NIC تون IP بدید

یک نصیحت دوستانه
هر وقت از لپ تاپ در شبکه استفاده میکنید از WORK GROUP استفاده کنیدخیلی بهتره

vahidm
یک شنبه 22 شهریور 1388, 05:25 صبح
سلام
آی پی رو بذارید روی اتوماتیک .
در ضمن سیستم عامل لپ تاپتون چی هست ؟

pourang_us
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 09:07 صبح
دوست عزیز لپ تاب یا سیستم رومیزی ویندوز me یا xp تفاوتی در کار ارتباط با شبکه نداره مهم فقط اینه که پروتکل Tcp/IP درست تنظیم بشه (البته اگر از این پروتکل برای شبکه تون استفاده میکنید)
اگر کارت شبکه شما به درستی نصب شده باشد
من حدس میزنم اگر شما IP رو به صورت دستی دارید ست میکنید احتمالا یا این آی پی در شبکه موجود هست و یا اینکه رنج رو دارید اشتباه وارد میکنید البته حالت دیگری هم داره و اون اینه که شما اونجا از SubNet برای تقسیم IP استفاده کرده باشید و با رنج آی پی ورودی Subnet متناسب رو نمیزنید که خیلی بعیده
اگر شما آی پی رو دستی ست نکرده باشید و به صورت اتومات باشه و شما در شبکه سرویس DHCP نداشته باشید قاعدتا سیستم نباید IP دار بشود.
این ها رو بررسی بفرمایید

موفق باشی

system2006
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 10:49 صبح
با تشكر از همه ي دوستاني كه به سوال من جواب دادن و به نحوي راهنماييم كردن
دوست عزيز pourang_us اطلاعات زيادي در مورد DHCP ندارم چطور مي تونم متوجه بشم شبكه از سرويس DHCP استفاده ميكنه يا نه؟

راستي در جواب پرسش دوستان : روي سيتم ويندوزxp نصب كردم و وقتي IPcpnfig رو اجرا مي كنم فقط پيغامٌ
windows ip configuration رو ميده.

pourang_us
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 10:59 صبح
دوست عزیز
DHCP در حقیقت یک سرویس اختصاص دادن IP به کلاینت ها در یک شبکه میباشد البته به زبان ساده
و روش تشخیص ساده دارا بودن یک شبکه به اون پرسیدن از مدیر شبکه هست و راه دیگه اینکه شما زمانی که کابل شبکه رو به سیستم وصل میکنی مشروط بر نصب بودن صحیح درایور و همچنن اطمینان از صحت عملکرد کابل و همچنین نداشتن محدودیت و یا سایر مسایل امنیتی مثل عدم امکان نصب سیستم جدید در شبکه و یا تعریف آی پی فقط برای سیستمهای خاص از طریق MAC Address.... سیستم به صورت اتوماتیک دارای Ip میگردد.

موفق باشی

system2006
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 12:02 عصر
ممنون از توضيحاتتون.
با اين تفسير بله شبكه از سرويس DHCP استفاده ميكنه.
چون سابقا من دستي IP ميدادم و سيستم قبول نميكرد.
من قبلا تمام درايورهاي لپ تاپ رو نصب كرده بودم و كارت شبكه هم در ليست سخت افزارها مي آمد ولي دوباره از اينترنت فايل هاي مربوط به شبكه لپ تاپ رو گرفتم و نصب كردم و با كمال تعجب ديدم كه شبكه وصل شده و الان ping ميشه و به صورت اتوماتيك يك IP ديگه گرفته ولي همچنان به اينترنت وصل نميشه!
اينجا از ADSL استفاده مي كنند.اگه مجددا راهنماييم كنيد ممنون ميشم.

pourang_us
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 12:57 عصر
دوست عزیز

برای استفاده از اینترنت مهم نسیت که شما به چه وسیله ای اینترنت رو دریافت میکنید Dial Up و یا ADSL و با حتی وایرلس مهم اینه که شما با چی داری اینترنت رو داخل شبکه توزیع میکنی
شما برای این کار IP سیستمی رو که ADSL داره بذار داخل GateWay کارت شبکه در این حالت باید اینترنت دار بشی اما اگر با ISA یا نرم افزار های مشابه هم بود روش کار فرق داره

موفق باشی

system2006
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 13:28 عصر
اگه Gateway همون Default gateway باشه،در تنظیمات TCP/IP مقدار داره و در سیستم های دیگه هم همین مقدار رو داره و اونها به اینترنت وصل می شند.
در title bar ،در IE این نوشته شده :
HTTP 400-Bad Request-Microsoft Internet Explorer
من همین امروز یک سیستم جدید رو به شبکه اداره و اینترنت وصل کردم و بجز.. set up my office تنظیمات دیگه ایی انجام ندادم وبدون هیچ مشکلی به اینترنت وصل شد.به نظر شما مشکل از کجاست؟

pourang_us
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 13:36 عصر
دوست عزیز

شما برای من ننوشته اید که اینترنت چگون در شبکه شما توضیع میشه؟
اگر برای شما با بقیه یکسان هست باید ببینید که اصلا دسترسی شما به اینترنت از طرف مدیر شبکه مجاز هست یا خیر!!!
در صورت مجاز بودن احتمال نیاز به تنظیمات IE در قسمت Lan Setting هست اون رو هم میتونی با مقایسه با یک سیستم که اینترنت دارد انجام بدهی البته اگر از شما نام کاربری و رمز عبور طلب نکنه!!

موفق باشی

system2006
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 16:44 عصر
لپ تاپ قبل از فرمت شدن به اینترنت وصل می شد و محدودیت دسترسی به اینترنت هم وجود نداره. چون شبکه اینجا سرور و مدیر شبکه نداره!