ورود

View Full Version : سوال: استفاده از فايلهاي فلش در vfp

هادی-محمد
شنبه 21 شهریور 1388, 12:17 عصر
باسلام
من مي خواهم در يك فرم از يك فايل فلشي swf (مثلاً يك ساعت) استفاده كنم نمي دانم چطور مي شود اين كار را انجام داد و ثانياً آيا بعد از exe برنامه و انتقال آن در رايانه ديگري (كه vfp در آن نصب نيست ) كار خواهد كرد؟ اساتيد محترم اگر راهنمائي بفرمايند متشكر خواهم شد ضمنا جستجو كردم تاپيك كاملي در اين خصوص پيدا نكردم.:متفکر::خجالت:

amir.azimi2000
شنبه 21 شهریور 1388, 12:35 عصر
با سلام .
خاطرم هست در برنامه ای که آقای mehran_337 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=12755) بر روی همین سایت قرار داده بودند ، چنین مثالی وجود دارد . به این شکل که یک ساعت عقربه ای (به صورت فلش) برروی فرم اصلی برنامه قرار دارد .

هادی-محمد
شنبه 21 شهریور 1388, 12:43 عصر
بله درست است ولي من امتهان كردم فقط گذاشتن فايل در فرم كافي نيست .

هادی-محمد
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 13:00 عصر
از اساتيد كسي مي تواند راهنمائي بكند

mehran_337
شنبه 28 شهریور 1388, 09:16 صبح
کافیست مثلا در init خود اکتیوایکس این عبارت را اضافه کنید:

this.movie = " c:\myfile.swf"

kia1349
شنبه 28 شهریور 1388, 10:00 صبح
و این یعنی اینکه شما کافیه اکتیوایکس برنامه رو به همراه برنامه خودت در سیستم مشتری نصب و رجیستر کنی

frahimi
شنبه 28 شهریور 1388, 20:09 عصر
با سلام

چگونه میتوانم اکتیو ایکس را در سیستم مشتری رجیستر کنم . چون در بعضی از کامپیوتر های مشتری
خطای class not registered میدهد.

mehran_337
دوشنبه 30 شهریور 1388, 14:59 عصر
این دستور را در فاکس اجرا کن
run/n regsvr32 C:\WINDOWS\system32\zipfldr.dll
حال به جای zipfoldr اسم فایل مورد نظر خودتو بنویس

frahimi
یک شنبه 05 مهر 1388, 09:27 صبح
در کامپیوتر مشتری چگونه نصب کنم چون روی کامپیوتر مشتری ویژوال فاکس نصب نیست ضمن اینکه نمیدانیم ویندوز روی کدام درایو نصب شده است.

mehran_337
یک شنبه 05 مهر 1388, 10:08 صبح
منظورم این بود که درون برنامه اگر می خواهید از دستورات run استفاده کنید روشش چنین است و گرنه از منوی استارت گزینه ران و سپس :
regsvr32 C:\WINDOWS\system32\zipfldr.dllاین روش رجیستر هر کردن اکتیوایکس در ویندوز است و ربطی به فاکس ندارد . برداشت من این بود که می خواستید برنامه شما امکان رجیستر کردن را داشته باشد و نیازی به رجیستر کردن دستی نباشد

هادی-محمد
یک شنبه 12 مهر 1388, 11:19 صبح
با تشکر از دوستان و اساتید محترم یک سوال دیگر در همین رابطه داشتم:
من در یک فرم به غیر از اکتیو ایکس یک لیبل و یک کلید و یک تکس باکس هم دارم در هنگام اجرا ی فرم اکتیو ایکس بر روی لیبل و کلید وحتی تکس باکس قرار می گیرد و آنها را می پوشاند آیا راهی هست که اکتیو ایکس در زیر آبجکتهای دیگر قراربگیرد؟

mehran_337
یک شنبه 12 مهر 1388, 15:06 عصر
من هم مشاهده کردم و zorder و بقیه راهها را که به ذهنم می رسید امتحان کردم اما نشد.
حال اگر شما به نتیجه تازه ای دست یافتید مارا هم بی نصیب نگذارید

rezaTavak
دوشنبه 13 مهر 1388, 07:24 صبح
سلام

دلیلش این است که کنترلهای فاکس پرو غیر استاندارد است.

اگر می‌توانید از ActiveX برای Label و ... استفاده کنید.

مثلا در VB یک اکتیوایکس بنویسید و در فاکس پرو استفاده کنید.

هادی-محمد
پنج شنبه 07 آبان 1388, 10:10 صبح
و این یعنی اینکه شما کافیه اکتیوایکس برنامه رو به همراه برنامه خودت در سیستم مشتری نصب و رجیستر کنی
من برای نصب برنامه از اینستالشید vfp استفاده می کنم برای انتقال اکتیو ایکس (در برنامه من یک فایل فلشی است ) کدام اکتیو ایکس را برای پروسه نصب باید انتخاب کنم تا این فایل فلشی بعد از نصب برنامه در سیستم مشتری قابل اجرا باشد.