PDA

View Full Version : سوال: دسترسی به کلاینت یک شبکه محلی (که اینترنت را از سروش میگیره)

khazaie01
شنبه 21 شهریور 1388, 13:10 عصر
سلام دوستان
سیستمی تو شبکه داخلی داریم که اینترنتش را از سرور میگیره ...
آیپی این سیستم همان آیپی سرور خواهد بود درسته ؟ من میخوام با یک سیستم متصل به اینترنت و خارج از این شبکه به اون کلاینت وصل بشم مثلا ریموتش کنم چون آیپی نداره و آیپیش آیپی شبکه داخلی هست نمیتونم بهش وصل بشم ... به جز خریدن آیپی ولید راه دیگه ای هست که بشه این سیستم را در اینترنت شناسایی کرد ؟
ممنووووووون

mostafa_shaeri_tj
شنبه 21 شهریور 1388, 13:19 عصر
اگه درست یادم باشه و اشتباه نکنم یه سرویسی به نام pat کاری میکنه که از بیرون به سیستم های داخل یک شبکه دسترسی داشته باشی. اگه اشتباه میکنم دوستان بگن.

raravaice
شنبه 21 شهریور 1388, 13:34 عصر
اگر یک طرف Valid IP داری کافیه که از اون سیستمی که پشت Nat هست به این سیستم VPN بزنی.

یا اینکه از طریق Firewall عمل Port Forward رو برای پورت Remote این سیستم انجام بدی.

موفق باشی

khazaie01
شنبه 21 شهریور 1388, 13:43 عصر
ممنوووووووووووووووون
نه آیپی ولید ندارم
سیستم pat ? !
راستش یه برنامه تحت شبکه است که روی سیستم کلاینت شبکه داخلی اجرا میشه و من با یه سیستم متصل به اینترنت و با زدن آیپی اون سیستم داخل شبکه میتونم بهش وصل بشم و برنامه را کنترل کنم و مشکل من هم اینه که این سیستمی که کلاینت شبکه محلی است آیپی ولید نداره .... حالا کدوم راه حل به کار من میاد ؟

mostafa_shaeri_tj
دوشنبه 23 شهریور 1388, 02:13 صبح
pat هم همون کار port forwarding رو انجام میده. که کارهای فایروال به حساب میاد. اگه توضیح بیشتری میخوای میتونم کمک کنم. من با port forwarding توی لینوکس کار کردم.