ورود

View Full Version : سوال: مشکل بزرگ با ODBC

K.Mohammadreza
یک شنبه 22 شهریور 1388, 17:47 عصر
با سلام به همه دلفي کاراي عزيز
مشکل بزرگي پيش آمده و زمان هم بسيار کم است و نياز به راهنمايي فوري دارم. من در حال نوشتن يک برنامه حسابداري هستم که در اون بايد از جداول FoxPro که با برنامه تحت Dos کار مي کند استفاده کنم. خوشبختانه مشکلي با جداول ندارم چون نياز به فيلدهاي عددي دارم که مشکلي در ويندوز ندارند(بازهم خدا را شکر). اما مشکل اينجاست که براي اتصال به اين جداول از ODBC استفاده کردم و يک نام مستعار ساختم منظورم Alias است که به پوشه ي حاوي جداول اطلاعاتي متصل است. مشکل اينجاست که ممکن است پوشه ي حاوي جداول اطلاعاتي در کامپيوترهاي مختلف متفاوت باشد و در اين حالت برنامه کار نمي کند و خودم هم که نمي توانم در شهرهاي مختلف سفر کنم و برنامه را نصب کنم و دوست هم ندارم که راهنماي ساخت Alias را به همراه برنامه عرضه کنم تا کاربر خود اقدام به ساخت Alias کند. چگونه مشکل را حل کنم. (مشکل مسير قرار داشتن پوشه حاوي جداول در کامپيوتر هاي مختلف است)
(توضيحات بيشتر: همانطور که مي دانيد بعد از ورود به Adminstrative Tools به ODBC Data Source مي رويم و در اينجا من در قسمت User DSN با کليک رويس دکمه Add و انتخاب درايور FoxPro و سپس انتخاب يک نام و دادن مسير جداول Path و زدن دکمه Ok Alias ما ساخته مي شود حال اين مسسر در کامپيوتر هاي مختلف متفاوت است)
در ضمن در بعضي از کامپيوترها درايور راه انداز فاکس پرو وجود نداره و مجبور که از اينستال شيلد استفاده کنم يا بسته MSvstudio استفاده کنم که Vfoxpro را نصب کنه؟؟؟

K.Mohammadreza
یک شنبه 22 شهریور 1388, 18:43 عصر
آقاي کشاورز شما کمکي نميکنيد واقعا احتياج به راهنمايي دارم و وقت هم کم دارم باور کنيد تا حالا با اينکه چندين سوال مطرح کردم ولي هيچ کس تا حالا پاسخ بدرد بخوري که مشکلم را حل کنه نداده و فقط شروع به توضيح و مباحثه کردن.

K.Mohammadreza
پنج شنبه 26 شهریور 1388, 14:44 عصر
هنوز کسي جوابي نداده:متعجب::متعجب::گریه::مت جب::گریه:

daffy_duck376
دوشنبه 30 شهریور 1388, 21:45 عصر
یه سرچ تو گوگل میزدی بد نبود !
http://www.delphi3000.com/articles/article_3702.asp?SK=

http://forums.devshed.com/delphi-programming-90/creating-an-odbc-link-186049.html