ورود

View Full Version : سوال: فقط یک exe

mrsh_1988
یک شنبه 22 شهریور 1388, 18:53 عصر
سلام به همه
برنامه من چند تیکه است . که هر کدو م جدا exe واسه نصب داره . مثلا پایگاه داده آن اراکل است و فریم ورک مخصوص به خود را دارد.
من همه اینها را می خوام در قالب یک exe تولید کنم . اگر می شه کمک کنید.

mrsh_1988
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 11:12 صبح
سلام
یعنی کسی بلد نیست یا کسی زحمت ارسال پاسخ را به خود نمی ده.

far9090
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 14:34 عصر
سلام اینکه جند تکه داره منظرتون اینه که چند exe هست که در کنار هم هستن ؟ شما یک احتمالا یک exe ی اصلی دارین که از طریق اون باقی رو صدا می کنید . معماری نرم افزار شما قابل تغییر با اینستال شیلد و دیگر نرم افزار های توسعه ی setup نیست . فقط شما می تونید بستر سیستم میزبان رو برای اجرای قسمت های مختلف برنامه اصلی آماده کنید . مثلا از طریق نصب FrameWork های مورد نیاز تا نصب Font های مورد استفاده . حالا شما می تونید با اینستال شیلد این کار ها رو سریعتر و آسانتر انجام بدید . اگه درست حدس زدم منظورتون رو دقیقا بگید تا کمکتون کنیم .

mrsh_1988
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 14:45 عصر
سلام
ممنون
اینکه می گم از چند exe تشکیل شده یعنی اینکه اگر شما برنامه instalsheild رو نصب کرده باشید می بینید که از دات نت 1 شروع می کنه تا 2 و بعد هم #J رو نصب می کنه .
برنامه منم تقریبا همین حالت رو داره.
یعنی اول باید دات نت 1.1 رو نصب کنه بعد برنامه ای که خودم نوشتم و بعد هم پایگاه دادم که اراکل است رو نصب کنه که هر کدوم یک exe برای نصب دارند .
امیدوارم توضیحاتم روشن باشه .

far9090
پنج شنبه 26 شهریور 1388, 13:37 عصر
شما می تونید از طریق ساختار درختی install shield از منوی redistributables برنامه های جانبی مورد نیازتون رو به پروژه اضافه کنید . اما تمام احتیاجات شما داخل اون منو وجود نداره . پس شما باید خوددتون اون رو بسازید . از منوی <Tools\Prerequist Editor> شما می تونید فایل exe مورد نظرتون رو اضافه کنید و براش Condition تعریف کنید . همچنین مراحل نصب رو میشه مخفی (Silent) و در حالت record انجام بدید تا کاربر هم مشکلی برای نصب نداشته باشه .