View Full Version : سوال: ذخیره داده های اسکن شده در sql server
saleh82
دوشنبه 23 شهریور 1388, 10:45 صبح
باسلام
من به یه مشکلی برخوردم می خوام یه سری اطلاعات رو از طریق اسکنر اسکن کنم بعد اونارو داخل بانک اطلاعاتی که sql server 2005 ذخیره کنم مثلا پرونده های پرسنلی کارمندان یه اداره پرونده هر شخص باید جدا گانه وهمه در یه بانک ذخیره بشن کمک کنید
In_Chan_Nafar
دوشنبه 23 شهریور 1388, 14:17 عصر
يه جدول تعريف كن و هر صفحه را به عنوان يه ركورد در نظر بگير چون SQL شما 2005 است از نوع داده Varbinary(max) جهت ذخيره كردن داده هاي تصوير استفاده كند در sql 2008نوع داده FileStreamاستفاده كنيد
hamid-nic
دوشنبه 23 شهریور 1388, 19:05 عصر
باسلام
من به یه مشکلی برخوردم می خوام یه سری اطلاعات رو از طریق اسکنر اسکن کنم بعد اونارو داخل بانک اطلاعاتی که sql server 2005 ذخیره کنم مثلا پرونده های پرسنلی کارمندان یه اداره پرونده هر شخص باید جدا گانه وهمه در یه بانک ذخیره بشن کمک کنید
دوست عزیز به شما پیشنهاد می کنم تمام تصاویر و داده های تصویریتان را در یک پوشه ی جدا ذخیره کنید و آدرس هر کدوم را در بانک ذخیره کنید و در هنگام استفاده فقط آدرس را از بانک برداشته و به سراغ پوشه ی مورد نظر بروید . البته آن کار را هم که انجام بدهید مشکلی ندارد . این فقط یک پیشنهاد است .
meysam_pro
دوشنبه 23 شهریور 1388, 21:28 عصر
يه جدول تعريف كن و هر صفحه را به عنوان يه ركورد در نظر بگير چون SQL شما 2005 است از نوع داده Varbinary(max) جهت ذخيره كردن داده هاي تصوير استفاده كند در sql 2008نوع داده FileStreamاستفاده كنيد
اگر این کار رو کردین جدول رو در یک فایل گروپ جدا ذخیره بکنید و گرنه بعد یه مدتی Performance بدجور میاد پایین.
تمام تصاویر و داده های تصویریتان را در یک پوشه ی جدا ذخیره کنید و آدرس هر کدوم را در بانک ذخیره کنید و در هنگام استفاده فقط آدرس را از بانک برداشته و به سراغ پوشه ی مورد نظر بروید .
این کار از لحاظ Performance عالیه ولی مشکل امنیتی و جابجایی داره . واسه مشکل امنیتی میتونید دنبال روشی به اسم impersonation برید ولی واسه مشکل جابجایی روشهای خوبی نیست...
در ضمن چه جور مدارک رو ذخیره میکنید : pdf یا Tiff(چند صفحه ای) یا چندتا فایل jpg ؟؟
saleh82
سه شنبه 24 شهریور 1388, 11:07 صبح
باسلام
یکم راجع به روش دوم توضیح میدید چطوری آدرس هارو به محل داده ها لینک کنم فرض کنید پوشه ها pdf هستن اگه امکانش هست یه لینک برنامه مشابه برام بزارید ممنون میشم
hamid-nic
سه شنبه 24 شهریور 1388, 18:41 عصر
باسلام
یکم راجع به روش دوم توضیح میدید چطوری آدرس هارو به محل داده ها لینک کنم فرض کنید پوشه ها pdf هستن اگه امکانش هست یه لینک برنامه مشابه برام بزارید ممنون میشم
ببینید دوست عزیز فرض کنید یک پوشه ای در یک درایو به نام data دارید که اطلاعات تصویریات را در اون می ریزید و در برنامه موقع ذخیره کردن اطلاعات مسیر اون پوشه را در بانک در فیلد مربوطه ذخیره می کنید و در هنگام باز کردن تصویرها ابتدا آدرس را از بانک گرفته و سپس اقدام به باز کردن با آدرس گرفته شده می کنید . مثلا آدرس ذخیره به این شکل است .
C:\Data\flower.jpg
برای فایل های pdf باید با کامپوننت های مخصوص آن ها را باز و نمایش دهید .
موفق باشید . . .
AminSobati
سه شنبه 24 شهریور 1388, 20:55 عصر
سلام دوست عزیزم،
تصاویر کمتر از 1 مگابایت رو توصیه میکنم در دیتابیس و بزرگتر رو در File System ذخیره کنید. یعنی برای فیلد تصمیم گیری کنید و تخمین بزنید که حجم هر تصویر چقدر خواهد بود
fa_karoon
شنبه 15 اسفند 1388, 13:18 عصر
سلام می شه توضیح بدید که محتوای(متن) فایل PDF رو چه جوری در یک فیلد پایگاه ذخیره کرد؟ می خوام وقتی کاربر فایل رو آپلود می کنه تو سایتش محتوای اون خونده بشه و در پایگاه ذخیره بشه
نوع فیلدم رو ntext گذاشتم و با readallbyte خوندم اما هنگام ذخیره پیغام ناسازگاری نوع داد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.