ورود

View Full Version : ایجاد محدودیت در user ویندوز

AbiriAmir
دوشنبه 23 شهریور 1388, 12:38 عصر
سلام
درست این بود که من این سوال رو در قسمت ویندوز میپرسیدم و بعد میبردمش تو دلفی ولی از اونجایی که این سایت تالاری در مورد سوالات در مورد ویندوز نداره مستقیم سوالم رو همینجا پرسیدم

البته با اجازه آقای کشاورز

من از یک نفر شنیدم که میشه با امکانات خود ویندوز دسترسی یک یوزر رو به قسمتهای مختلف کامپیوتر قطع کرد

چجوریش رو نمیدونم

حالا اول میخوام بدونم چجوری میشه اینکار رو از طریق خود ویندوز کرد و بعد چجوری میشه با دلفی این کار رو کرد

در واقع میخوام که اون یوزر فقط قابلیت باز کردن برنامه من رو داشته باشه و حتی منو استارت و My Computer رو هم نتونه باز کنه

Hamid.Kad
دوشنبه 23 شهریور 1388, 17:24 عصر
از خود ویندوز میشه اینکار ها رو انجام داد. البته نه بطور مستقیم. بلکه با عوض کردن CLSID ها و... که اگه بخواهید اینکارو انجام بدید واسه همه قسمتها، خیلی طول میکشه. با برنامه نویسی هم میشه. چون باید رجیستری دستکاری بشه

vcldeveloper
دوشنبه 23 شهریور 1388, 18:04 عصر
برای این کار از توابع کار با ACL استفاده میشه، تا مجوزهای لازم به یک کاربر داده بشه، یا ازش گرفته بشه:
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa374872%28VS.85%29.aspx

AbiriAmir
سه شنبه 24 شهریور 1388, 15:43 عصر
جناب کشاورز
میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟
راستش چیزی سر در نیاوردم

در ضمن خارج از بحث دلفی با خود ویندوز چطوری میشه اینکار رو کرد؟

vcldeveloper
سه شنبه 24 شهریور 1388, 18:53 عصر
در ضمن خارج از بحث دلفی با خود ویندوز چطوری میشه اینکار رو کرد؟
روی اون شی خاص (مثلا یک پوشه) راست-کلیک می کنید، و Properties را انتخاب می کنید. در تب Security اختیارات هر کاربر یا گروه کاربران را تعیین می کنید.

AbiriAmir
پنج شنبه 26 شهریور 1388, 14:08 عصر
چون باید رجیستری دستکاری بشه
کدوم قسمت رجیستری

روی اون شی خاص (مثلا یک پوشه) راست-کلیک می کنید، و Properties را انتخاب می کنید. در تب Security اختیارات هر کاربر یا گروه کاربران را تعیین می کنید.

اگه بخوام حتی کاربر منوی استارت رو هم نتونه باز کنه چی؟
حتی نمیخوام MyComputer رو باز کنه

Hamid.Kad
پنج شنبه 26 شهریور 1388, 18:45 عصر
کدوم قسمت رجیستری
زیر کلید CLSID از HKEY_CLASSES_ROOT

AbiriAmir
سه شنبه 31 شهریور 1388, 20:26 عصر
زیر کلید CLSID از HKEY_CLASSES_ROOT

کدوم قسمتش
کلی زیر کلید داره