View Full Version : سوال در مورد چک کننده نصب بودن دات نت فریم ورک قبل از نصب
ebrahimi2006
سه شنبه 24 شهریور 1388, 01:06 صبح
با سلام من یه برنامه نصبی با setup factory ساخته ام که برای اجرا نیاز به دات نت فریم ورک 2.0 دارد.میخوام فایل setup و دات نت فریم ورک را داخل cd بزارم و وقتی فایلsetup اجرا شود اگه دات نت فریم ورک نصب باشه برنامه نصب بشه در غیر اینصورت ابتدا دات نت فریم ورک نصب بشه بعد خود برنامه.
خواهشمندم مرا راهنماییم کنید.در ضمن نمیخوام اینکارو با خود ویژال استدیو انجام بدم چون اونوقت نمیتونم setup دلخواه خودم رو درست کنم
ASKaffash
چهارشنبه 01 مهر 1388, 08:42 صبح
سلام
وقتی در Setup Factor تیک میزنید Net3.5Sp1 باید فایل DotnetFx35.exe در مسیر Object های Setup Factory باشد که همراه Setup منتقل میشود و خود ویزارد DotnetFx35.exe را با پارامترهای لازم Run میکنید حال DotnetFx35.exe خودش نگاه میکند اگر قبلا FrameWork نصب باشد دیگر این مرحله را انجام نمی دهد پس شما نباید هیچ کاری انجام دهید
Mojtaba shabani
جمعه 17 مهر 1388, 10:15 صبح
دوست عزیز من install shield رو بهت پیشنهاد می کنم اون هم باید dotnetfx3.5 رو تو مسیر خاصی براش بزاری
اگه میتونی dotnetfx 3.5 رو fetch کنی که مجبور نشی دانلودش کنی باید این فایل رو تو مسیر
C:\Program Files (x86)\InstallShield\2009\SetupPrerequisites\Micros oft .net\3.5 SP1\Full
براش بزاری و در ضمن یک فایل خیلی کوچیک دیگه به نام Helper.exe باید تو همین پوشه بزاری که برای بدست آوردنش کافیه بعد از گذاشتن Dotnetfx3.5 تو این مسیر تو پروژه install shield به قسمت Redistributable بری تیک Microsoft .net frameword 3.5 SP1 رو بزنی بعد بزنی Download from internet یا شبیه همین . چون فایل Dotnetfx3.5 رو تو پوشه مورد نظر داری بنابراین فقط helper.exe رو برات میاره حالا همه چیز برای این مشکل دیگه حله.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.