View Full Version : جلوگیری کردن از تاپیک اسپم علمی! در بخشها!
JaguarXF
سه شنبه 24 شهریور 1388, 08:15 صبح
اسپم علمی؟
وقتی سایتی مثل سایت شما این همه بازدید کننده دارد و این همه ترافیک سوالات کاربران . درست هست که مثلا سی شارپ رو به بخشهایی تقسیم کرده اید ولی کفایت نمیکنه .
به نظر من خود "سی شارپ" رو هم بخشبندی کنید ولی نه از طبقه بندی موضوعی . بلکه از نظر میزان سطح سوال و تاپیک .
یک نفر میاد سوال تخصصی میپرسه در سی شارپ . تا نیم ساعت بعدش 25 تا تاپیک بسیار ساده تر بالاش ایجاد شده که در سخت ترینشون سوال کننده میخواد بدونه اگه مقدار داخل تکست باکس رو چطوری به عدد تبدیل کنه !و کلا سوال اون طرف هم رفته صفحه 3 !
بخشی باشه برای تازه واردها در سی شارپ و غیره.
با تشکر
Saeed_m_Farid
شنبه 11 مهر 1388, 16:17 عصر
...
یک نفر میاد سوال تخصصی میپرسه در سی شارپ . تا نیم ساعت بعدش 25 تا تاپیک بسیار ساده تر بالاش ایجاد شده که در سخت ترینشون سوال کننده میخواد بدونه اگه مقدار داخل تکست باکس رو چطوری به عدد تبدیل کنه !و کلا سوال اون طرف هم رفته صفحه 3 !
بخشی باشه برای تازه واردها در سی شارپ و غیره.
با تشکر
به نظر من هم ایده جالبی هست، این موضوع فقط شامل بخش مزبور نمیشه. فکر می کنم یه راه حل و ایده خلاقانه باید ارائه بشه تا مشکل موردنظر مرتفع بشه، ولی یه چیز که طی مدت (هرچند کوتاه) توسعه نرم افزار بصورت عملی به خودم کاملاً ثابت شده، اینه که روی صورت مساله مهمتر از جوابه و می تونه کمک خیلی زیادی تو حل مساله بکنه، الان سوال و مشکلات جانبی (از دید بنده) رو میشه این طوری دسته بندی کرد:
نمیشه "تایید به نتیجه رسیدن تاپیک" داشته باشیم، چون دوستان همکاری نمی کنن ...
در مورد سطح تاپیک (هرچند سلیقه ای) هیچ مکانیزمی موجود نیست.
هرجور سوال تکراری، توسط هر سطح کاربری (حتی اولین پست و با یک نام کاربری یکبارمصرف!) میشه مطرح بشه و مدیران بیچاره باید فقط پست و تاپیک "اسپم علمی تکراری" پاک کنند؛ البته من نوعی که دیگه به زدن این علامت Warning عادت کردم!
در مورد سوالات دارای بار علمی "زیرخط فقر"، اتفاقاً جوابهای سیل آسا توسط دوستان متخصص ارائه میشه که باعث درصدر قرار گرفتن تاپیک مزبور (و فرو رفتن تاپیک های بی جواب به اعماق لایتناهی!) میشه ...
کافیه یه پست انحرافی توسط دوستان محترم حاشیه ای، زده بشه : ظرفیت بازدید و پست های اون تاپیک در حد انفجار اشباع میشه! با حذف پست، قفل کردن تاپیک، افزودن بند به توافقنامه عضویت در سایت، ادعای فرهنگ پایین استفاده از فروم و ... نمیشه این مشکل رو حل کرد؛ این پاک کردن صورت مساله هست، مثل اینکه از مدیری بخاطر عدم روند صحیح پروژه سوال بشه و مدیر مزبور،مشکل رو در عوامل جانبی ببینه، (حتی علیرغم صحیح بودن قرائن) این موضوع از دید ناظر پروژه بهیچوجه قابل قبول نیست ...
نمونه ای (فقط بعضی قدیمی هاشون!) از تاپیک های به زباله دان تاریخ رفته خود من رو میتونید اینجا (http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=734102&postcount=2)ببینید! فکر نکنم انصاف باشه که از تنها اظهارنظر کوچکی هم در موردشون دریغ بشه. (عجب جمله ای شد!)
دیگه زیاد نمیخوام موضوع رو کِش بدم، ولی مطمئنم که از طرفی با توجه به تمام کاستی های (علمی و فرهنگی) کاربران (شامل من نوعی)، آزمایش راههای مشابه، محدودیت منابع مالی و مدیریتی، ممانعت از تحمیل هزینه های اضافی و ... و از طرف دیگه با توجه به استعدادهای فوق العاده برنامه نویسان ایرانی (و نبوغ مدیران) و بستر مستعد ایجاد شده در این فروم به جهت کثرت متخصصین و کاربران؛ راه حلی هست که بشه برای حل این مشکل ازش بهره برد و ارزش سایت رو بیش از پیش بالا برد.
پیشاپیش ممنون از توجهتون و امیدوارم پا فراتر از حدود یک کاربر معمولی نذاشته باشم ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.