ورود

View Full Version : مبتدی: مدارک برنامه نویسی تحت وب

ghahremanimehdi
سه شنبه 24 شهریور 1388, 16:13 عصر
سلام
من میخوام برنامه نویسی تحت وب یاد بگیرم.ASP.NET و PHP و ...
آیا مدرکی داره که بعدش برم امتحان بدم و مدرک بگیرم ؟(مثل مدرک MCSE و ...)

مهدی کرامتی
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 22:21 عصر
وقتی به اندازه کافی یاد گرفتید دیگر نیازی به مدرک ندارید. هنگام استخدام شدند میزان دانش شما در طی مصاحبه خواهند سنجید و مدرک اهمیتی نخواهد داشت.

ferdin
پنج شنبه 26 شهریور 1388, 12:45 عصر
دوست عزیز می تونی مراحل یادگیری برنامه نویسی تحت وب رو بگین.
مثلا از کجا شروع کنیم و مراحل یادگیری بعدی چی هست.

k2-4u.com
چهارشنبه 01 مهر 1388, 00:12 صبح
php یک مدرک جهانی داره که شرکت ZEND این مدرک رو میده
تاپیکش هم در انجمن اگر بگردین هست.

یک مدرک در رابطه با کل طراحی وب است که اونم CIW یه
که باز هم در انجمن صحبت شده جستجو کنید پیدا میشه

khz-web1
پنج شنبه 02 مهر 1388, 01:34 صبح
من دوره CIW رو گزراندم .. ولی زیاد هم حالب نیست ...(شاید آموزشگاهی که رفتم بد بوده) در کل کسانی هم که رفتن می گفتن زیاد جالب نیست ....

YOUCOMCO
شنبه 04 مهر 1388, 00:10 صبح
من دوره CIW رو گزراندم .. ولی زیاد هم حالب نیست ...(شاید آموزشگاهی که رفتم بد بوده) در کل کسانی هم که رفتن می گفتن زیاد جالب نیست ....

از چه لحاظ جالب نیست؟ چیزی که دوستمون دنبالشه دقیقا به همین ciw مربوط میشه دیگه.

ghahremanimehdi
یک شنبه 03 آبان 1388, 02:33 صبح
این مدرک CIWشامل چه مباحثی میشه و آیا جایی معتبره؟
سایتش:
http://www.ciwcertified.com/program/ciw-difference.asp

کسی نمیتونه راهنمایی کنه که باید از کجا شروع کرد و چه کتابها و مباحثی رو باید مطالعه کرد؟
مثلا فرض کنید یک CMS مثل جوملا رو میخواهیم خودمون توسعه بدهیم هم ServerSide و هم ClientSide ، باید از کجا شروع کرد؟ اینقدر مباحث زیاده من سردرگم شدم مثلا از موارد زیر نمیدونم کدوم رو باید اول شروع کنم :
PHP
MySql
یا
ASP.NET
ADO.NET
مربوط به بخش برنامه نویسی

CSS
XML
JavaScript
LinQ
Silverlight
Flash
Ajax

که هر کدوم از این مباحث خودش یک دنیاست.البته من با همشون یک آشنایی کلی و سطحی دارم
مثلا من میخوام دات نت نیوک رو توسعه بدم و براش تمپلت طراحی کنم و الان C# ‎‎ رو شروع کردم و الان میخوام ASP.NET رو شروع کنم ولی اصلا نمیدونم مقصد کجاست و درنهایت برای توسعه ی فرضا یک CMS چکار باید کرد. از اساتید خواهش میکنم راهنمایی فرمایند.