ورود

View Full Version : گفتگو: نظر سنجی

ShimaSh
سه شنبه 24 شهریور 1388, 18:32 عصر
سلام

من لیسانسم نرم افزار هست و حالا ارشد شبکه می خونم. برنامه نویسی هم کار کردم.

می خوام بدونم به نظر شما تو چه قسمت شبکه کار کنم که با برنامه نویسی در ارتباط باشه.

مرسی

manvaputra
سه شنبه 24 شهریور 1388, 22:41 عصر
با سلام دوست عزيز ،مثلا سوكت پروگرامينگ ، چه زبان برنامه نويسي كار مي كنيد؟ يا بهتر بگم براي اينكه برنامه نويس تحت شبكه بشيد چه زبان برنامه نويسي رو مد نظر داريد.

ShimaSh
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 10:06 صبح
سلام

قبلا سی شارپ دات نت و دلفی کار کردم
network software چیه؟
می تونم تو این زمینه کار کنم؟
یا network programming?

مرسی

pourang_us
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 11:09 صبح
دوست عزیز

شما خودت باید بهتر از همه بدونی که الان دیگه برنامه نویسی تحت ویندوز بازاری نداره به نظر من بهتره حرکت کنی سمت برنامه نویسی وب زبان برنامه نویسی هم خودت بهتر میدونی مهم نیست مهم راحتی شما با اون زبانه

توصیه من به شما اینه که با این پیشینه که یاد کردید دنبال کار شبکه نرید چون کار شبکه رو افراد خیلی مبتدی هم انجام میدن با دستمزد پایین تر و کار های بزرگ رو هم میدن به شرکتهای معتبر

موفق باشی

pourang_us
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 11:11 صبح
ضمنا ببخشید اگه برنامه نویسی کار کردی یه سوال تو VB.NET2003 دارم میتونی بری ببینی اگه میتونی کمکم کنی ممنون میشم

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=147458

تو این پست! مرسی

manvaputra
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 11:17 صبح
دنبال کار شبکه نرید چون کار شبکه رو افراد خیلی مبتدی هم انجام میدن

دوست عزيز كار شبكه رو افراد خيلي مبتدي انجام ميدن!!!!! ديد شما از شبكه چيه!

ShimaSh
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 11:19 صبح
pourang_us (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=41696) عزیز

فوق لیسانسه شبکه می خونم. و لیسانسم نرم افزار هست.
می خوام پروزم و انشا الا "خدا کمک کنه" طوری کار کنم که حرفه ای شه.

واسه همین دنبال ......

مرسی

manvaputra
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 11:23 صبح
می تونم تو این زمینه کار کنم؟
یا network programming?

ببينيد دوست عزيز در كل برنامه نويسي تحت شبكه يا همون Network Programming كه مي تونه شامل سوكت پروگرامينگ يا كلاينت-سرور پروگرامينگ باشه و ..... اشاره داره به نوشتن برنامه اي يا برنامه هايي كه روي شبكه با هم در ارتباط هستند

manvaputra
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 11:24 صبح
می خوام پروزم و انشا الا "خدا کمک کنه" طوری کار کنم که حرفه ای شه.

براي تز داريد روي چي كار مي كنيد؟

ShimaSh
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 18:49 عصر
براي تز داريد روي چي كار مي كنيد؟

هنوز نمی دونم
واسه همین این تاپیک و زدم

manvaputra
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 19:25 عصر
هنوز نمی دونم
واسه همین این تاپیک و زدم

اگه محدوده خاصي مد نظرتون هست بگيد تا بهتون يه آمار از مباحث داغ بدم، واي در كل اگه مي خواين گام محكمي براي ادامه در مقطع دكترا برداريد به نظر من مباحث مربوط به امنيت شبكه جايگاه خوبي داره

ShimaSh
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 21:58 عصر
اگه محدوده خاصي مد نظرتون هست بگيد تا بهتون يه آمار از مباحث داغ بدم، واي در كل اگه مي خواين گام محكمي براي ادامه در مقطع دكترا برداريد به نظر من مباحث مربوط به امنيت شبكه جايگاه خوبي داره

امنیت شبکه با برنامه نویسی میشه؟

manvaputra
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 22:10 عصر
امنیت شبکه با برنامه نویسی میشه؟ برنامه نويسي مي تونه بخشي از كار شما باشه اصولا برنامه نويسي ميشه قسمت مربوط به پياده سازيه ايده اي كه شما براي تزتون در نظر داريد و كلا بخش پياده سازي از اهميت زيادي هم برخوردار نيست ، مهم متودولو‍ ژي هست كه براي كارتون ارائه مي ديد.

انتخاب دامنه كاري-------> پيدا كردن موضوع مناسب در اون دامنه -------> بررسي كارهاي انجام شده قبلي -----> ارائه متد جديد يا توسعه يكي ار متدهاي قبلي----> و در نهايت پياده سازي يا شبيه سازي يا اثبات رياضي

ShimaSh
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 22:35 عصر
خوب امنیت شبکه رو انتخاب کنیم
بعدش چی؟
شما کاری انجام دادید؟

manvaputra
پنج شنبه 26 شهریور 1388, 07:42 صبح
خوب امنیت شبکه رو انتخاب کنیم
بعدش چی؟
شما کاری انجام دادید؟

بله من دارم روي يكي از سيستمه هاي Detection برنامه هاي مخرب كار مي كنم، توي اين زمينه زياد ميشه كار كرد ولي آسون نيست:

IDS
IPS
honeypots
الگوريتم هاي رمز نگاري
cryptography
Graphical Password
.....

Poorang
شنبه 04 مهر 1388, 21:35 عصر
بنظرم اگه میخوای روی امنیت شبکه کار کنی یه کار خوب که میتونه تو درک قضیه کمک کنه اینه که راهکارهای نفوذ رو بشناسی حداقل یه آشنایی باهاشون داشته باشی وگرنه... اصلا فکر که میکنم غیر از اینم نمیتونه باشه.:اشتباه:
پس تصحیح میکنم بهتر بود بگم از آشنایی با راه های نفوذ شروع کن. سایتها و مقالات فارسی در این زمسنه هم بسیار زیاده

Hamid.Kad
شنبه 04 مهر 1388, 23:11 عصر
می خوام بدونم به نظر شما تو چه قسمت شبکه کار کنم که با برنامه نویسی در ارتباط باشه.
یکی هم از من داشته باشید: مسیر یابی در شبکه توسط الگوریتمهای هوش جمعی. جای کار زیاد داره...

ShimaSh
یک شنبه 05 مهر 1388, 16:22 عصر
یکی هم از من داشته باشید: مسیر یابی در شبکه توسط الگوریتمهای هوش جمعی. جای کار زیاد داره...

یعنی:
intelligent routing algorithm?

ShimaSh
یک شنبه 05 مهر 1388, 16:29 عصر
بنظرم اگه میخوای روی امنیت شبکه کار کنی یه کار خوب که میتونه تو درک قضیه کمک کنه اینه که راهکارهای نفوذ رو بشناسی حداقل یه آشنایی باهاشون داشته باشی وگرنه... اصلا فکر که میکنم غیر از اینم نمیتونه باشه.:اشتباه:
پس تصحیح میکنم بهتر بود بگم از آشنایی با راه های نفوذ شروع کن. سایتها و مقالات فارسی در این زمسنه هم بسیار زیاده

آشنایی با راه های نفوذ میشه:
way of influence???

ببخشید آخه می خوام سرچ کنم معنی هاشو بلد نیستم

manvaputra
یک شنبه 05 مهر 1388, 17:03 عصر
آشنایی با راه های نفوذ میشه:
way of influence???

ببخشید آخه می خوام سرچ کنم معنی هاشو بلد نیستم با اين به نتيجه نميرسي (اين ترجمه درستي تو اين زمينه نيست) دوست عزيز بهترين راهش شكستن حملات كامپيوتري به زير شاخه ها و بررسي هر كدوم به صورت تخصصيه:
در زير سعي كردم 5 كلاس حملات رو برات بيارم:

Five classes of NETWORK ATTACKS

- Reconnaissance attacks
- Access attacks
- Denial of service attack
- Data Manipulation Attack
- Worms, Viruses ,and Trojan horses

حالا هر كدوم از اين انواع هم مثال هاي خودشو دار من با اين حرف دوست خوبمون كاملا موافقم كه:

بنظرم اگه میخوای روی امنیت شبکه کار کنی یه کار خوب که میتونه تو درک قضیه کمک کنه اینه که راهکارهای نفوذ رو بشناسی حداقل یه آشنایی باهاشون داشته باشی وگرنه... اصلا فکر که میکنم غیر از اینم نمیتونه باشه

Hamid.Kad
چهارشنبه 08 مهر 1388, 00:26 صبح
یعنی:
intelligent routing algorithm?
بله - بخصوص الگوریتم کلونی مورچه. خیلی مقاله های معتبر دیدم توی این زمینه و روز به روز هم بهبودش میدن

rp_exploit
دوشنبه 27 مهر 1388, 16:08 عصر
سلام

حوزه کاری من امنیت شبکه است و الان هم می خواهم در ارشد روی IDS کار کنم.

اگر شما می خواهید وارد حوزه ای شوید که تخصصی باشد، به شبکه و برنامه نویسی ارتباط داشته باشد، بهترین حوزه پیاده سازی IDS است. حالا وقتی وارد IDS شدید، IPS و honeypot نیز خود به خود وارد می شوند. در این حوزه هم باید به تئوری شبکه مسلط باشید و هم به برنامه نویسی.
وارد مباحث رمزنگاری و Cryptography اگر شوید، بیشتر ریاضی هستند تا برنامه نویسی و شبکه.

rp_exploit
دوشنبه 27 مهر 1388, 16:14 عصر
بله من دارم روي يكي از سيستمه هاي Detection برنامه هاي مخرب كار مي كنم، توي اين زمينه زياد ميشه كار كرد ولي آسون نيست:

IDS
IPS
honeypots
الگوريتم هاي رمز نگاري
cryptography
Graphical Password
.....

ID من در yahoo بصورت rpexploit و در google بصورت rp.exploit است. خوشحال می شوم اگر بتوانم ID شما را داشته باشم.

manvaputra
دوشنبه 27 مهر 1388, 17:41 عصر
من در yahoo بصورت rpexploit و در google بصورت rp.exploit است. خوشحال می شوم اگر بتوانم ID شما را داشته باشم.
سلام دوست عزيز من شما رو تو ياهو اد كردم