ورود

View Full Version : مشکل در اجرای گزارش

IsFull()
سه شنبه 24 شهریور 1388, 21:14 عصر
با سلام
من در برنامم(C#‎‎) با زدن دکمه(1) با استفاده از یک dataadapter یک dataset رو fill می کنم و در قسمت دیگر برنامه با زدن دکمه(2) می خواهم یک گزارش را نشان دهم
اما اگر در هنگام اجرا اول دکمه ی(1) را بزنم و بعد دکمه(2) را گزارش را نشان نمی دهد و از من user,pass می خواد در حالی که من اصلا user.pass نذاشتم تمام کدی را که نوشتم تا گزارش نمایش داده شود این است:
private void btnOK_Click(object sender, EventArgs e)
{
crs.RecordSelectionFormula = "{offer.notation_date} in \"" + mskTxtMinDate.Text + "\" to \"" + mskTxtMaxDate.Text + "\"";
crs.SetParameterValue(0, mskTxtMinDate.Text);
crs.SetParameterValue(1, mskTxtMaxDate.Text);
crystalReportViewer1.ReportSource = crs;

}

در ضمن برای اتصال به بانک در قسمت database fields بانکم را انتخاب کردم

sara.f
جمعه 27 شهریور 1388, 02:23 صبح
سلام
به دلایل مختلفی ممکنه که گزارش user ,pass بخواد
مثلا یکی از دلایلش که من باهاش مواجه شدم، این بود که چون یه بار data source را عوض کردم با اینکه دوباره new connection کردم ولی بازم user,pass میخواست تا اینکه مجبور شدم گزارشم را از اول بسازم.
حالا یه شایدم بتونی با کد نویسی درستش کنی که کدش را واست میذارم ولی اگه نشد باید گزارشتو از اول بسازی یا یه راهه دیگه پیدا کنی که من بلد نیستم.

ConnectionInfo connectionInfo = newConnectionInfo();
connectionInfo.ServerName = ".";
connectionInfo.DatabaseName = "p2";
connectionInfo.UserID = "";
connectionInfo.Password = "";
پیروز باشی.:لبخندساده:

IsFull()
جمعه 27 شهریور 1388, 06:40 صبح
سلام
مثلا یکی از دلایلش که من باهاش مواجه شدم، این بود که چون یه بار data source را عوض کردم با اینکه دوباره new connection کردم ولی بازم user,pass میخواست تا اینکه مجبور شدم گزارشم را از اول بسازم.
حالا یه شایدم بتونی با کد نویسی درستش کنی که کدش را واست میذارم ولی اگه نشد باید گزارشتو از اول بسازی یا یه راهه دیگه پیدا کنی که من بلد نیستم.

کدی رو که دادین از تاپیکی که قبلا بهم آدرس داده بودین برداشتم اما بازم کارساز نبود:افسرده:
مشکل من تاحدی هست که تا سیستم رو restart نکنم دیگه حتی تو اجراهای بعدی برنامم نمی تونم به بانکم دسترسی پیدا کنم
به هر حال از توضیحاتتون ممنونم

mn_zandy63
جمعه 27 شهریور 1388, 08:47 صبح
دوست عزیز پروژت رو بذار اینجا یه نیگاه بهش بندازیم شاید تونستیم مشکلت رو حل کنیم

sara.f
جمعه 27 شهریور 1388, 12:17 عصر
کدی رو که دادین از تاپیکی که قبلا بهم آدرس داده بودین برداشتم اما بازم کارساز نبود:افسرده:
مشکل من تاحدی هست که تا سیستم رو restart نکنم دیگه حتی تو اجراهای بعدی برنامم نمی تونم به بانکم دسترسی پیدا کنم
به هر حال از توضیحاتتون ممنونم
سلام.
پس مشکل از نحوه وصل شدن گزارشتون به db نیست، مشکل از جای دیگه هست، شاید نحوه وصل شدن برنامتون به db اشکال داره.
به هر حال تا زمانی که برنامتون را نبینم ، دیگه راه حلی ندارم

IsFull()
دوشنبه 30 شهریور 1388, 19:30 عصر
ممنون از توجهتون :لبخندساده:
مشکلم رفع شد بجای اینکه مستقیم به database وصل بشم از dataset استفاده کردم
البته مجبور شدم دوباره از سر گزارشمو درست کنم.

ali_ahr7
یک شنبه 15 فروردین 1389, 12:48 عصر
سلام

سلام ميشه بگيد كد بالا رو كجا بايد نوشت؟ آيا براي vb هم كاربرد داره؟

mn_zandy63
دوشنبه 16 فروردین 1389, 00:17 صبح
سلام ميشه بگيد كد بالا رو كجا بايد نوشت؟ آيا براي vb هم كاربرد داره؟

سلام دوست من، این رو اونجا که میخوای گزارشت رو باز کنی باید بنویسی،
اگه منظورت VB.NET هست، بله شبیه همین کد رو میتونی برای VB.NET هم استفاده کنی، اما اگه منظورت VB هست، اطلاعی ندارم، احتمالا باید به همین شکل باشه.