View Full Version : سوال: آموزش عملی شبکه
cloriya
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 09:48 صبح
برای یادگیری عملی شبکه چه کتابی خوبه؟ جزوه ای سراغ ندارین.خوب باشه ها!!!!!!!!!!!!!:افسرده:
keivan mousavi
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 14:21 عصر
CD های آموزشی MCSE فقطو فقطو فقط
vahidm
جمعه 27 شهریور 1388, 02:58 صبح
سلام
البته شما هر چی می خوای کتاب بخون و جزوه بخون
بعدش وقتی رفتید پای کابل و تجهیزات شبکه و گفتند یا علی اون وقت معلوم میشه که کتاب هم فایده نداشته بهترین کار اینه که برین یه جایی که دارن شبکه می کنند کارآموزی البته راه های دیگه هم هست که اگر دوست داشتی بهت معرفی می کنم .
manvaputra
جمعه 27 شهریور 1388, 04:13 صبح
بعدش وقتی رفتید پای کابل و تجهیزات شبکه و گفتند یا علی اون وقت معلوم میشه که کتاب هم فایده نداشته بهترین کار اینه که برین یه جایی که دارن شبکه می کنند کارآموزی البته راه های دیگه هم هست که اگر دوست داشتی بهت معرفی می کنم .
دوست عزيز حرف شما متين ولي شبكه رشته اي كه علاوه بر تجربه احتياج شديد به مطالعه و تحصيلات آكادميك داره تا اصول و علم و تجربه كنار هم قرار بگيرن
manvaputra
جمعه 27 شهریور 1388, 04:14 صبح
برای یادگیری عملی شبکه چه کتابی خوبه؟ جزوه ای سراغ ندارین.خوب باشه ها!!!!!!!!!!!!!:افسرده:
من به شما جزوات سيسكو + نرم افزار شبيه ساز استاندارد خود سيسكو Packet Tracer رو پيشنهاد مي كنم
vahidm
جمعه 27 شهریور 1388, 05:52 صبح
دوست عزيز حرف شما متين ولي شبكه رشته اي كه علاوه بر تجربه احتياج شديد به مطالعه و تحصيلات آكادميك داره تا اصول و علم و تجربه كنار هم قرار بگيرن
سلام دوست عزیزم
ببینید من خودم یه زمونی کتاب شبکه مرتب می گرفتم و می خوندم فایل های پی دی اف می گرفتم و مطالعه می کردم چند نفری از طریق چت کردن ازشون اطلاعات می گرفتم ولی وقتی هم پای کار می رفتم می دیدم زیاد خوندم حالیم هم میشه ولی الان دیگه قیه فرق می کنه من باید سوکت بزنم من باید سوئچ نصب کنم . وو .......
البته حرف شما هم درسته نمی گم که اصلا مطالعه نباشه . من تو استان خودمون یکی رو سراغ دارم دیپلم تجربی داره و می تونم به جدیت بگم تو استان کسی مطابق او نیست خودش هم می گه تجربه .
یا حق
cloriya
چهارشنبه 01 مهر 1388, 09:36 صبح
سلام
ممنون. خوب راه هاي ديگش چيه.آخه من كارآموزيمو 2سال پيش رفتم كه هيچ كار عملي با شبكه انجام نداديم.ميشه يه راه خوب پيشنهاد بدين. هرجا هم كه بخواي استخدام بشي بايد يه چيزايي بلد باشي.قربون دانشگاهمون برم كه چيز خاصي بهمون نگفتن.
mammad_asir
دوشنبه 14 شهریور 1390, 14:52 عصر
http://barnamenevis.org/images/misc/quote_icon.png نوشته شده توسط vahidm http://barnamenevis.org/images/buttons/viewpost-left.png (http://barnamenevis.org/showthread.php?p=808368#post808368)
سلام
ممنون. خوب راه هاي ديگش چيه.آخه من كارآموزيمو 2سال پيش رفتم كه هيچ كار عملي با شبكه انجام نداديم.ميشه يه راه خوب پيشنهاد بدين. هرجا هم كه بخواي استخدام بشي بايد يه چيزايي بلد باشي.قربون دانشگاهمون برم كه چيز خاصي بهمون نگفتن.
سلام
راه های دیگه شو بگو دیگه در ضمن همون که گفتی به عنوان یک کار آموز آیا جایی حوالی مشهد سراغ داری ؟ البته من کار آموزیم تموم شده میخوام همین طوری برم؟
aram_2
دوشنبه 14 شهریور 1390, 15:30 عصر
نظرات دوستان رو خوندم.خوب بودن.اما بذارید من هم چیزاهایی بهتون بگم.من دانشجوی ارشد شبکه هستم اونم تو دانشگاه دولتی.دوستان تو دانشگاه حرفی از کارهای عملی نیست ما بیشتر چیزهایی می خونیم که بتونیم تحلیل کنیم مثلا یکی میخواد شبکه شو ارتقا بده دوست داره بدونه تا چه حد ارتقا بده مشتریها راضی میشن و هزینه اضافی پرداخت نمی کنه.من به دوستان توصیه اکید دارم اگه قصدشون کاردر محیط بیرون هست کاز عملی کنن و در حد مفاهیم شبکه بیشتر وارد بحث تئوری نشید.از شبیه سازها استفاده کنید مثلا packet tracer ,netsim و..دیدن فیملهای شبکه هم کمک خوبی بهتون می کنه.مثلا دوست من از من سی دی آموزش ویندوز سرور رو گرفت با دیدن دروس کامل که فکر کنم ماهی طول کشید و نصب ویندوز سرور روی ماشین مجازی و تمرین الان استخدام هلال احمر شده.خلاصه حتی ما که الان تو دانشگاه هستیم استادمون توصیه اکید داره برید تو عمل حتی مفاهیم تئوری رو تو برنامه نویسی پیاده سازی کنید وتحلیل.چشم خیلی موثره!موفق بشید
mammad_asir
دوشنبه 14 شهریور 1390, 23:50 عصر
کاز عملی کنن
استادمون توصیه اکید داره برید تو عمل
سلام
بابا این کار عملی رو باید بالاخره شروع کرد؟از کجا؟
از کجا شروع کنم من هنوز یه هاب ندیدم سوییچ جای خودش (البته تو یه شرکت دیدم ولی دست نزدم)بیا عقب تر آچار rg45 ندیدم
آخه من با چه پولی از شمال برم تهران 1/300/000 بدم تا برم کلاس mcitp آموزشگاه سایبرتک!!!!!!
دوست عزیز شما که دانشجوی ار شد شبکه هستی خواستم بپرسم در ارشد شبکه مباحث بیشتر به مخابرات ربط داره یا کامپیوتر ؟ شما کارشناسی چی خوندی؟
aram_2
سه شنبه 15 شهریور 1390, 05:50 صبح
خب این که نشد حرف..شما ندیدید..خب طبیعیه..اما لازم نیست 1300 بدی و بری کلاس.شما یه ذره خودت اراده و پشتکار داشته باش و شروع کن.بعد حیطه کار خودت رو انتخاب کن.آیا میخوای فقط RJ بزنی؟یا نه میخوای مباحث عملی مثل کانفیگ و..رو انجام بدی..میخای پشتیبان باشی یا....بله اونا هم لازمه اما شما خودت هم می تونی با دیدن یه کلیپ که سوکت میزنن یاد بگیری.مفاهیم چی؟سوال
چند وقت پیش من قصد داشتم نرم افزار نصب کنم رو اوبونتو..مربوط به اوایل ورودم به رشته شبکه بود..من نرم افزار خودنم.اتفاقا کارشناسی شمال بودم.نمی تونستم نصب کنم.یا نمی تونستم با تورنت دانلود کنم یا مسنجر یاهو...بعد از چند ماه تازه با مفاهیم Blocking و بستن پورتها آشناشدم.تو رشته ما بیشتر مهندسی بحث میشه.مخابرات خیلی کم.در حد تیتر وار ..اما من توصیه ام اینه که مسیر کار خودت رو انتخاب کن.شاخه به شاخه نرو.برای خودت مسیر و هدف تعیین کن.مثلا در عرض دو ماه باید فلان مطلب رو یاد بگیرم.نکته برداری کن..تمرین کن..با ماشین مجازی اجراش کن و خوب بفهم..عمل هم همینه..اگه یه روز رفتی و بمشکل برخوردی خب می گردی حلش می کنی..سوالی بود درخدمتم
ic_teta
شنبه 14 آبان 1390, 19:05 عصر
سلام
من میخام یادگیری شبکه رو استارت بزنم
اما نمیدونم از کجا باید استارت بزنم
اصلا نمیدونم وارد کار شبکه شم یا برنامه نویسی یا...
به نظر شما انجام کدوم کار بهتره؟
اگه با شبکه موافقید در حالیکه من دانشجو هستم
به نظر شما برم جایی برای گرفتن مدرک یا برم جایی تا عملی بهم یاد بدن
به عبارت دیگه چیکار کنم تا وقتی 2 سال دیگه فارغ التحصیل شدم بتونم نونی ازش در بیارم
ممنون
behzadnazifi
یک شنبه 29 آبان 1390, 00:26 صبح
من به عنوان کسی که نزدیک به 10 میلیون تومن به این کلاس ها به صورت خصوصی دادم بهتون رفتن به کلاس به همراه مطالعه زیاد و از همه مهمتر تمرین که شامل کانفیگ میشه رو پیشنهاد میکنم. تمرین نباشه بقیه چیزا کشکه.فیلم بد نیست. ولی فیلم وقتی خوبه که شما در مورد یک موضوع کامل اطلاعات داشته باشی و بخوای با فیلم ها مروری بکنی و اطلاعات جزئی تری رو بدست بیاری
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.