ورود

View Full Version : سوال: پر کردن فیدها با عکس

amir.azimi2000
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 10:53 صبح
با سلام .
من یک جدول ساختم و برای آن فیلدی با نوع "جنرال" تعریف کردم .
حالا میخواهم یک کادر باز بشه و اجازه انتخاب فایل را به کاربر بده ( مثلا تابع Getfile) و بعد فایلی را که کاربر انتخاب کرد (که حتما عکس است) داخل فیلد من ذخیره بشه .
یک دستوری میخوام مثل "Replace" ولی برای تصاویر .
لطفا اگر اطلاعات دیگری هم در این زمینه دارید بفرمایید .
ممنون .

هادی-محمد
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 12:56 عصر
چند وقت پيش من هم همين مسئله را داشتم يكي از اعضاء خوب اين سايت نمونه اي برايم ارسال كرد كه من هم آن را براي شما مي گذارم اميد وارم مشكل شما نيز حل بشود.:تشویق:

frahimi
پنج شنبه 26 شهریور 1388, 13:53 عصر
از دستور زیر هم میشود استفاده کرد
APPEND GENERAL general_field_name FROM file_name

در اینجا file_name نام فایل تصویری است و general_field_name هم نام فیلد جنرال است

amir.azimi2000
شنبه 28 شهریور 1388, 08:09 صبح
با سلام .
1. آقای "هادی محمدی" منظور من ذخیره آدرس فایلها نبود ، با این حال از اینکه وقت گذاشتید ممنون .
2. کاربر عزیز "frahimi" ممنون از راهنمایی شما ، مشکل من حل شد . اگر ممکنه آدرس ایمیل خود را به من بدهید ، آدرس من هست : Amir_Azimy@yahoo.com

kia1349
شنبه 28 شهریور 1388, 10:02 صبح
دوستی که با این کار آدرس فایلها رو ذخیره میکنه در واقع از حجیم کردن دیتابیس و کاهش سرعت اون جلوگیری میکنه.در سیستمهای تک کاربره این روش بهترین راه محسوب میشه

frahimi
پنج شنبه 23 مهر 1388, 09:40 صبح
با سلام .
1. آقای "هادی محمدی" منظور من ذخیره آدرس فایلها نبود ، با این حال از اینکه وقت گذاشتید ممنون .
2. کاربر عزیز "frahimi" ممنون از راهنمایی شما ، مشکل من حل شد . اگر ممکنه آدرس ایمیل خود را به من بدهید ، آدرس من هست : Amir_Azimy@yahoo.com

اینهم آدرس ایمیل من
fazlolahrahimi@yahoo.com