ورود

View Full Version : مشكل با installshield2009

new student
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 11:16 صبح
سلام دوستان
من dvdنرم افزار installshield2009 را گرفتم و اون را با تمام كامپوننت هاش نصب كردم حالا مشكلم اينجاست كه وقتي new project را انجام ميدهم در نواز ابزارها كه پايين صفحه است اصلا گزينه Application Redistributables وجود نداره لطفا بگيد مشكل از كجاست يا اينكه چه جوري بايد پروژه جديد باز كنم كه اين قسمت هم باشه
خواهش ميكنم جواب بدهيد:ناراحت:

far9090
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 14:39 عصر
این منو در ساختار درختی نرم افزار در بخش <Installation Designer> قرار داره . این رو هم می تونی از سومین tab بالای پروژه پیدا کنی . وقتی وارد شدی اون رو از بخش <Application Data> پیدا کن . موفق باشی .

new student
شنبه 28 شهریور 1388, 09:18 صبح
ممنون دوست عزيز ولي من منظورم اين نبود !!!!
من ميخواهم صفحه project assistant به صورت زير باشه تا بتونم از گزينه هاش استفاده كنم . در installshield 2008 از طريق welcome assistant با استفاده از قسمت prfessional ميتونستم صفحه ايجاد پروژه را به اين صورت باز كنم ولي چون كامپوننت هاش كامل نبود گزينه هاش غير فعال بود براي همين مجبور شدم dvd installshield 2009را تهيه كنم ولي بعد از نصب ديدم صفحه welcome assistant را ندارد حالا اگر ميشه راهنمايي كنيد كه چطور ميتونم مشكلم را رفع كنم .

far9090
شنبه 28 شهریور 1388, 10:58 صبح
فکر می کنم این صد در صد از ورژن نرم افزارتون هست . من 2008 ورژن Premier رو دارم ولی این گزینه رو در Project Assistant نداره . این موضوع به ورژن نرم افزارتون داره . موفق باشید .

new student
دوشنبه 30 شهریور 1388, 13:32 عصر
دوستان خودم موفق شدم پيداش كنم از اين مسير ميرويم :
new project را كه انتخاب كرديم وارد تب installscript ميشويم و installscript progect را انتخاب و ok را ميزنيم بدين ترتيب صفحه باز شده گزينه application redistributablesرا نيز دارد .:لبخندساده: