View Full Version : سوال: مدم هایی که که از Caller ID پشتیبانی میکنن
Felony
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 17:58 عصر
:لبخندساده:سلام
دوستان من نیاز دارم تا تو برنامم شماره شخص تماس گیرنده رو ذخیره کنم ، تا اونجا که میدونم کامپوننت KDTele با هر مودمی کار نمیکنه ( تو ایران ) ، خیلی گشتم ولی به جواب درست و کاملی نرسیدم ، کسی از دوستان هست که مودمی رو معرفی کنه که KDTele بتونه تو ایران ازش پشتیبانی کنه ؟
من خودم زولتریکس 3 چیپ دارم اما مثل اینکه ساپورت نمیکنه .
:چشمک:ممنون
AliReza Vafakhah
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 18:14 عصر
دوستان من نیاز دارم تا تو برنامم شماره شخص تماس گیرنده رو ذخیره کنم ، تا اونجا که میدونم کامپوننت KDTele با هر مودمی کار نمیکنه ( تو ایران ) ، خیلی گشتم ولی به جواب درست و کاملی نرسیدم ، کسی از دوستان هست که مودمی رو معرفی کنه که KDTele بتونه تو ایران ازش پشتیبانی کنه ؟
به خط تلفن ، ISP (البته اگه از phone tray یا چیزی شبیهش استفاده کنی) ، مودم یستگی داره
البته باید خط تلفن این قابلیت ها رو ارئه کنه
این هم یه تست مودم با phone tray (زولتریکس 3 چیپ)
http://imageshare.web.id/images/o9fbogc8v8owkgxvjzph.jpg
Felony
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 19:31 عصر
به خط تلفن ، ISP (البته اگه از phone tray یا چیزی شبیهش استفاده کنی) ، مودم یستگی داره
البته باید خط تلفن این قابلیت ها رو ارئه کنه
این هم یه تست مودم با phone tray (زولتریکس 3 چیپ)
http://imageshare.web.id/images/o9fbogc8v8owkgxvjzph.jpg
من که چیزی از خرفاتون نفهمیدم ، مخصوصا خط آخر ، بابا من یه مودم میخوام که با خط های ایران سازگار باشه و بشه به وسیله ی KDTele ازش شماره رو گرفت .
Tiam121
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 20:57 عصر
مودم axtrom از این قابلیت پشتیبانی میکنه
در کل مودم خوبی هستش من استفاده کردم راضی هم بودم
احتمالا Zoltrix هم این قابلیت رو داشته باشه البته نه همه مدلاش
Felony
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 21:11 عصر
مودم axtrom از این قابلیت پشتیبانی میکنه
در کل مودم خوبی هستش من استفاده کردم راضی هم بودم
احتمالا Zoltrix هم این قابلیت رو داشته باشه البته نه همه مدلاش
این مودم axtrom مدل خاصی نداره ؟ همین مدمهایی هست که به همراه یک کیف CD عرضه میشه ؟
والا مودم من زولتریکس 3 چیپ هست و Caller ID هم داره ولی رو جعبش زده ( CallerID ( Only US
AliReza Vafakhah
پنج شنبه 26 شهریور 1388, 00:59 صبح
من که چیزی از خرفاتون نفهمیدم ، مخصوصا خط آخر ، بابا من یه مودم میخوام که با خط های ایران سازگار باشه و بشه به وسیله ی KDTele ازش شماره رو گرفت .
بابا اکثر مودم ها از Caller ID , Call Waiting ,V.92 پشتیبانی می کنن که به نظر من یکی از بهترین اونها می تونه زولتیریکس باشه
اون خط آخر هم تست قابلیت های مودم هست که با یه نرم افزار صورت گرفته (تست قابللیت های که گفتم)
Tasnim
پنج شنبه 26 شهریور 1388, 09:49 صبح
سلام دوست عزیز ببین همه مودم های 3 چیپی که اصل باشن کالرآیدی رو ساپورت میکنن. متاسفانه تمام مودم ها ادعای 3 چیپ دارن ولی 3 چیپ اصل نیستن. من از زولتریکس 3 چیپ لایت برای پروژه هام استفاده می کنم
موفق باشی
MVReza
پنج شنبه 26 شهریور 1388, 11:40 صبح
سلام;
دوست عزیز، اکثر مودمها سرویس CallerIDرو ساپورت میکنند اما باید 2نکته رعایت بشه:
1) اولاً باید نوع خط تلفن خودتون رو تشخیص بدین که راحتترین روش پرسیدن از مخابراتتونه. نوع خط یا از نوع DTMF یا FSK هست که تو ایران اکثراً از نوع دومه.
2) بعد از تشخیص نوع خط باید مودمی رو پیدا کنی که CallerID Support اون با خط یکی باشه، یعنی اگه خط تلفن FSK باشه نوع پشتیبانی مودم Canada Version (کانادا ورژن) باشه و اگه خط تلفن DTMF باشه نوع پشتیبانی مودم US Version (آمریکا ورژن) باشه.
تو بازار ایران اکثر مودمها Canada Version هستن که خطوط FSKرو ساپورت میکنن و مودمی که US Version باشه بهترینش Zoltrix سه چیپ نوع جدید هست.
موفق باشین.
ostovarit
چهارشنبه 23 تیر 1389, 12:49 عصر
در صورتی که موفق به نوشتن برنامه شدید ممنون میشم سورس رو در اختیار دیگر کاربران قرار بدید و از تجربیاتتون ما رو هم بهره مند کنید با تشکر
Valadi
پنج شنبه 24 تیر 1389, 15:18 عصر
من با KdTele با خط ایران کار کردم و کالر آی هم مشکلی نداره خواستی تماس بگیر
ostovarit
پنج شنبه 24 تیر 1389, 17:25 عصر
من با KdTele با خط ایران کار کردم و کالر آی هم مشکلی نداره خواستی تماس بگیر
6 - 7 دفعه گرفتم موفق نشدم دوباره تماس میگیرم خدمتتون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.