PDA

View Full Version : سوال: مشکل در نصب ویندوز سرور 2008

ferdin
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 23:50 عصر
سلام
من ویندوز سرور2008 رادر یک درایو خالی سیستمم که XP روش نصب هست -نصب کردم.
اما برای بالا اومدن در اولین بار ازم میخواد که پسورد جدید بدم ولی هیچ پسوردی را قبول نمی کند .
این مشکل رو چطوری می تونم حل کنم .ضمن اینکه من اولین بار هست که ویندوز سرور نصب میکنم.

keivan mousavi
پنج شنبه 26 شهریور 1388, 00:13 صبح
پسوردی که برای سروز 2008 ایجاد میکنید باید حتماً کلمه @ توش درج بشه

ferdin
پنج شنبه 26 شهریور 1388, 12:54 عصر
دوست عزیز ممنون از جوابت
ولی بازم قبول نمی کنه.میتونی دقیقا بگی چه پسوردی باید داده بشه؟
مثلا
saba@sa
saba@
@saba

manvaputra
پنج شنبه 26 شهریور 1388, 13:50 عصر
سلام دوست عزيز وجود @ الزامي نيست چيزي كه مهمه اينه كه پسوردي كه شما انتخاب مي كنيد با تا حد قابل قبولي پيچيده باشه مثالهايي كه بالا زدي هيچ كدوم پيچيده نيستند، سعي كنيد پسورد انتخابي حداقل 7 كاركتر باشه به اين لينك هم يه سر بزنيد:

http://www.petri.co.il/how-to-install-windows-server-2008-step-by-step.htm

keivan mousavi
جمعه 27 شهریور 1388, 01:37 صبح
سلام دوست عزيز وجود @ الزامي نيست چيزي كه مهمه اينه كه پسوردي كه شما انتخاب مي كنيد با تا حد قابل قبولي پيچيده باشه مثالهايي كه بالا زدي هيچ كدوم پيچيده نيستند، سعي كنيد پسورد انتخابي حداقل 7 كاركتر باشه به اين لينك هم يه سر بزنيد

دوست عزیز قبل از اینکه Command بزارید خواهش میکنم خوب بخونید و سرچ کنید صفحه که شما گذاشتید ماله زمانی هستش که ما چند حساب کاربری بنا به نیاز های مختلف داشته باشیم اون وقت این صفحه برای انجام عملیات لاگین میاد مثلاً اگه شما از خاصیت virtualization استفاده کرده باشید
به این عکس نگاه کنید

برای اولین بار که میخواهید برید تو ویندوز همچین صفحه ای نمایش داده میشود در قسمت اول پسورد و درقسمت دوم تایید پسورد را وارد کنید مثلاً

salam@123456

manvaputra
جمعه 27 شهریور 1388, 03:23 صبح
دوست عزیز قبل از اینکه Command بزارید خواهش میکنم خوب بخونید و سرچ کنید شما هم اگه به دقت نگاه مي كردي و مي خونديد ، متوجه مي شديد لينكي كه من گذاشتم داره از اول نصب رو توضيح ميده تا آخر .

برای اولین بار که میخواهید برید تو ویندوزبر حسب اتفاق اين لينكي هم كه من گذاشتم داره براي اولين بار وارد ويندوز ميشه! اسمي هم از الزام وجود @ نبرده.
اينم يه لينك ديگه:
http://www.leedesmond.com/weblog/?p=139

اينم يكي ديگه:
http://www.tomshardware.com/reviews/WINDOWS-SERVER-2008-CORE-INSTALLATION,1788-3.html

اينم يكي ديگه:
http://steverosa.wordpress.com/2007/07/02/windows-server-2008-core-installation-and-initial-configuration/

دوستانه توصيه ميكنم كه كتاب زير رو هم يه مطالعه بفرماييد:

The Complete Guide to Windows Server 2008
http://img.c-books.info/covers2/CompleteGuideWindowsServer2008.gif

فصل سوم نحوه نصب ويندوز 2008 سرور از صفحه 99 تا 110

موفق باشيد

keivan mousavi
جمعه 27 شهریور 1388, 15:48 عصر
شما هم اگه به دقت نگاه مي كردي و مي خونديد ، متوجه مي شديد لينكي كه من گذاشتم داره از اول نصب رو توضيح ميده تا آخر .

والا من 15 يا 16 بار Server 2008 رو نصب كردم تا حالا اين صفحه اي كه شما نمايش داديدو نديدم كه اول كار بياد

خيلي جالبه من از تجربه شخصيم ميگم عكسو هم قرار ميدم بازهم شما قانع نميشد

شما عادت داريد تو هر تايپيك با من بحث كنيد حكايت همون BrodCast هستش كه ميگيد كتاب اشتباه نوشته من درست ميگم

من حداقل 15 بار اين سرورو راه انداختم فكر كنم بلد باشم با اين كار كنم

امروز بشين به اين سخن امام علي خوب فكر كن

آدم عاقل كسي هستش كه هميشه به حرف خودش شك كنه

من هم به شما توصيه ميكنم به جاي اينكه عمر گران بهاتونو پاي كتابهاي PDF بگذرانيد بشينيد DVD هاي اورژينال خوده ميكروسافتو ياد بگيريد

http://www.tni.ir/data/html/10000455.html

manvaputra
جمعه 27 شهریور 1388, 18:29 عصر
حالا اين صفحه اي كه شما نمايش داديدو نديدم كه اول كار بياداين صفحه رو من نمايش ندادم رفرنسي كه بهتون دادم نمايش داده بود مي تونيد به اونجا مراجعه كنيد

شما عادت داريد تو هر تايپيك با من بحث كنيد يادمه دوران جوونيم تو دانشگاه يه استاد با حالا داشتيم كه خيلي ظريف حرفاش مي زد يه روز يكي از همكلاسيا بش گفت استاد انگار شما با من لج داريد! استادم مثل هميشه خنده اي كرد و بش گفت من نمي دونم شما چرا اينقدر خودتو جدي(تحويل) گرفتي!

حكايت همون BrodCast هستش كه ميگيد كتاب اشتباه نوشته من درست ميگمكتاب اشتباه نمي گه برداشت شما اشتباه بوده!(حكايت همون سابنت ماسك)

من هم به شما توصيه ميكنم .....دوست عزيز به جاي توصيه كردن به من يه رفرنس بده كه نشون بده استفاده از @ توي پسورد " الزامي " است ، هر چند اگه منطق شما درست بود دوستمون كه اين سوالو كرده بود بايد اينجا جواب مي گرفت :

دوست عزیز ممنون از جوابت
ولی بازم قبول نمی کنه.میتونی دقیقا بگی چه پسوردی باید داده بشه؟
مثلا
saba@sa
saba@
@saba كه ظاهرا نگرفته! چرا؟ چون مهم بود يا نبود @ نيست مهم برخوردار بودن پسورد انتخابي از يك سطح پيچيدگيه قابل قبوله.

جاي اينكه عمر گران بهاتونو پاي كتابهاي PDF بگذرانيديه جوري گفتين كتاباي PDF كه انگار ارزش كتاب به فرمت اونه نه اطلاعاتش!

آدم عاقل كسي هستش كه هميشه به حرف خودش شك كنهبسم الله.... من كه منش خودم همينه شما چي؟ به همين توصيه خودت عمل مي
كني؟ كتابي كه بتون گفتم نگاه كردي!

DVD هاي اورژينال خوده ميكروسافتو ياد بگيريدبفرما اينم Microsoft Windows Server 2008 Tutorial (http://www.softwaretrainingtutorials.com/ms-windows-server-2008.php)
توي اين مجموعه تصويري براي پسورد عبارت P@ssw0rd در نظر گرفته شده جالبه @ هم داره ولي نكته اينجاست كه باز هم وجود @ به عنوان يك الزام در نظر گرفته نشده و اينطور عنوان ميشه كه پسورد انتخابي شما بايد داراي ‍Complexity باشه .

و كلام آخر
آيينه چون نقش تو بنمود راست خود شكن آيينه شكستن خطاست!

mohsensaghafi
جمعه 27 شهریور 1388, 20:50 عصر
سلام دوستان.
به نظر من هم لزوم وجود @ غیر منطقی به نظر می رسه. اضولا اجبار در وجود یک کاراکتر خاص در پسورد احتمال شکستن آن پسورد را بیشتر می کند و این بر خلاف قوانین سکیورتی به نظر می رسد.
من یه داستان تعریف می کنم که شاید این قضیه که هر جیزی رو ما دیدیم لزوما به همون شکلی که ما دیدم درست نباشه رو تایید بکنه.
یه زمانی فردی ادعا کرد که خورشت سبزی مست کننده است. پرسیدند چرا؟! گفت با آزمایش و قضایای علمی به این نتیجه رسیدیم. در سه روز متفاوت خورشت سبزی را به همراه شامپاین، ویسکی و عرق سگی خوردیم. در هر سه روز مست شدیم. چیزی که در این سه روز مشترک بوده خورشت سبزی است. پس خورشت سبزی مست کننده است.
این نتیجه گیری که همه جا این مثال را آورده اند و من خودم چنیدن بار این کار را کرده ام و درست از آب در آمده، همیشه نمی تواند درست باشد.
یا علی!

rezajoon2500
سه شنبه 07 مهر 1388, 19:18 عصر
سلام
من این پسورد را زدم رد شد
زدم #@!abcd@1234
دقیقا من هم مشکل شما را داشتم یعنی همین صفحه می اومد

hamid1361k
چهارشنبه 08 مهر 1388, 01:03 صبح
دوست عزیز قبل از اینکه Command بزارید خواهش میکنم خوب بخونید و سرچ کنی
خيلي جالبه من از تجربه شخصيم ميگم عكسو هم قرار ميدم بازهم شما قانع نميشد

من حداقل 15 بار اين سرورو راه انداختم فكر كنم بلد باشم با اين كار كنم

امروز بشين به اين سخن امام علي خوب فكر كن

آدم عاقل كسي هستش كه هميشه به حرف خودش شك كنه

من هم به شما توصيه ميكنم به جاي اينكه عمر گران بهاتونو پاي كتابهاي PDF بگذرانيد بشينيد DVD هاي اورژينال خوده ميكروسافتو ياد بگيريد

پسوردی که برای سروز 2008 ایجاد میکنید باید حتماً کلمه @ توش درج بشه

http://www.tni.ir/data/html/10000455.html

اگه یه کم فکر میکردید میفهمیدید که حرفی که زدید چقدر غیر منطقیه! مثلاً وجود @ چه مشکلی رو حل میکنه که همچین محدودیتی رو بذارن ؟
مشکل ایشون بخاطر همون چیزیه که گفته شد: پیچیدگی پسورد.

Requires that passwords:

Be at least six characters long.

Contain a combination of at least three of the following characters: uppercase letters, lowercase letters, numbers, symbols (punctuation marks).

Do not contain the user's user name or screen name

reference: windows Help & support (vista)

smail_talashe
دوشنبه 16 آذر 1388, 10:24 صبح
سلام
اگه درست گفته باشم
پسورد ویندور سرور باید یه استانداردی رو رعایت کنی مثلا باید پسورد ترکیبی از حروف، کارکترها و عدد باشه
این برایه اینه که پسورد ویندوزت به راحتی هک نشه
یه نمونه پسورد استاندارد که من تستش کردم و جواب میده
shahidrajayi&1388

neda88
سه شنبه 19 اردیبهشت 1391, 19:25 عصر
سلام
من یه لپ تاپ وایو دارم که ویندوز اورجینالش 7 home premium هست.میخوام ویندوز سرور 2008 r2 روش نصب کنم و ویندوز ارجینالم نپره.رو کامپیوتر خونه امتحان کردم و مشکلی پیش نیمد.اما واسه لپتاپ میترسم چون شنیدم ویندوزو میپرونه.
دوستان کسی هست که همچین کاری انجام داده باشه؟
میخوام جفتشو کنار هم داشته باشم.

razeghi_loved
شنبه 23 اردیبهشت 1391, 09:49 صبح
من تا حالا نشنیده بودم و تا حالا چندین بار نصب کردم و به مشکلی نخوردم فقط چون لپ تاپ هستی به احتمال زیاد فقط یک درایو داری و نمی تونی این کار را انجام بدی اون بنده خدا هم که گفته می پره همین داستان بوده:قهقهه:

neda88
شنبه 23 اردیبهشت 1391, 12:29 عصر
درایوش 1 دونه بود 2 تاش کردم.
شما رو لپ تاپ نصب کردی دیگه؟

razeghi_loved
شنبه 23 اردیبهشت 1391, 12:48 عصر
بله هم روی لب تاپ نصب کردم هم روی سرور هم روی پی سی هم روی vm اما هیچ وقت به مشکل نخوردم و تنها مشکلی که همچنان درگیرش هستم بحث کرک این ویندوز هست که کرک درست حسابی گیر نمیاد حالا وقتی نصب کردی می فهمی مشکل کرک چی هست در ضمن تا الان به این نتیجه رسیدم که اگر می خواهی از کرک استفاده کنی نباید SP2 را روش نصب کنی چون کرک از کار می افته و گیرهای الکی شروع می شه کرکش با بقیه ویندوز ها فرق داره این طوری نیست که بگه شما ویندوز غیر اورجینال نصب کردی و تا 30 یا 60 روز دیگه از کار می افته بحث سرویس های این ویندوز هست که به صورت خودکار از کار می افته و دوباره راه می افته

neda88
شنبه 23 اردیبهشت 1391, 13:08 عصر
من یه کرک نصب کردم (واسه r2)جواب هم داد.
تا الان که مشکلی نبوده.

razeghi_loved
شنبه 23 اردیبهشت 1391, 13:21 عصر
روی R2 نصب کردین SP2 هم نصب بود؟ اگر آره چند وقت هست نصب کردین به 6 ماه می رسه اگر همه اینها جواب مثبت هست فایل را در اختیار ما هم بزارید

neda88
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 15:00 عصر
پاسخ همون اولین سوال :خیر

ehsanocx
یک شنبه 08 دی 1392, 13:24 عصر
سلام من الان همین مشکل رو داشتم.
من
P@ssword گذاشتم جواب داد.
دمتون گرم