View Full Version : the maximum report processing jobs limit configured by your system
k_m
پنج شنبه 26 شهریور 1388, 01:31 صبح
با سلام
دوستان من یک مشکل دارم و اون اینکه یک گزارش با کریستال ریپورت توی سایتم دارم . متاسفانه بعضی اوقات این پیغام رو بهم می ده::افسرده:
the maximum report processing jobs limit configured by your system
کسی از دوستان هست که بدونه مشکل چیه و چه جوری باید حلش کنم.:متفکر:
ممنون
k_m
شنبه 04 مهر 1388, 22:16 عصر
یعنی هیچ کس این مشکل رو نداره یا راه حل براش پیدا نکردین؟:متفکر:
mn_zandy63
شنبه 04 مهر 1388, 22:52 عصر
با سلام برادر کاظم
برای اینکه دوستان دیگه ای هم که با این مشکل برخوردند تا حالا، نظر بدهند:
به نظر میاد تنها راه موجود همون هست که خودت پیدا کردی
کلید زیر رو باید از 75 به -1 تغییر بدیم.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Crystal Decisions\10.2\Report Application Server\Server\PrintJobLimit
اما اینکه واقعا این درست ترین کاری هست که باید انجام شه یا خیر رو نمیدونم،
به نظر میاد باید مشکلی در Performance به وجود بیاد، چون اگه اینطور نبود چرا باید اصلا همچین کلیدی وجود داشته باشه در رجیستری و اصلا کریستال ریپورت برای چی باید به 75 بار چاپ یک گزارش محدود باشه.
من همین مشکل رو در Windows Application، با Dispose کردن دستی آبجکت Report در Disposing فرم به نظر میاد حل کردم، اما تست بیشتر میخواد تا مطمئن شم.
چون همین کار در Web Application همون طور که خودت تست کردی، کار رو راه نیانداخت.
باید راه حلی باشه، اما جستجو ها، هیچ راه حلی رو نشون نمیده، همه کسایی که با این مشکل برخوردند در نهایت صورت مسئله رو با تغییر همین کلید رجیستری، شاید بشه گفت پاک کردند.
به نظر میاد، تعداد لود هر گزارش به یک مقدار خاص (75) محدود شده است.
یکی از راه حل هایی که دیدم این شکلی بود که با هر بار درخواست چاپ یک گزارش، فایل اصلی اون گزارش رو در Temp با یک نام جدید ذخیره میکرد، و اون رو نمایش میداد. اما به نظر من این کار هیچ فرقی با تغییر کلید رجیستری نداره، چون اگه قراره بحث Performance یا استفاده بهینه از حافظه یا هر چیز دیگه ای باشه، با این کار حل نمیشه؛ و تازه تغییر کلید رجیستری بهتر هم هست از این جهت که تغییر کد سیستم رو هم نیاز نداره.
موفق باشید
mn_zandy63
دوشنبه 06 مهر 1388, 00:41 صبح
این متن رو پیدا کردم:
http://www.sdn.sap.com/irj/boc/index?rid=/library/uuid/f053713e-3e3d-2c10-2a81-f79259e54023&overridelayout=true
یک فایل PDF هست، خلاصه اش، چیزی که من درک کردم این بود که آقا جون ورژن عادی Crystal Reports بیشتر از همین نمیکشه، اگه میخواین برای یک Web یا ویندوز App استفاده کنید که بیشتر از این نیاز داره، باید Crystal Reports Report Application Server Edition رو خریداری کنید، که ورژن 2008ش رو هرچی گشتم کرک سرورش رو پیدا نکردم.
اگه کسی نظری داره ممنون میشم نظر بده :چشمک:
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.