ورود

View Full Version : دلفی و SMART CARD

meisamphp
پنج شنبه 26 شهریور 1388, 14:23 عصر
سلام .. ایشاا... همگی خوب باشین

من یه جایی یه برنامه دیدم دیدم که کاربر یه کارت هوشمند به کامپیوتر متصل میکنه ،، بعد برنامه سریال نامبر smart card رو می خونه و روی اون یه سری عملیات انجام میده ..

حالا کسی هست بتونه به من کمک کنه یه برنامه بنویسم که ا این کارو انجام بدم .. ( سریال نامبر smart card رو بخونه )

مرسی .. موفق باشین

meisamphp
شنبه 28 شهریور 1388, 09:58 صبح
سلام .. نماز و روزه همه قبول باشه ..

یعنی واقعا هیچ کسی نمی تونه اینجا کمکم کنه ؟؟ خواهش می کنم ..

mossaferin
شنبه 28 شهریور 1388, 10:47 صبح
سلام .. ایشاا... همگی خوب باشین

من یه جایی یه برنامه دیدم دیدم که کاربر یه کارت هوشمند به کامپیوتر متصل میکنه ،، بعد برنامه سریال نامبر smart card رو می خونه و روی اون یه سری عملیات انجام میده ..

حالا کسی هست بتونه به من کمک کنه یه برنامه بنویسم که ا این کارو انجام بدم .. ( سریال نامبر smart card رو بخونه )

مرسی .. موفق باشین

سلام

اگه منظورت از smart card همون کارتهای Mifare ( مثل کارت مترو بصورت بدون تماس اطلاعات شون رو می خونن و می نویسن) باشه ، باید بگم که این کارتها در چند نوع ارائه میشن

1- فقط یه ID دارن و هیچ گونه حافظه ای که بشه چیز دیگری رو روشون ذخیره کرد ، ندارن و ID شون هم قابل تغییر نیست

2- نوع دیگه که علاوه بر ID یونیک مقداری حافظه (بسته به نوع کارت متغییر خواهد بود) نیز برای ذخیره اطلاعات در اختیار کاربر قرار میدن که خودشون انواع مختلفی هم از لحاظ مقدار حافظه ، سرعت و فاصله تا ماژول مربوطه دارن

ماژون خواندن و نوشتن روی این نوع کارتها توی خیابان جمهوری ارائه میشه که غالبا هم سریال هستند و نحوه استفاده و پروتکل ارتباطی هم توسط فروشنده مربوطه ارائه میشه

حالا این شما و کارتهای Mifare
چیز دیگه ای هم هست که بخوای بدونی؟

موفق باشی

meisamphp
شنبه 28 شهریور 1388, 12:46 عصر
سلام .. منظور من از کارتهای هشمند .. کارتهای مثل کارت تلفن یا سیم کارت یا ... هستش

حالا من ریدر این کارتها رو دارم که از طریق usb به pc وصل میشه .. با چندتا برنامه هم مثل smart card toolset هم کارکرم تقریبا اطلاعات روی smart card رو به ما نشون میده ..

حالا من میخوام ببینم چه طوری میشه این برنامه رو خودم بنویسم .. که smart card وصل شده به reader رو بخونه ؟؟

مرسی .. موفق باشین

babakmomeni
شنبه 28 شهریور 1388, 13:08 عصر
سلام .. منظور من از کارتهای هشمند .. کارتهای مثل کارت تلفن یا سیم کارت یا ... هستش

حالا من ریدر این کارتها رو دارم که از طریق usb به pc وصل میشه .. با چندتا برنامه هم مثل smart card toolset هم کارکرم تقریبا اطلاعات روی smart card رو به ما نشون میده ..

حالا من میخوام ببینم چه طوری میشه این برنامه رو خودم بنویسم .. که smart card وصل شده به reader رو بخونه ؟؟

مرسی .. موفق باشین

سلام. این لینک رو ببینین به کارتون می خوره: http://www.nobbi.com/download.html

mossaferin
دوشنبه 30 شهریور 1388, 11:56 صبح

به پست شماره 8 یه نگاهی بنداز
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=107187

meisamphp
یک شنبه 05 مهر 1388, 11:55 صبح
سلام .. واقعا کسی نیست که بتونه این پروژه رو کمک کنه من انجامش بدم ..

مرسی از کمکاتون اما هنوز نتونستم به نتیجه برسم :ناراحت:

ali_abbasi22145
یک شنبه 05 مهر 1388, 15:20 عصر
سلام
كارت هوشمند با تماس كه شما مي فرماييد دو نوع است:
نوع اول شامل: پرداشگر+حافظه+كنترل يونيت است
نوع اول شامل: حافظه+كنترل يونيت است.

در هردو نوع سازنده شان SDK خواندن ونوشتن را ارايه مي دهد.
حال توضيح اين دو نوع را كامل گفتم.

meisamphp
دوشنبه 13 مهر 1388, 11:46 صبح
سلام .. همگی خسته نباشین

به خدا من یکی دیگه خسته شدم نمی دونم چیکار کنم اینقد گشتم ..

کسی هست این پروژه رو واسه من انجام بده من بهش پول بدم ؟؟

خواهشا کمکم کنید

مرسی .. موفق باشین

ali_abbasi22145
چهارشنبه 15 مهر 1388, 22:14 عصر
در گوگل جستجو كن SDK Encoding Smart contact card

meisamphp
شنبه 09 آبان 1388, 18:19 عصر
سلام به همگی ..

من دوتا کامپوننت برای smart card reader پیدا کردم ( واسه دلفی 6 هستش ) ..

من راحت میتونم بین smart card reader و برنامه ارتباط برقرار کنم .. اما نمی دونم چه طوری میشه سریال نامبر smart card رو بخونم ..

تورو خدا کمکم کنید .. پروژه پایان ترم دارم ..:گریه:

مرسی .. موفق باشین

یاعلی

meisamphp
شنبه 09 آبان 1388, 18:36 عصر
اینا فایل های کامپوننت هستن ..