View Full Version : مقاله: بیل گیتس چگونه ورشکست میشود؟؟؟
keivan mousavi
جمعه 27 شهریور 1388, 02:05 صبح
بیل گیتس در هر ثانیه 250 دلار آمریكا درامد داره، یعنی 20 میلیون دلار در روز و 8/7 میلیارد دلار درسال!
اگر 1000 دلار از دست وی بر زمین بیوفته به خودش این دردسر رو نمیده كه برش داره، چون در 4 ثانیه ای كه برداشتنش طول میكشه، این پول عایدش شده!
آمریكا در حدود 62/5 هزار میلیارد دلار بدهی داره و بیل گیتس به تنهایی میتونه ظرف 10 سال تمام بدهی آمریكا را بازپرداخت كنه!
او میتونه نفری 15دلار به همه جمعیت جهان بده و باز هم 5 میلیون دلار در جیبش باقی خواهد ماند!
اگر مایكل جردن یعنی گرانترین ورزشكار آمریكایی هیچ غذا و آبی نخوره و همه 30 میلیون دلار درامد سالانه اش رو پس انداز كنه، 227 سال طول خواهد كشید تا به ثروتمندی بیل گیتس بشه !
اگر بیل گیتس رو به صورت یك كشور تصور كنیم، 37 مینكشور ثروتمند جهان میشه! یا به تنهایی درامدی برابر سیزدهمین كمپانی عظیم آمریكایی خواهد داشت، حتی بیشتر از آی بی ام !
اگر همه ثروت بیل گیتس رو تبدیل به یكدلاری كنیم ، میشه جاده ای از ماه تا زمین باهاش كشید كه 14 بار رفته و برگشته! ولی ساخت این جاده، 1400 سال طول خواهد كشید و 713 بوئینگ 747 باید برای جابجایی اینپول ها پرواز كنند .
اگر فرض رو بر این بگیریمكه هنوز 35 سال دیگه هم زنده خواهد بود، میتونه روزی 78/6 میلیون دلار خرج كنه قبلاز اینكه به بهشت بره!
اما!!! اگر كاربران ویندوزهای مایكروسافت بتونن بابت هرباری كه كامپیوترشون هنگ میكنه، یك دلار از بیل گیتس خسارت بگیرن، وی تنها در 3 سال ورشكست خواهد شد
hamidinejad
شنبه 28 شهریور 1388, 15:21 عصر
چه جوری بریم یه دلار رو بگیریم؟:لبخند:
ما شاالله اون قدر ثروت و قدرت و نفوذ داه که توی هر خونه ای اومده :لبخند:
xxxxx_xxxxx
شنبه 28 شهریور 1388, 22:07 عصر
البته این جملات مربوط به هفت، هشت سال پیش هست. الان یه خورده شرایط عوض شده
keivan mousavi
شنبه 28 شهریور 1388, 22:49 عصر
شما به من بگيد آيا ويندوز ويستا خداي هنگ كردن نبود؟؟؟
و با ويندوز server 2008 چي؟ ماشا الله اگه هنگ نكنه يك كاري ميكنه كه شما با ميل خودتون سرورو ريست كنيد
اوبالیت به بو
شنبه 28 شهریور 1388, 23:12 عصر
بیل گیتس در هر ثانیه 250 دلار آمریكا درامد داره، یعنی 20 میلیون دلار در روز و 8/7 میلیارد دلار درسال!
اگر 1000 دلار از دست وی بر زمین بیوفته به خودش این دردسر رو نمیده كه برش داره، چون در 4 ثانیه ای كه برداشتنش طول میكشه، این پول عایدش شده!
آمریكا در حدود 62/5 هزار میلیارد دلار بدهی داره و بیل گیتس به تنهایی میتونه ظرف 10 سال تمام بدهی آمریكا را بازپرداخت كنه!
او میتونه نفری 15دلار به همه جمعیت جهان بده و باز هم 5 میلیون دلار در جیبش باقی خواهد ماند!
ياد محمود معظمي افتادم.
اما!!! اگر كاربران ویندوزهای مایكروسافت بتونن بابت هرباری كه كامپیوترشون هنگ میكنه، یك دلار از بیل گیتس خسارت بگیرن، وی تنها در 3 سال ورشكست خواهد شد
الان كه ديگه كار نمي كنه و مسئوليتي نداره گلم.
zoofa
یک شنبه 29 شهریور 1388, 02:19 صبح
فكر كنم اين پول رو كساني بايد كساني بگيرند كه ويندوزشون رو براش پول دادن نه ما (من و امثال من ) كه كپيش كرديم :خجالت:
فكر كنم الان 2 دلار بگيريم كافي باشه. نه؟:متفکر:
اينطوري تو يكسال و نيم ورشكست ميشه :لبخند:
xxxxx_xxxxx
یک شنبه 29 شهریور 1388, 11:03 صبح
من منظورم این بود که الان اعداد و ارقام فرق کرده. مثلاً:
اول این که 5.62 هست، این مشکل ادیتور هست. اما الان بدهی آمریکا سر به فلک کشیده و بیشتر از 11 تریلیون دلار هست (بیش از 2 برابر)
ثروت ایشون از پارسال تا امسال 18 میلیارد دلار کاهش داشته (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=156745)، اونوقت از هفت، هشت سال که دیگه معلومه.
من اینا رو گفتم فرق کرده. وگرنه ویستا که همون ویستاس. تازه اون موقع ویستایی نبوده که. پس الان وضعش بدتر نشده باشه، بهتر نشده.
keivan mousavi
یک شنبه 29 شهریور 1388, 14:47 عصر
ولی اگر مثلا اونها هم می آمدند مثل روسها با دیپلم فارق التحصیل آکسفورد خودشونو جا بزنن و یا جدیدا دانشگاه منچستر با دفاع در روسیه و بالاترین جاها هم برسند و اصل کاریشون هم مثلا از دیپلم می پرید فوق تخصص و با دکترای دفاع نشده الکی ترافیک به جایی می رسیدند یا مثلا بدون تخصص عدد و آمار دروغ کیلویی می دادند و ورشکست واقعی می شدند، حقیقتا بیل گیتس مرد بزرگی است و کشوری که شهدایی مثل آبراهام لینکلن و کندی و مارتین لوتر کینگ و ... رو داره جای پیشرفت داره ، مهم اینه که اونها با کلاشی و دروغگویی و کلاهبرداری به جایی نرسیدند و شعار ندادند مثل روسها که پیرو یه ایدئولوژی هستند و بعد در پیروی از همان خیانت کنند و ملتشان را به رگبار ببندند... روسها هم خیلی جای پیشرفت داشتند ولی خدا خواست که امپراتوری شیطانی شوروی در سال 1390 از هم پاشید.
امير جان اينجا سايت برنامه نويسي هستش لطفاً حرف از سياست نزنيد مخصوصاً روسها و چيني ها كه در تايپيكو تخته ميكنن
الان كه ديگه كار نمي كنه و مسئوليتي نداره گلم.
خوب بريم از بالمر بگيريم:لبخند:
ولي جدا از شوخي يك مطلب مهم داره ميگه اونم اينه كه محصولات ميكروسافت اصلاً لياقت همچين هزينه اي رو ندارن كه افراد از سراسر دنيا ميپردازن
emadfa
یک شنبه 29 شهریور 1388, 15:58 عصر
ولي جدا از شوخي يك مطلب مهم داره ميگه اونم اينه كه محصولات ميكروسافت اصلاً لياقت همچين هزينه اي رو ندارن كه افراد از سراسر دنيا ميپردازن
این حرف شما در نظام تجارت بی معنی است! وقتی شما برای یک محصول مبلغی می پردازید یعنی آن محصول ارزش آن مبلغ را دارد!
درست است که مایکروسافت یک کمپانی انحصارطلب است اما به اعتقاد من به نسبت تلاش و نظمی که در این شرکت برای بقا در صنعت نرم افزار وجود داره این شرکت لیاقت 60 میلیارد دلار سود و 200 میلیارد دلار درآمد رو داره؟ ( آمار سال 2008 )
MIDOSE
یک شنبه 29 شهریور 1388, 17:47 عصر
خوب اگه واقعن حق با شما باشه پس چرا از سراسر دنیا حاضر می شوند براش پول بدند؟مگه لینوکس و این همه نرم افزار با این همه لایسنس وجود نداره؟(این حرف ها به حساب طرفداری از کسی حساب نشه).
arta.nasiri
یک شنبه 29 شهریور 1388, 22:11 عصر
نمیدونم چرا بعضی ها اینجوری هستن منظورم اینکه واسه خرید محصولات microsoft پول که نمیدن هیچ طلب کارم هستن !
البته طرفداری microsoft رو نمیکنم چون من هم از محصولات اون استفاده میکنم و هم از اپن سورس ها ( لینوکس ) !
ولی بالاخره زحمت کشیدن و حق هم دارن که انحصار طلب باشن
mahak006
یک شنبه 29 شهریور 1388, 23:44 عصر
هر موقع پول واسه ویندوز دادید اونوقت بره هر بار هنگ کردن ، برید پول بگیرید .
keivan mousavi
دوشنبه 30 شهریور 1388, 01:26 صبح
این حرف شما در نظام تجارت بی معنی است! وقتی شما برای یک محصول مبلغی می پردازید یعنی آن محصول ارزش آن مبلغ را دارد!
من يك مثال براي شما ميزنم
يك شركت مياد براي رفاه كاركنانش 10 هزار تومان اضافه حقوق در نظر ميگيره حالا كاركنان اعتراض ميكنن كه اين مبلغ كم هستش كاركنان ميتون دو كار انجام بدن يكي اينكه اضافه رو قبول نكن كه دودش توي چشم خودشون ميره يكي اينكه بگيرن و حرف نزنن
ويندوز به عنوان يك سيتم عامل براي كاربران عادي بسيار مطلوب هستش و پيچيدگي لينوكس را ندارد پس از اين حيص سيستم عامل خوبي هستش ولي چون يك سيتم عامل هست در دنيا كه اين ويژگيهارو داره كاري كرده كه ما مثل كاركنان اون شركت بگيريم و حرف نزنيم شايد اگر ويندوز يك رقيب جدي داشت هيچ وقت سيتم عاملهاشو به قيمت نميداد البته دو رقيب نوپا داره به نام مكينتاش و گوگل ايرچ كه اونم تا گوساله گاوشه دل صاحبش آب شه
خوب اگه واقعن حق با شما باشه پس چرا از سراسر دنیا حاضر می شوند براش پول بدند؟مگه لینوکس و این همه نرم افزار با این همه لایسنس وجود نداره؟(این حرف ها به حساب طرفداری از کسی حساب نشه).
دوست عزيز فرضيه لينوكس بر پايه شبكه استوار شده و شما بلطبع ميبينيد كه نرم افزارهاي تحت اي سيستم عامل بسيار زياد هستش اين كاملاً درست هستش ولي خوده لينوكس دوتا مشكل اساسي داره
1- براي كاربران مبتدي طراحي نشده
2- بيشتر نرم افزارهاي لينوكس براي شبكه طراحي شدن نه واسه راحتي كاربر شما يك نرم افزار رايت توي لينوكس نام ببريد كه هم پايه نرو باشه
حرف من اينه كه شما ميريد توي بازار حرفه اي ترين سرور جهانو با نام ردهت و يا ابانته ميخريد 100 دلار ولي سرور 2008 با اون همه باگ رو ميخريد 300 دلار آيا اين ظلم نيست؟؟؟
اين دوستمون به نكاتي خوبي اشاره كرد به نام لايسنس
شما ميدونيد كه تمام ويندوزهايي ه ما استفاده ميكنيم به علت نداشتن لايسنس سرعت واقعي ويندوز رو ندارن من شخصاٌ اگر ويندوزهاي ميكروسافت ارزونتر از قيمت نجومي الان بودن ميخريدم ولي چيكار كنم كه حقوق 2 ماهمو بايد خرج كنم
Poorang
دوشنبه 30 شهریور 1388, 23:32 عصر
حرف من اينه كه شما ميريد توي بازار حرفه اي ترين سرور جهانو با نام ردهت و يا ابانته ميخريد 100 دلار ولي سرور 2008 با اون همه باگ رو ميخريد 300 دلار آيا اين ظلم نيست؟؟؟
کسی که میاد یه سرور حرفه ای داشته باشه در اکثر مواقع (لزوماٌ نه همیشه) اطلاعات حرفه ای داره. واسه من یه سوال پیش میاد پس چرا یه حرفه ای ممکن سرور 2008 با اون مشخصه هایی که گفتی میخره؟:متفکر: (احتمالا میگی حرفه ای نیست)
شما ميدونيد كه تمام ويندوزهايي که ما استفاده ميكنيم به علت نداشتن لايسنس سرعت واقعي ويندوز رو ندارن من شخصاٌ اگر ويندوزهاي ميكروسافت ارزونتر از قيمت نجومي الان بودن ميخريدم ولي چيكار كنم كه حقوق 2 ماهمو بايد خرج كنم
منظورتون چیه که میگی: "تمام ويندوزهايي که ما استفاده ميكنيم به علت نداشتن لايسنس سرعت واقعي ويندوز رو ندارن"؟؟؟؟ :متعجب:
keivan mousavi
دوشنبه 30 شهریور 1388, 23:10 عصر
کسی که میاد یه سرور حرفه ای داشته باشه در اکثر مواقع (لزوماٌ نه همیشه) اطلاعات حرفه ای داره. واسه من یه سوال پیش میاد پس چرا یه حرفه ای ممکن سرور 2008 با اون مشخصه هایی که گفتی میخره؟:متفکر: (احتمالا میگی حرفه ای نیست)
من منظور شمارو نميفهمم
سرورهاي ميكروسافت براي شبكه كردن محيط LAN بسيار مناسبه ولي در همين حد در سري شبكه هاي MAN و WAN باگهاي وحشتناكي داره يعني اصلاً سرور ويندوز حرفه اي نيست كه شما بحث از حرفه اي ميكنيد به قول يكي از بچه ها ويندوز براي اينكه خواهر كوچيكه من يك شبكه كامپيوتري راه بندازه
منظورتون چیه که میگی: "تمام ويندوزهايي که ما استفاده ميكنيم به علت نداشتن لايسنس سرعت واقعي ويندوز رو ندارن"؟؟؟؟ :متعجب:
دوست عزيز خوبه قبل از گذاشتن هر تايپيك سرچ كنيد اين جمله خوده ميكروسافت هستش كه ويندوزهايي ه لايسنس ندارن 20 درصد از سرعت واقعي ويندوز كم ميشود امتحانش مجانيه ميتونيد ويندوز لپ تاپ هارو با ويندوز خودتون مقايسه كنيد
Poorang
دوشنبه 30 شهریور 1388, 23:28 عصر
به قول يكي از بچه ها ويندوز براي اينكه خواهر كوچيكه من يك شبكه كامپيوتري راه بندازه یعنی خواهر کوچیک شما یا امثالهم حاظره بیش از 300 دلار بابتش پول بده؟؟ البته ویندوز سرور 2008 نسخه هایی هم داره که حدود 10,000 دلار قیمتش که با توجه به گفته های شما هیچکس نمی خردتشون.
دوست عزيز خوبه قبل از گذاشتن هر تايپيك سرچ كنيد احتمالا من درست سرچ کردن بلد نیستم.:اشتباه: و البته من این تاپیک رو راه ننداختم!!!!
اين جمله خوده ميكروسافت هستش كه ويندوزهايي ه لايسنس ندارن 20 درصد از سرعت واقعي ويندوز كم ميشود میشه به بنده حقیر یه لطفی بکنین در رابطه این گفته مایکروسافت یه لینک برام بزارین. واقعا کنجکاوم :ناراحت:
امتحانش مجانيه ميتونيد ويندوز لپ تاپ هارو با ويندوز خودتون مقايسه كنيدجثارتا این خیلی احمقانست که بخوام سرعت یه ویندوز روز یه لپ تاپ رو با ویندوز خودم مقایسه کنم!!! :متعجب:
keivan mousavi
سه شنبه 31 شهریور 1388, 02:22 صبح
شرمنده دوست عزيز شما بحثو به انحراف ميكشي خواهش ميكنم اگه نظر كارشناسي نداري تايپيك نزاري
سرچ كردن وظيفه شماست نه من
واسه جمله آخرتون هم بنده ميدونم كه لپ تاپ حريف PC نميشه واسه همين هم اينو گفتم
لطفاً اگه بازهم خواستي نكته انحرافي بزاري پيام خصوصي بفرست
MIDOSE
سه شنبه 31 شهریور 1388, 08:07 صبح
دوست عزيز فرضيه لينوكس بر پايه شبكه استوار شده
والا من تا حالا فکر می کردم مربوط به جامعه ی متن باز و... است.
شما بلطبع ميبينيد كه نرم افزارهاي تحت اي سيستم عامل بسيار زياد هستش اين كاملاً درست هستش
به شرطی که کلمه ی bold شده همون "این" باشه، این حرفی است که خودتون زدید و خودتون تاییدش کردید.
براي كاربران مبتدي طراحي نشده
حرف هایی که از این جمله می شه برداشت کرد:
1-اون ور ابی ها به صورت مادرزادی حرفه ای هستند و بلدند با لینوکس کار کنند، چون تقریبن اغلبشون با لینوکس کار می کنند.(مخصوصن دولت هاشون)
2- من باید برم بمیرم چون مبتدی هستم
3- بالا رفتن کاربران ubuntu نشون از حرفه ای تر شدن کاربران جهان داره
و...
2- بيشتر نرم افزارهاي لينوكس براي شبكه طراحي شدن نه واسه راحتي كاربر شما
یعنی نرم افزاری مثل kwrite تحت شبکه هست، حالا اگه اینو جزو بیشتری ها ندونیم eclips یا kdevelop چی؟
به شرطی که بگیم منظورت نرم افزار نبوده، ubuntu چی می شه؟
يك نرم افزار رايت توي لينوكس نام ببريد كه هم پايه نرو باشه
نرم افزارهاي تحت اي سيستم عامل بسيار زياد هستش اين كاملاً درست هستش
حرف من اينه كه شما ميريد توي بازار حرفه اي ترين سرور جهانو با نام ردهت و يا ابانته ميخريد
من می گم چرا هیچ جا استخدام نمی شم، نگو ubuntu و red hat سرور بوند و من هی می گفتم اینا توزیعند(از کی تا حالا ubuntu حرفه ای ترین برای سرورها شد؟)
در اخر این بحث مربوط به این بخش نیست و خواهشن در اینجا ادامه ندیدش چون سبب اف شدن است.
موفق باشید
Poorang
سه شنبه 31 شهریور 1388, 12:30 عصر
شرمنده دوست عزيز شما بحثو به انحراف ميكشي خواهش ميكنم اگه نظر كارشناسي نداري تايپيك نزاري
سرچ كردن وظيفه شماست نه من
واسه جمله آخرتون هم بنده ميدونم كه لپ تاپ حريف PC نميشه واسه همين هم اينو گفتم
لطفاً اگه بازهم خواستي نكته انحرافي بزاري پيام خصوصي بفرست
چرا انحراف؟ شما یه چیزی گفتی بصورت عمومی، من کنجکاو شدم و سرچ هم کردم به نتیجه نرسیدم. حالا 2 تا نتیجه هست یا من سرچ کردن صحیح رو بلد نیستم (که چون برای گفته شما احترام قائل شدم اینو مدنظر قرار دادم) و از شما خواهش کردم کمک کنید و فکر نمی کنم کار خیلی سختی باشه مگه اینهمه نکته، مقاله و ... که دوستان اینجا میذارن با سرچ کردن نمیشه پیدا کرد؟؟ ولی دوستان لطف میکنند کمک می کنن، اطلاع رسانی و کار بقیه رو راحت تر میکنن. چیزی رو که شما مطرح کردین ممکنه صدها نفر بخونن و هزاران نفر بهره برداری کنن به همین لحاظ اصرار دارم بصورت عمومی مطرح شه. نتیجه دوم اینه که چیزی که در مورد %20 افت سرعت مطرح کردین کاملا دروغ و جعلی باشه و شما مسئول حرفی هستید که میزنید. پس لطفا جهت اطلاع همه این مورد رو اثبات کنید شما مطرح کردین که خود مایکروسافت گفته پس نباید سخت باشه.
در ضمن نمیدونم شما چه اصراری داری بگی این تاپیک رو من گذاشتم!!!؟؟؟:متفکر:
keivan mousavi
چهارشنبه 01 مهر 1388, 02:02 صبح
در جواب دوست خوبم جناب MIDOSE بايد بگم تمامي مطالب كه من گفتم ماله كتاب لينوكس-واحد پيشگيري نوشته زهرا قمري بوده اين كتاب بصورت PDF موجود هستش من يادم نيست كه از كدوم سايت گرفتم ولي اگه سرچ كني پيداش ميكني اون بهتر از من توضيح داده
من يك توضيحاتي در مورد Ubntu بدم
اين سيستم عامل به صورت گسترده جايگاه ويژه اي بين كاربران خانگي و انواع سازمانهاي اداري پيدا كرده اين سيستم عامل علاوه بر داشتن محيط زيبا امكانات نصب پيشرفته سازگاري كامل با ويندوز شركت ميكروسافت جهت نصب به صورت همزمان پشتيباني از آخرين سخت افزارهاي موجود با سازگاري بالاامكان دسترسي به بانك عظيمي از نرم افزارهاي كاربردي مناسب مانند پخش كننده هاي صوتي و تصويري انواع بازيها ويرايشگر متن مروگر اينترنتي و دهها نرم افزار ديگر بروي سيستم عامل فوق موجود است پشتيباني حرفه اي و مناسب توسط سايتهايي اينترنتي و شرت توليد كننده آن و پشتيباني امل از زبان فارسي و امكانات بسيار جالب در زمينه شبكه باعث شده يكي از پرفروش ترين سيستم عاملها بشود
حرف هایی که از این جمله می شه برداشت کرد:
1-اون ور ابی ها به صورت مادرزادی حرفه ای هستند و بلدند با لینوکس کار کنند، چون تقریبن اغلبشون با لینوکس کار می کنند.(مخصوصن دولت هاشون)
2- من باید برم بمیرم چون مبتدی هستم
3- بالا رفتن کاربران ubuntu نشون از حرفه ای تر شدن کاربران جهان داره
و...
دوست عزيز تو همين كتابي كه خدمت شما معرفي كردم در بخشي ميگه شما اگر ميخواهيد لينوكس كار حرفه اي شويد بايد 4 سال مداوم با اين سيستم عامل به صورت حرفه اي كار كنيد تازه بعد از 4 سال من (منظور نويسنده كتاب) به شما قول ميدم كه بازهم مطالب براي ياد گرفتن وجود داره
خدا نكنه كه يك مو از سر شما كم بشه چه برسه كه زبونم لال...
در پاسخ به دوستان ديگر اين مطلبو بارها گفتم كه ما در اينجا فكر ميكنيم شما همه حرفه اي هستيد (كه صد البته هم همينطور هست) پس از گفتن جزئيات خودداري ميكنيم
keivan mousavi
چهارشنبه 01 مهر 1388, 02:04 صبح
اگه دوستان موافق باشن يك تايپيك جديد براي مقايسه لينوكس و ويندوز ايجاد كنيم
بهتر نيست؟؟؟
MIDOSE
چهارشنبه 01 مهر 1388, 12:36 عصر
كتاب لينوكس-واحد پيشگيري نوشته زهرا قمريلینوکس -واحد پیشگیری؟! شما مطمئنی کتاب بود؟با اجازه اساتید من از کلمه ی مقاله به جای کتاب بحث را ادامه می دم.
ولي اگه سرچ كني پيداش ميكنياز اونجایی که عنوان مقاله(نه کتاب) بسیار با محتوا است، از صفحات مربوط به پیشگیری از اعتیاد و مریضی های مختلف تا خودکشی و سقط جنین را یافتم، جز این مقاله ی گرانقدر!
من يك توضيحاتي در مورد Ubntu بدموالیحتمل(به احتمال بالا) از متون همون مقاله است، در غیر این صورت اغلب حرف های شما در پست های قبلی نقض می شود.
در بخشي ميگه شما اگر ميخواهيد لينوكس كار حرفه اي شويد بايد 4 سال مداوم با اين سيستم عامل به صورت حرفه اي كار كنيد خوب برداشت ایشون از حرفه ای چی بوده، مثل عنوان مقالشون؟!
بماند که ظاهرن ایشون چیز زیادی در مورد توزیع های مختلف نمی دونند(یا حداقل ذکر نکردند) و ما هم همون لینوکس می گوییم.
اگر بالفرض ما کل کارهایمان را بخواهیم با shell انجام بدیم(و shell نویسی را حرفه ای بدونیم)، در عرض یک سال و با تمرین های پراکنده به این مورد دست پیدا می کنیم، حالا چند حالت می مونه:
1- واقعن منظورشون فراتر از این موارد بوده(کار با درایور ها یا حتی فراتر که سواد من قد نمی ده مثال بزنم)
2-ایشون باید حتمن تست هوش انجام بدن.
3-شما تو انتقال مفاهیم امانت دار نبودی(یا نتونستی خوب انجامش بدی).
در پاسخ به دوستان ديگر اين مطلبو بارها گفتم كه ما در اينجا فكر ميكنيم شما همه حرفه اي هستيد (كه صد البته هم همينطور هست) پس از گفتن جزئيات خودداري ميكنيم خوب من به شخصه مشکلی با جزئیات ندارم(حداقل نیازی به توضیح در مورد توزیع و تفاوت gnu با لینوکس نمی بینم) ولی برای موارد خاصی که ذکر می شه(مخصوصن از جانب کسی یا جایی مثل مایکروسافت) نیاز به مدرک و سند قطعن احساس می شه(حداقل برای اثبات).
اگه دوستان موافق باشن يك تايپيك جديد براي مقايسه لينوكس و ويندوز ايجاد كنيماین مسئله به خودتون مربوط می شه و دوستان هم در صورت تمایل شرکت می کنند ولی مسئله ای که هست، به شخصه افزایش سطح علمی خودم را در این مورد به جای مقایسه این دو ارجح تر می دونم و به شما هم پیشنهاد انجام این کار را می دم،تا حداقل برای بحث هایی این چنینی تواناتر باشم.
موفق باشی
vcldeveloper
چهارشنبه 01 مهر 1388, 15:22 عصر
این بحث ها ربطی به موضوع تاپیک نداره. تاپیک قفل شد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.