ورود

View Full Version : مبتدی: بررسي امنيت استفاده از Case به جاي If

HjSoft
جمعه 27 شهریور 1388, 05:29 صبح
سلام ، بعدازچندمدت كه خواسته بودم امنيتCaseروبررسي كنم ، بالاخره فرصت اينرو پيداكردم كه يكserial fish meبنويسم ، تامشخص بشه امنيت استفاده ازCaseچه طوره ؟
حالا اين برنامه اي كه آپلودكردم بااستفادهازCaseنوشته شده وشمابايدسريالشوپيداكنيد ، درضمناگرازروشPathبريد ، برنامه قفل ميشه . پس لطفاازروشCaseبرين تاببينيم امنيتش چه طوره ؟
اگردرست سريال روفيش كنيد ، برنامه يك كد 3 رقمي به شماميده كه اگراونرواينجابزارين كفايت ميكنه . ___ تبصره : اگركس غيرازروشFishجلورفت و تونست ، لطفافايل روهم آپلودكنه __
خلاصه ، ممنون ميشم ، كمكم ( ان ) كنيد ، درضمن بعدازاينكه سريالروفيش كردين ، سورس روقرارميدم تاببينيدچه طوره ؟ __ درضمن درجه سختي رو هم ذكركنيد .

Securebit
جمعه 27 شهریور 1388, 11:57 صبح
سریال : 900621675

درجه سختی : 10/2

alamate_aoal
شنبه 28 شهریور 1388, 00:44 صبح
درجه سختی : 10/2
این درجه سختی رو چطوری محاسبه میکنید؟

مرسی

Securebit
شنبه 28 شهریور 1388, 01:44 صبح
درجه سختی از الگوریتمی که توسط برنامه نویس نوشته می شود محاسبه میگردد هر چه این الگوریتم پیچیده تر و آنالیز آن سخت باشد در نتیجه معکوس کردن برای کراکر سخت شده و امنیت بالا میرود.

sepehrst
جمعه 10 مهر 1388, 04:27 صبح
سلام

اشتباه مشهود شما این بود که طول رشته "900621675" را در برنامه خود محاسبه کردید.
سریال یا رمز بهچ وجه نباید داخل برنامه وجود داشته باشه، در اینصورت شما فقط کار را برای خودتون مشکل کردید و برای دیگران ساده.

درجه سختی: صفر

sheervin
جمعه 24 مهر 1388, 13:58 عصر
سلام .خیلی دوست دارم کرک کردن رو یاد بگیرم.البته تمی دونم ایا کاری که شما الان برای این نرمافزار انجام دادین کرک محسوب میشه یا نه.خواهش می کنم کمکم کنید

Nima NT
جمعه 24 مهر 1388, 23:12 عصر
سلام .خیلی دوست دارم کرک کردن رو یاد بگیرم.البته تمی دونم ایا کاری که شما الان برای این نرمافزار انجام دادین کرک محسوب میشه یا نه.خواهش می کنم کمکم کنید
کاری که انجام شده همون کرک کردن هستش.
برای یادگیری کرک هم میتونید از کتاب " Crack و تکنیک های نفوذ به نرم افزار " از انتشارات ناقوس استفاده کنید.