PDA

View Full Version : سوال: بازي در فلش

ALI1350
جمعه 27 شهریور 1388, 06:01 صبح
چگونه مي توان با دستورات اسكريپت نويسي يك شي را هنگامي كه با موس حركت مي دهيم به محض انكه به شي ديگر نزديك يا روي ان قرار مي گيرد بصورت خودكار بر روي شي دوم قرار گيرد ويك امتياز منظور كند اميداوارم كسي بتواند مرا راهنمايي كند ممتون

navid_s227
چهارشنبه 15 مهر 1388, 20:49 عصر
سلام.
ببین برای اینکار راه های زیادی وجود داره.
برای اینکه یک شی به وسیله ی اکشن اسکرپت روی یک شی دیکه قرار بدی باید از ویژگی عمق depth استفاده کنی. فلش فقط یک نرم افزار 2d نیست می شه به وسیله ی ویژگی عمق کاری کنی که شی ها در موقعه ی تماس روی هم قرار بگیرن.

اما در مورد تماس و محاسبه ی امتیاز می تونی یک متن پویا بسازی و در هر موقعی که دلت خاصت برای مثال در موقعی که موست به وسیله ی تابع testMovie به یک شی برخورد کرد مقدار متنت یکی زیاد بشه.

:خجالت:

ata_rafiy
پنج شنبه 07 آبان 1388, 14:17 عصر
معمای هشت خانه با استفاده از فلش را می خواستم

tomb raider
سه شنبه 01 دی 1388, 23:15 عصر
سلام اقایون اقا من تازه اومدم کسی هست که یک اموزش کامل از مبتدی یا حرفه ای ساختن بازی با فلش داشته باشه خیلی احتیاج دارم

tomb raider
سه شنبه 01 دی 1388, 23:18 عصر
سلام اقایون اقا من تازه اومدم کسی هست که یک اموزش کامل از مبتدی یا حرفه ای ساختن بازی با فلش داشته باشه خیلی احتیاج دارم:ناراحت:

Microname
چهارشنبه 02 دی 1388, 06:09 صبح
چگونه مي توان با دستورات اسكريپت نويسي يك شي را هنگامي كه با موس حركت مي دهيم به محض انكه به شي ديگر نزديك يا روي ان قرار مي گيرد بصورت خودكار بر روي شي دوم قرار گيرد ويك امتياز منظور كند اميداوارم كسي بتواند مرا راهنمايي كند ممتون
به راحتی با دستور شرطی می تونی چک کنی جایی که کاربر شیئ رو رها کرده آیا با مختصاتش با مختصات جایی که میخواهیم شیئ قرار بگیره برار هست یا نیست.
یک متغییر هم برای امتیاز در نظر میگیری که اگه درست بود یک واحد اضافه پیدا کنه!

mostafa612003
دوشنبه 07 دی 1388, 13:34 عصر
دقيقا بايد چي جستجو کنم؟