ورود

View Full Version : خبر: معرفی مجله برنامه نویس در بخش خبر شبکه چهارم سیما

m.hamidreza
جمعه 27 شهریور 1388, 21:07 عصر
سلام
از یکی از اقوام به بنده اطلاع داده شد که در اخبار فناوری اطلاعات شبکه چهارم سیمای جمهوری اسلامی ایران که امروز یعنی جمعه پخش شده "سایت برنامه نویس" و "مجله برنامه نویس" معرفی شده و به رایگان بودن مجله الکترونیکی برنامه نویس اشاره شده.
دوستان اگر میتونن آرشیو تصویری این خبر رو پیدا کنن تا اونجایی که من رو سایت شبکه چهار دیدم آرشیوها همه قدیمی بود و هنوز چیزی پیدا نکردم.
ممنون.

zoofa
جمعه 27 شهریور 1388, 21:17 عصر
سلام
تو سايت http://www.iransima.ir آرشيو همه برنامه ها هست

vcldeveloper
شنبه 28 شهریور 1388, 00:00 صبح
ظاهرا برنامه ها با تاخیر یک روزه در اون سایت قرار میگیرند؛ چون الان برنامه های روز پنجشنبه و روزهای قبل از آن شبکه 4 در دسترس هستند، ولی برنامه های روز جمعه هنوز در دسترس نیستند.

در هر حال اتفاق جالبی بود. البته مسئولیت مجله هم سنگین تر میشه.

مرسی

keivan mousavi
شنبه 28 شهریور 1388, 01:07 صبح
من فقط يك چيز ميتونم بگم و اونم اينه كه

ايول ايوله ايول سايت ما يله ايول

حمیدرضاصادقیان
شنبه 28 شهریور 1388, 07:34 صبح
سلام.من هم به نوبه خودم از تمام دوستانی که زحمت این سایت رو می کشند و با تمام سختیهای کاری که هر فردی داره باز دارند این سایت رو مدیریت میکنند تشکر میکنم و برای تمامی عزیزانی که اینجا زحمت میکشند آرزوی سلامت و تندرستی میکنم.
موفق باشید.

manvaputra
شنبه 28 شهریور 1388, 07:38 صبح
تبريك مي گم به اميد موفقيت هاي بيشتر در كنار هم

Tasiyan
شنبه 28 شهریور 1388, 09:31 صبح
انشاء الله بره برای تیم ملی :لبخند:
:تشویق:

hamidinejad
شنبه 28 شهریور 1388, 15:10 عصر
کارهای تیمی و اینترنتی بالاخره به طور رسمی مورد تشویق قرار گرفت !

خیلی خوبه برای یک شروع ! البته شاید کاربری داخل سایت بوده و خودش اینکاره بوده و اون واسطه شده!

mahak006
یک شنبه 29 شهریور 1388, 05:19 صبح
منم یه خبر دارم که البته خیلی قدیمیه . موقعی که خبرش داغ بود ، پاور کامپیوتر من هم داغ بود و سوخت .
در ضمیمه ی یکشنبه ی روزنامه ی جام جم ( کلیک ) ، شماره ی 1250 که در تاریخ یکشنبه 15 شهریور 1388 تکثیر شده بود و من هم خریداری کردم ، در لینکدونی این هفته نامه که در صفحه 4 قرار داشت ، نام وب سایت برنامه نویس به این شرح برده شده بود :
همه چیز برای برنامه نویسی
http://www.barnamenevis.org
:تشویق:
پس منم میگم که خیلی خوبه واسه شروع !!!!!!!!!!!!!!!!!:چشمک:

maysamscript
دوشنبه 30 شهریور 1388, 23:23 عصر
من دیدم ولی نمیدونم چرا لینک dev.barnamenevis.org را در گوشه پایین سمت چپ به صورت درشت زده بودن:متفکر:

.:KeihanCPU:.
سه شنبه 31 شهریور 1388, 00:27 صبح
باور کنید وقتی این خبر رو خوندم خیلی خوشحال شدم
ممنون از همه !