View Full Version : سوال: telnet
amir4_1363
شنبه 28 شهریور 1388, 07:17 صبح
من میخواستم بدونم که وقتی پورت 23 یک ای پی باز بود وبه هر نحوی تونستیم با پورت 23 به یک سیستم متصل شویم حال چه دستوراتی بدرد میخورد وچه کارهایی میشود از اینطریق انجام داد
omid68
شنبه 28 شهریور 1388, 10:59 صبح
بستگي داره به چه دستگاهي وصل بشين
مثلاً اگر به يك ويندوز وصل بشين دستورات كامل cmd رو مي تونين اجرا كنين
يا اگر به يك روتر وصل بشين دستورات IOS
دستورات به درد خور هم موقعي ميشه گفت كه ببينم كار شما چيست ؟
مثلاً اگر بخواهين به يك اينترفيس روتر ip بدين
يا در ويندوز مي خواين سرويسي رو از اين طريق run كنين
amir4_1363
شنبه 28 شهریور 1388, 11:51 صبح
شما فرض کن که به یک سرور وصل شدیم
amir4_1363
سه شنبه 31 شهریور 1388, 10:33 صبح
ببینم اصلا اینجا کسی هست که تخصصش شبکه باشه وبتونه یه جواب درست وحسابی در مورد تل نت بده
manvaputra
سه شنبه 31 شهریور 1388, 11:17 صبح
ببینم اصلا اینجا کسی هست که تخصصش شبکه باشه وبتونه یه جواب درست وحسابی در مورد تل نت بده
دوست عزيز آخه شما سوالتو نگاه كن:
چه دستوراتی بدرد میخورد
اين مثل اينه كه من بگم اگخ برم بازار چه چيزايي بدرد مي خوره! اولين چيزي كه به ذهن ادم مياد اينه كه بدرت چي بايد بخوره؟ شما مي خواي چكار كني ؟ اينو بگو تا بشه گفت مثلا اين دستور يا اون ترفند براي اين كار خوبه سوال شما الان فوق العاده كليه!
amir4_1363
پنج شنبه 02 مهر 1388, 07:40 صبح
دوست عزيز آخه شما سوالتو نگاه كن:
اين مثل اينه كه من بگم اگخ برم بازار چه چيزايي بدرد مي خوره! اولين چيزي كه به ذهن ادم مياد اينه كه بدرت چي بايد بخوره؟ شما مي خواي چكار كني ؟ اينو بگو تا بشه گفت مثلا اين دستور يا اون ترفند براي اين كار خوبه سوال شما الان فوق العاده كليه!
شما حواستون نیسست دارم میگم تلنت
تل نت
تل نت
اون وقتی که به یک سرور وصل شدی چه کارای فوق العادهای میشه کرد
manvaputra
پنج شنبه 02 مهر 1388, 08:44 صبح
شما حواستون نیسست دارم میگم تلنت
تل نت
تل نت اولا اين چه طرز جرف زدنه! همين كارا رو مي كنين كه كسي جواب نميده ديگه
اون وقتی که به یک سرور وصل شدی چه کارای فوق العادهای میشه کرد دوست عزيز ديدم تلنت رو ، ولي باز هم مي گم سوالت كليه خوب يعني چي چه كار فوق العاده اي ميشه كرد حداقل بگو چي توي ذهنت هست اگه دنبال هك و مسايل مربوط به اوني خوب صاف و پوسكنده بيا بگو
amir4_1363
پنج شنبه 02 مهر 1388, 11:26 صبح
اولا اين چه طرز جرف زدنه! همين كارا رو مي كنين كه كسي جواب نميده ديگه
دوست عزيز ديدم تلنت رو ، ولي باز هم مي گم سوالت كليه خوب يعني چي چه كار فوق العاده اي ميشه كرد حداقل بگو چي توي ذهنت هست اگه دنبال هك و مسايل مربوط به اوني خوب صاف و پوسكنده بيا بگو
اصلا شما فرض کن هک ولی شما هیچ جوابی به این موضوع ندادی حتی یک جواب کلی
manvaputra
پنج شنبه 02 مهر 1388, 15:31 عصر
دوست عزيز يه نگاه به اين بنداز + ضميمه:
http://last-samu1241.blogspot.com/2008/10/hacking-windows-xp-part-2-how-to-telnet.html
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.