ورود

View Full Version : ساخت ویندوز و یونیکس با زبان C است آیا باید زبان C یاد گرفت؟

Pichidehtarin
شنبه 22 اسفند 1383, 16:02 عصر
سوالم رو تو عنوان تاپیک مطرح کردم . من دلفی کار هستم آیا برای حرفه ای شدن در کامپیوتر باید C یاد بگیرم .

از قبل از جواب های شما تشکر میکنم .

Delphi Skyline
شنبه 22 اسفند 1383, 16:19 عصر
نه حتما لازم نیست که شما C یا Assembly یاد بگیری . با دلفی هم میشه . با چیزی که نمی شه VB است.
با دلفی می شه اما خیلی مشکل و بعدش هم باید از Pascal استفاده کنید . زیرا تو داس است.
و بعد بری تو کار Visual و ....
بعدشهم اگر به همین سادگی بو د که هرکی از راه برسه یک Windows یا unix یا linux بسازه که دیگه microsoft و redhat و moondrake و ... اینها اینو نمی ساختند .
بعدش هم اگر بخوای یک چیز قوی بسازی (در حد خودت) تنها می تونی یک پنجره بسازی که مثلا بنویسه ok ..
اگر هم برای ساخت os باشه بهترین ها c++ و Macro assembly است. (تازه از macro assembly تو همه جا هم استفاده نمی شه)
بای...................................

mehrzad007
شنبه 22 اسفند 1383, 17:34 عصر
اولندش شما چقد با وی بی کار کردی که به این نتایج درخشان رسیدی؟ نمی خوام بحث زیبای وی بی یا دلفی رو باز راه بیاندازم اما بهتره یک طرفه نریم قاضی و...
دومندش شما چی خواستی با وی بی بنویسی که نشده ؟
سومندش در مورد سیستم عامل : دوست عزیز میشه سیستم عامل نوشت . شاید نشه یه نفره و ظرف یه هفته ویندوز نوشت یا لینوکس اما میشه یه چیزی شبیه مینیکس رو نوشت البته باید اسمبلی و سی رو خوب بلد باشید سخت افزار ها رو خوب بشناسید و بدونید وظایف سیستم عامل چیه و چطوری باید اونا رو به بهترین نحو به انجام رسوند؟

Pichidehtarin
شنبه 22 اسفند 1383, 18:16 عصر
البته باید اسمبلی و سی رو خوب بلد باشید
سوال من هم به اینجا میرسه

یعنی مثلا اگر آدم بخواد هکر یا کرکر بشه
باید C و اسمبلی یاد بگیره یا با دلفی هم میشه ؟

حامد مصافی
شنبه 22 اسفند 1383, 23:39 عصر
برای هکر شدن باید زبان های داغ برنامه نویسی رو بلد باشی مثل اسکریپت نویس ها یا پرل ولی برای کرکر شدن تسلط بر اسمبلی ضروریه

یک شنبه 23 اسفند 1383, 11:47 صبح
نه حتما لازم نیست که شما C یا Assembly یاد بگیری . با دلفی هم میشه . با چیزی که نمی شه VB است.
با دلفی می شه اما خیلی مشکل است.

ایول با

:confy2: :confy2: :cry: عزیز دل برادر دلفی خودش تحت ویندوز است شما میخوای با دلفی سیستم عامل بنویسی اونوقت خود دلفی کجا قراره اجرا بشه .
:گیج:

نه با دلفی نه با vb نه با نابغه هایی مثل من وشما نمیشه سیستم عامل نوشت .

در مورد دوستمون که سوال کردند : شما باید سی و اسمبلی و برنامه نویسی سیستم با این دو زبان و .... رو در حد خدا شدن بلد باشی همچنین اصول سیستم عامل رو رب نوعش بشی .
وقتی اینارو یاد گرفتی سورس سیستم عاملهای اولیه ای که اوپن سورس هستند ( مثل یک سیستم عاملی که ابتدا خالق لینوکس آقای لینوز فکر کنم که سورسش هم 12000 هزار خط بیشتر نیست رو ببینی ) اونوقت میرسی به 20 سال پیش سیسته عاملهای کنوکی ...

در ضمن فکر کنم این سوال مربوط به بخش مباحث مربوط به سیستم عامل بشه

:موفق: :)

یک شنبه 23 اسفند 1383, 11:55 صبح
برای هکر شدن باید زبان های داغ برنامه نویسی رو بلد باشی مثل اسکریپت نویس ها یا پرل ولی برای کرکر شدن تسلط بر اسمبلی ضروریه

من یک بار تو بخش فکر کنم امنیت در شبکه مشابه همین سوال رو کردم که تاپیکم قفل شد و منطقی هم بود .
به هر حال اینجا محل پیشرفت و سازندگی هست نه آموزش خراب کاری .

:موفق:

یک شنبه 23 اسفند 1383, 12:21 عصر
نمی خوام بحث زیبای وی بی یا دلفی رو باز راه بیاندازم
دومندش شما چی خواستی با وی بی بنویسی که نشده ؟

شما هم دیگه از آب گل آلود ماهی نگیر :mad: :mad: :mad:

..........................
در ضمن شرمنده آقای مدیر این بخش که چند تا تاپیک پشت سر هم نوشتم و همه رو با هم ننوشتم دلیلش از Firfox است که استفاده میکنم و توش نمیتونم درست حسابی از نقل قول استفاده کنم و هی بهم میریزه مجبور شدم جدا بنویسم

:oops:

:موفق:

M-Gheibi
یک شنبه 23 اسفند 1383, 13:13 عصر
با دلفی هم میشه
:strange: :wise2:

Pichidehtarin
یک شنبه 23 اسفند 1383, 13:59 عصر
نتیجه ای که من گرفتم اینه که
1- سیستم عامل نوشتن کار ما نیست (این رو از اول هم میدونستم و منظور سوالم این نبود) .
2- برای کرکر شدن نیاز است که اسمبلی بلد باشم نه چیز دیگه .
3- برای هکر شدن نیاز که زبان های مرتبط با web رو یاد بگیرم .

نتیجه گیریم درست هست یا نه ؟

BlackDal نوشته است:

من یک بار تو بخش فکر کنم امنیت در شبکه مشابه همین سوال رو کردم که تاپیکم قفل شد و منطقی هم بود .
به هر حال اینجا محل پیشرفت و سازندگی هست نه آموزش خراب کاری .

من این مدت ها چند تا کتاب در مورد هک خوندم و فهمیدم همه هکرها آدم های بدی نیستن و سایت های جهانی زیادی تو این مقوله وجود داره که هیچ مشکلی قانونی ندارن .

Delphi Skyline
یک شنبه 23 اسفند 1383, 14:40 عصر
آقای mehrdad007 نمی خواهم بحث بین دلفی و VB رو باز کنم.
قوی ترین برنامه نویسی ها در جهان به ترتیب:
assembly
macro assembly
c
delphi
vb
شما می خواهی بگی vb از دلفی قویتره .
من فقط اینو می تونم به شما بگم . اصلا و اصلا و اصلا
بای...