ورود

View Full Version : نحوه استفاده از OCX

jooybar
دوشنبه 30 شهریور 1388, 08:33 صبح
چند سئوال در مورد OCX داشتم :
1- چگونه میتوان در برنامه از یک ocx استفاده کرد ؟
2- اگر ocx شامل توابع یا دستورات خاصی باشد این توابع و شکل بکارگیری آنها را چگونه میتوان فهمید؟
با تشکر از اساتید.

kia1349
سه شنبه 31 شهریور 1388, 07:16 صبح
اونو رجیستر میکنی و از قسمت ابزارها-بخش کلاسها اونو اضافه میکنی و ازش استفاده میکنی

jooybar
چهارشنبه 15 مهر 1388, 08:17 صبح
دستورات داخل فایلهای dll رو چگونه میشه دید؟
مثلا همین فایل HSN.dll از کجا باید فهمید HardSerialNumber داخل این dll است
و نحوه استفاده از آن چگونه است .

mehran_337
چهارشنبه 18 آذر 1388, 07:29 صبح
با سلام
از آنجایی که تا حالا برنامه ای که از ocx استفاده کنه خودم روی سیستم مشتری نصب می کردم این مشکل و نداشتم اما الان برنامه ای دارم که باید به تیراژ بالا تکثیر بشه .
در این برنامه از treeview و richtext و flash استفاده کردم بنابر این باید ocx این ابزارها همراه سی دی برنامه باشه.
اما در مرحله اول دیدم که وجود این فایلها در کنار فایل اجرایی کافی نیست و بعضی سیستم ها پیغام رجیستر نبودن اینها رو می دن در حالیکه این فایلها در system32 ویندوز هست اما همانظوریکه می دانید چون ابزار فاکس استاندارد ویندوز نیست باید جایگزین بشن.
مجبور شدم در هنگام بالا آمدن برنامه دستور run regsvr32 filename.ocx رو قرار بدم اما متاسفانه بعضی سیستم هایی تحت دامین که محدود هستند اینجا خطا می دهند .
1 - آیا این فایلها باید در شاخه system32 کپی شوند یا رجیستر شوند کافی است؟
2 - آیا سیستم تحت شبکه ای که محدودیت نصب را داشته باشد با دستور رجیستر کردن من مشکل دارد؟
3 - آیا وجود این فایلها در کنار فایل اجرایی کفایت نمی کند؟

با تشکر

binyaz2003
چهارشنبه 18 آذر 1388, 10:44 صبح
اگر از InstallShield استفاده کنيد کافي است که در قسمت Files فايل هاي موردنظر رو انتخاب کنيد بعضي از اينها يک ماژول دارند (فکر کنم RichText داشته باشه) که برنامه فورا پيغام ميده که ماژولش موجوده و اگر ميخواهيد از همون استفاده کنه که شما تائيد کنيد.در مورد سايرين بايد ببينيد الان در چه پوشه اي هستند فکر کنم system32 باشن.در قسمت فايلها روي Destination Computer کليک راست کنيد و از منوي Show predefined Folders پوشه موردنظررو انتخاب کنيد و فايل رو در اون کپي کنيد.خود نصاب اون رو رجيستر ميکنه و مشکلي نداريد.
در اين موارد فکر کنم تنها مشکل اينه که کاربر مدير سيستم بايد وارد بشه.

mehran_337
شنبه 21 آذر 1388, 07:31 صبح
مسئله همینه که برنامه نباید نصبی باشه بلکه اتوران هستش یه کار مالتی مدیا که از روی سی دی اجرا می شه .
کاربر هم ممکنه مدیر نباشه. اینجا چندتا ocx هستش که توی بعضی سیستمها خطا می ده بعضی هم نمی ده.

zoncpp
دوشنبه 30 آذر 1388, 12:58 عصر
فقط کافیه ocx رجیستر بشه. حالا تو هر مسیری وجود داشته باشه.
اما رجیستر یک ocx در user های admin انجام می شه. احتمالا در سیستم هایی که می فرمائید مشکل وجود داره، تحت user غیر admin هستند.

binyaz2003
چهارشنبه 02 دی 1388, 10:56 صبح
در بحث مشابهي در سايت foxite توصيه شده که اگر اکتيوايکس همراه برنامه هست از يکي از برنامه هاي MoleBox (http://www.molebox.com/) و يا BoxedApp (http://www.boxedapp.com/) استفاده شود.

mehran_337
چهارشنبه 02 دی 1388, 14:06 عصر
در مورد روش استفاده اش بیشتر توضیح میدین؟

binyaz2003
چهارشنبه 02 دی 1388, 17:49 عصر
اينها يکسري بنامه هايي اند که از برنامه شما پشتيباني ميکنند منتها يک کم بيشتر از برنامه هايي مثل ريفاکس.مثلا کليه ACTIVEX ها يا ساير مواردي که برنامه شما احتياج داره رو يکجا ميکنند و برنامه بدون نصب ميتونه اجرا بشه.البته اينها پولي ان و اگر بتونيد نسخه --- گيربياوريد.

zoncpp
دوشنبه 07 دی 1388, 15:28 عصر
البته setup سازهایی مثل Installshild و wise هم اکتیوایکس همراه برنامه رو رجیستر می کنند. همکار من با این برنامه ها setup تهیه می کنند و فایل setup را در هر سیستمی اجرا کنیم اکتیوایکس مورد نیاز برنامه هم در آن سیستم رجیستر می شود.